Diğer The Shannara Chronicles 1. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,439
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Yeni yılın ilk günlerinde Amerika'da yayın yapan MTV'de yepyeni bir dizi başladı.

Roman uyarlaması olan fantastik & bilim-kurgu dizisinin ilk sezonu 10 bölümden oluşacak ve bu 10 bölümden ilk 4'ü arka arkaya yayınlandı bile.

Dizinin ilk sezonuyla ilgili yorumları bu başlıktan yapabilirsiniz...

The-Shannara-Chronicles.jpg

Dizinin ilk 20 dksini izledim aşırı beğendim :)

Zaman bulursam izliycem :)

80 DK'ymış gözüm korktu, yabancı dizilerde bu kadar uzun dayanamıyorum. :(

Siz izleyecek misiniz? @Çiğdem- @xemrexxx @cookies @destere
2 bölümü birlikte vermişler cnm yine 40 dakıka ama 1 ve 2.bölüm birleşik olarak vermişler oyüzden öyle :F:F:F

ben şimdi yeni bitirdim çok güzel zaten dizi tam benlik yorum yaparım birazdan ayy 2016 @destere ye baya yaramış baa lucifer izleyelim diyor bu diziyi izleyelim diyor fantastik dizilere can atıyor ayy hep böyle görmek istemişimdir bu çocuğu 2016 yılıyla birlikte tam istediğim mod şuan :A:A:A @Harunnn60 @xemrexxx

1x1. Bölüm
1x2. Bölüm

harika başlangıç zaten diziye olan övgülerimi daha önce yapmıştım buraya bölüm yorumunu yazsam yeterli tüm amberle ve eretria hayranlarını diziye bekleriz :)
tabi will parlağının hayranlarıda diziyi izleyebilir :) bukle totolu Allanon u da @Çiğdem- le @xemrexxx kaçırmayacaktır :)

ilk iki bölüm yorumu

amberle nin seçilenler arasına girmek için yaptığı büyük yarışla başladı dizi amberle düşe kalkada olsa başarılı oldu o sahneler çok hoştu :)
ellyrcs ağacının kanaması amberle nin ağacı ellerken parlak lorin in ölümünü gördüğü sahneler ve allanon un uzun bir uykudan uyanışıyla başlangıcı yaptık
diğer taraftan yarı elf yarı insan will parlağının annesinin ölümü ve annesi tarafından verilen elf taşlarıyla yola çıkışını gördük yolda şansa bak oğlana korsanlar güzeli eretria denk geldi ben öyle ormana vursam kendimi hayatta öyle bir korsan bulamam şans yok bizde :) kızda parlağın aklını başından almış olmalıki saftiriği uyutup elf taşlarını kapıp çekip gitti :)
elycrs ağacının hikayesi çok ilginç ağaç hastalandı her yaprak düştüğünde iblislerden biri dünyaya geliyor zaten ilk iblisi gördük gibi yavaş yavaş iblisler çoğalacak sanırım :)
ikinci bölümde parlak severler için üzücü bir olay var :) dagda mor un çağırdığı cıbıl changeling amberli kılığına girip lorin yumurtasını doğradı :)
artık seçilmişlerden sadece amberle var ona ulaşan iblisleri allah kahrı perişan etsin sürüm sürüm süründürsün :)
ikinci bölümün son sahnesi furry isimli yaratığın saldırısıyla bitti furry zamanında allanonla oynaşan teyzeyi öldürdü amberle ye dalış yaptı bizim will parlağıda güya amberli yi savunmak için kendini önlere attı ama sanırım parlağıda o durumdan yine amberle kurtaracaktır parlağın bir fareyi bile öldüreceğini sanmam :)

@Harunnn60 @turkuazz @vadikızı @mrt-06 @Forumdash @MelankoliK @cookies

2 bölümü birlikte vermişler cnm yine 40 dakıka ama 1 ve 2.bölüm birleşik olarak vermişler oyüzden öyle :F:F:F

ben şimdi yeni bitirdim çok güzel zaten dizi tam benlik yorum yaparım birazdan ayy 2016 @destere ye baya yaramış baa lucifer izleyelim diyor bu diziyi izleyelim diyor fantastik dizilere can atıyor ayy hep böyle görmek istemişimdir bu çocuğu 2016 yılıyla birlikte tam istediğim mod şuan :A:A:A @Harunnn60 @xemrexxx
@destere vayy gerçekten bir değişim var sende. Jesica Jonesi'de izledin. :tearsofjoy:Hadi yap bir güzellikte Daredevili de çıkar aradan. :kissingclosed:

ikinci bölümü izlemeden yorumumu açmayın :) parlakseverler için üzücü bir haber var ikinci bölümde :)

Bu dizi sanırım sense8 jessica jones dizileri gibi bölümleri peşin çekip hepsini anında yayınlıyor..diziyi izleyeceğim ama sanırım bölümleri haftada bir filan izlerim

Bu dizi sanırım sense8 jessica jones dizileri gibi bölümleri peşin çekip hepsini anında yayınlıyor..diziyi izleyeceğim ama sanırım bölümleri haftada bir filan izlerim

ilk dört bölümü peşin yayınlanmış devamını bekleyeceğiz her hafta :)

ilk dört bölümü peşin yayınlanmış devamını bekleyeceğiz her hafta :)
Ben ilk dört bölümü görünce öbürleride anında eklenir sanmıştım:) öbür kalan bölümler haftada birmi yayınlanacak.öyle olursa bölümleri yetiştirmeye çalışırım..yetişmesede yavaş yavaş izleriz artık:) bu arada bu diziyi birçok kişi izlesinde bari ortak bir dizimiz olsun forum olarak:)
@destere @sürgünüm @Harunnn60 @GunesinOglu @Çiğdem- @vadikızı @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati ve diziseven bütün arkadaşlar:)

Ben ilk dört bölümü görünce öbürleride anında eklenir sanmıştım:) öbür kalan bölümler haftada birmi yayınlanacak.öyle olursa bölümleri yetiştirmeye çalışırım..yetişmesede yavaş yavaş izleriz artık:) bu arada bu diziyi birçok kişi izlesinde bari ortak bir dizimiz olsun forum olarak:)
@destere @sürgünüm @Harunnn60 @GunesinOglu @Çiğdem- @vadikızı @denizz19 @Yiğitt @sokak sanati ve diziseven bütün arkadaşlar:)
Ben kendi dizilerime bile vakit bulamıyorum be turkuazz. :D

Bakarım tabi bölümlere. :D

Biliyorum:) aynı durumdayız:) derslerden fırsat olmuyor..toplu halde etiketlemek istedim aslında:) izleyemeyeceğini tahmin etmiştim ama yinede etiketlemek istedim:)

ders bahanesi işin @denizz19 yerli çöp dizileri hiç kaçırmıyor ders mers dinlemiyor anında yapışıyor diziye:) yabancı diziye gelince mırın kırın ders var yok şu var bu var hepsi hikaye :) niyet yok adamda niyet? niyet olsa iki eli kanda olsada izler :)

ders bahanesi işin @denizz19 yerli çöp dizileri hiç kaçırmıyor ders mers dinlemiyor anında yapışıyor diziye:) yabancı diziye gelince mırın kırın ders var yok şu var bu var hepsi hikaye :) niyet yok adamda niyet? niyet olsa iki eli kanda olsada izler :)
Kırgın Çiçekler dışında televizyondan dizi izleyemiyorum vicdansız. :D