Genç Osman Kim Olmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Genç Osman Kim Olsun?

• Uğur Kurul

Oy: 0 0.0%
  • Burak Tozkoparan

• Sarp Arda Akkaya

Oy: 1 10.0%
  • Cem Belevi

• Barış Alpaykut

• Fırat Altunmeşe

• Burak Can

Oy: 3 30.0%
  • Tarık Ündüz

• Arif Diren

• Mert Yazıcıoğlu

• Batuhan Karacakaya

Oy: 2 20.0%
  • Metin Akdülger

Oy: 2 20.0%
  • Serkan Çayoğlu

• Çağatay Ulusoy

• Yeni bir isim

Oy: 4 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
Kimseyi tanımadığım için yeni bir isim dedim.sadece Çağatay Ulusoy'u tanıyorum :F

Burak Can olabilir, Yılanların Öcü'nde iyi iş çıkarmıştı. :A YÖ demişken bizim Deli Haceli de olabilir bak, sence becerir mi? :F @denizz19

Yeni bir isim olsun diyeceğim ama dizi zaten sallantıda en azından tanınmış bir isim olsun derim ben. Bu saatten sonra yeni isim yaratmak zor olur.

Metin Akdülger : Ay Yapım engel olur kesin. Birde şimdi oyuncu yükselişte illa başrol ister. Zannetmiyorum ama olursa iyi olur.:X ( Benim gönlümde ki kişi. )

Barış Alpaykut: Ay Yapım'ın kadrolu elemanlarından yani zor olur. :F

Fırat Altunmeşe: Tipi biraz Genç Osman'ı andırıyor ama kart kaçabilir sanki. :A

Burak Can: Bu çocukta hiç padişah tipi yok ya gelmesin ben sevmiyorum. :F

Bence bu role en çok Mert Yazıcıoğlu yakışır. @denizz19 :A Tam padişah ağırlığı var çocukta. Sinirlendiğinde masa örtülerini çeker. :A

@xemrexxx @destere @Çiğdem-

Yeni bir isim olsun diyeceğim ama dizi zaten sallantıda en azından tanınmış bir isim olsun derim ben. Bu saatten sonra yeni isim yaratmak zor olur.

Metin Akdülger : Ay Yapım engel olur kesin. Birde şimdi oyuncu yükselişte illa başrol ister. Zannetmiyorum ama olursa iyi olur.:X ( Benim gönlümde ki kişi. )

Bence bu role en çok Mert Yazıcıoğlu yakışır. @denizz19 :A Tam padişah ağırlığı var çocukta. Sinirlendiğinde masa örtülerini çeker. :A

ay yapıma neymiş yok ederiz onları da zaten adamları bizim elamanımız malkoçoğlu parlağı kurtardı tüm dizileri çöktü :A

Kimseyi tanımadığım için yeni bir isim dedim.sadece Çağatay Ulusoy'u tanıyorum :F
memeliler konusunda @Çiğdem- ve @Yiğitt den ders almalısın :A

Genç Osman'nın resminide koysaydım keşke ona göre yorum yapardık. :D

Etikette ben yokum ayrıca. 😱
diziye genç osman aranıyor sen genç oğlan aranıyor sanmışsın :))
ayrıca nasıl oluyor 2012 de foruma girdiğinde 24 yaşındaydın yıl 2016 dedi hala 24 orda park ettin bir türlü araba yol almıyor :)

seni yok sayıyoruz artık:) sınavı olanları kazana düştü saydık bizim açımızdan yok hükmündedir :)
bereni görüp anastasia yı unutanları bir bir yok edeceğiz ilk sen varsın harun sonra modlar ve süper modlar var sırayla gidiyoruz:A

ay yapıma neymiş yok ederiz onları da zaten adamları bizim elamanımız malkoçoğlu parlağı kurtardı tüm dizileri çöktü :A

memeliler konusunda @Çiğdem- ve @Yiğitt den ders almalısın :A

bereni görüp anastasia yı unutanları bir bir yok edeceğiz ilk sen varsın harun sonra modlar ve süper modlar var sırayla gidiyoruz:A
Sokak sanati'ninda sesi çıkmıyor valla bir bir gidiyorsun sanırım. @ozgur2113 de yok ortalıklarda. :A Meydan sana kaldı. :F

diziye genç osman aranıyor sen genç oğlan aranıyor sanmışsın :))
ayrıca nasıl oluyor 2012 de foruma girdiğinde 24 yaşındaydın yıl 2016 dedi hala 24 orda park ettin bir türlü araba yol almıyor :)

seni yok sayıyoruz artık:) sınavı olanları kazana düştü saydık bizim açımızdan yok hükmündedir :)
vampirim bennn aynı yaşta kalıyorum oyüzden dikkat edin fantastik sevdam oyüzden geliyor geceleri buna dönüşüyorum :F:F:F
@xemrexxx @Harunnn60 @destere
20179653.jpg

Sen espri yapacağına gitte 4.yılımı kutla. :A