Barış Murat Yağcı 'Kiralık Aşk' Kadrosunda!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
Barış Murat Yağcı 'Kiralık Aşk' Kadrosunda!

5690fbe918c7733210c362d1-150x150.jpg

Star TV’nin sevilen dizisi Kiralık Aşk’a yeni bir oyuncu!

Yapımcılığını Ortaks Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Levent Ülgen ve Nergis Kumbasar’ın paylaştığı diziye, Eymen karakteriyle son olarak 'Kocamın Ailesi' dizisinde rol alan Barış Murat Yağcı dahil oldu.

Kiralık Aşk, yeni bölümleriyle her Cuma 20.00’da Star’da!
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Sanırım yetenekli bir isim değil, ama göz banyosu yapmak isteyenler için ideal. :)

Yeni bir oyuncunun katılması iyidir aslında ama fazlada diziye etki yapacak bir oyuncu olacağını sanmıyorum

Bu adam sanki Arka Sıradakiler'de de mi oynamıştı, yanlış mı hatırlıyorum. (b)

Koriş'e versinler yazık bugün izlediğim bölümde çok yanlızım diyordu. :A

Dizinin çöküşü yakın gibi dünkü bölümü kimse beğenmemiş herkes senaryodan şikayet ediyordu.

Dizinin çöküşü yakın gibi dünkü bölümü kimse beğenmemiş herkes senaryodan şikayet ediyordu.
dün akşam ilk defa bende sıkıldım çünkü koriş ön planda ilk defa değildi yanı senaryo aslında uzun aradan sonra ana konuya döndü defne ömere ağırlık verdiler çünkü kaç haftadır korişin etrafında dönüyordu dizi ama dün korişi geri çekip defne ömere yöneliler ve bölüm sıkıcı geldi banada yanı koriş olunca senaryoyya bakılmadan dizi iizleniyor ömerle defnenin şuan koriş tamamen önüne geçti :F:F:F

dün akşam ilk defa bende sıkıldım çünkü koriş ön planda ilk defa değildi yanı senaryo aslında uzun aradan sonra ana konuya döndü defne ömere ağırlık verdiler çünkü kaç haftadır korişin etrafında dönüyordu dizi ama dün korişi geri çekip defne ömere yöneliler ve bölüm sıkıcı geldi banada yanı koriş olunca senaryoyya bakılmadan dizi iizleniyor ömerle defnenin şuan koriş tamamen önüne geçti :F:F:F
Dizi sadece Koriş'e yıkmışlar işte sadece bir karaktere bel bağlamak olmaz ki :D Dün Sinan Yasemin'i öpmüş mesela adam önce Yasemin'e, sonra Defne'ye, sonra Sude'ye kapıldı şimdi yeniden Yasemin'e mi dönecek ne şıpsevdi adam. :D

Yaz dizisi zaten bir de romantik komedi bir süre sonra senaryonun biteceği belli neyse ki öyle çok güçlü rakipleri yok dizinin ikinci sezonu görürler belki ama görseler bile ikinci sezonun tamamını çıkarması zor. :D

Dizi sadece Koriş'e yıkmışlar işte sadece bir karaktere bel bağlamak olmaz ki :D Dün Sinan Yasemin'i öpmüş mesela adam önce Yasemin'e, sonra Defne'ye, sonra Sude'ye kapıldı şimdi yeniden Yasemin'e mi dönecek ne şıpsevdi adam. :D

Yaz dizisi zaten bir de romantik komedi bir süre sonra senaryonun biteceği belli neyse ki öyle çok güçlü rakipleri yok dizinin ikinci sezonu görürler belki ama görseler bile ikinci sezonun tamamını çıkarması zor. :D
aaa evet yasemin iso ile sinanda sude ile kavga etti sinanla yasemin dertleşirken öpüşmeye basladılar tepki çekmesi normal :F:F:F ayy ama bu barış denilen çocuğu sude ile yapmaya karar vermiş senaristler öyle oluncada sinanla yasemini yaptılar ama reyting konusunda hala sıkıntı bence yok haftalardır totelde karagüle geçiliyorduk ve bu hafta 1 reyting farkla 1.olduk reyting konusundan çok iyi bir hafta geçirdik bence :Z:Z:Z

Katılıyorum sana benim de gözlerim Koriş'i aradı çok az sahnesi vardı :(
Ama Facebook'ta kimisi şikayet ediyor Koriş'i değil Ömerle Defne'yi görmek istiyoruz diye. Benim diziyi izlememin sebebi daha çok Koriş aslında :D

Ama Facebook'ta kimisi şikayet ediyor Koriş'i değil Ömerle Defne'yi görmek istiyoruz diye. Benim diziyi izlememin sebebi daha çok Koriş aslında :D
hayatım koriş bir marka :bhr: ayrıca güzel kılza yakışıklı oğlan izlemek isteyene dizi çok bu diziyi koriş götürüyor:D

ayy gördük dün akşam defneyle ömeri sıkıntıdan patlıyordum ayoll :F:F:F