Sen ne anlarsin bre gafil .ssAyy pis Safiye. Şu yapmayız etmeyiz torunumuz laflarına gıcık oluyom.
Sen ne anlarsin bre gafil .ssAyy pis Safiye. Şu yapmayız etmeyiz torunumuz laflarına gıcık oluyom.
Ay nesini seviyon tüm şeytanlıkları o yapıyor.Çünkü o herkesten farklı. Koskoca Safiye Sultan. Pis olan Safiye düşmanları
Sen de mi safiyecisinSen ne anlarsin bre gafil .ss
Sevilmez mi ya ? Kolay mı gelmiş oralara. Meydanı küçük bir yılana bırakacak değilAy nesini seviyon tüm şeytanlıkları o yapıyor.
Biz bizfen yana oluruz ancaAy nesini seviyon tüm şeytanlıkları o yapıyor.
Sen de mi safiyecisin
Onun Hakkından Halime gelir anca. Tabi bir de Kösem.Sevilmez mi ya ? Kolay mı gelmiş oralara. Meydanı küçük bir yılana bırakacak değil
Evet kellesini kopardılar.Babası öldü mü kaçırdım ben? @Almila
Sadece halimeOnun Hakkından Halime gelir anca. Tabi bir de Kösem.
Yok ölmediBabası öldü mü kaçırdım ben? @Almila
Safiye Sultan bu herkes haddini bilsinOnun Hakkından Halime gelir anca. Tabi bir de Kösem.
Evet kellesini kopardılar.
Sadece halime
Safiye Halime koalisyonu görsek keşkeHalime candır.
Halime keşke saçına yapışsa da yolsa saçını başını. Handanı da üstüne koyar tepikler ikisini.Yok ölmedi
Safiye Sultan bu herkes haddini bilsin
Bence Halime Kösem birleşse bitirirler.Safiye Halime koalisyonu görsek keşke
Halime yılanı önce cücük mustiyi korusun Büyücü yılanHalime keşke saçına yapışsa da yolsa saçını başını. Handanı da üstüne koyar tepikler ikisini.
Gelecegini dusunen halimemle ittifak kurmaliSafiye Halime koalisyonu görsek keşke
Sensin yilan.ssHalime yılanı önce cücük mustiyi korusun Büyücü yılan
Nasıl korusun kadın başına başında kocası yok kiHalime yılanı önce cücük mustiyi korusun Büyücü yılan
Ayy bu Handan'ın neresi Valide Sultan ?Gelecegini dusunen halimemle ittifak kurmali
Sensin yilan.ss