Muhteşem Yüzyıl Kösem 9.Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
o kim yahu dilruba kim(b)
20081.jpg

fragmanda heyecan sıfır beren habire koşuyor el atacakları yok bu işe oyuncuların paramı alır giderim havasındalar Bitmesi herkese hayırlı olacaktır.

ayy yeminle bu beceriksizlerden daha iyi kösem sultan olurdum ben @xemrexxx @destere
:A:A:A
sen benim kösemimsin diziye kösem olupta napcan :))

Ona noluyor. :A O yokken ben vardım. Dağdan gelip bağdakini kovamaz. :A
nooldu cevabını aldınmı ? öyle adamı zınk diye oturturlar işte:) benden sonra kıza iltifatlar yağdırmışsın ama dönüp yüzüne bile bakmamış :)
sen git gagayı sabunla benim haremime pardon benim değerli arkadaşıma el uzatma :))

nooldu cevabını aldınmı ? öyle adamı zınk diye oturturlar işte:) benden sonra kıza iltifatlar yağdırmışsın ama dönüp yüzüne bile bakmamış :)
sen git gagayı sabunla benim haremime pardon benim değerli arkadaşıma el uzatma :))
hahaha çok teşekkür cnm bu iltifalatlarınızı @xemrexxx okuyup utansın inş ama utanma yok o çocukta :F:F:F

6 ay ortalıklardan kaybolan ben değildim. :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,543
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy