Becerir de o yaşlı ya Burak Can iyidir. Ya da senin Bayram da olabilir.Burak Can olabilir, Yılanların Öcü'nde iyi iş çıkarmıştı.YÖ demişken bizim Deli Haceli de olabilir bak, sence becerir mi?
@denizz19
Bayram daha yaşlı yahu.Becerir de o yaşlı ya Burak Can iyidir. Ya da senin Bayram da olabilir.çorabı delik bayram
![]()
ay yapıma neymiş yok ederiz onları da zaten adamları bizim elamanımız malkoçoğlu parlağı kurtardı tüm dizileri çöktüYeni bir isim olsun diyeceğim ama dizi zaten sallantıda en azından tanınmış bir isim olsun derim ben. Bu saatten sonra yeni isim yaratmak zor olur.
Metin Akdülger : Ay Yapım engel olur kesin. Birde şimdi oyuncu yükselişte illa başrol ister. Zannetmiyorum ama olursa iyi olur.( Benim gönlümde ki kişi. )
Barış Alpaykut: Ay Yapım'ın kadrolu elemanlarından yani zor olur.![]()
Fırat Altunmeşe: Tipi biraz Genç Osman'ı andırıyor ama kart kaçabilir sanki.
Burak Can: Bu çocukta hiç padişah tipi yok ya gelmesin ben sevmiyorum.
Bence bu role en çok Mert Yazıcıoğlu yakışır. @denizz19Tam padişah ağırlığı var çocukta. Sinirlendiğinde masa örtülerini çeker.
@xemrexxx @destere @Çiğdem-
memeliler konusunda @Çiğdem- ve @Yiğitt den ders almalısınKimseyi tanımadığım için yeni bir isim dedim.sadece Çağatay Ulusoy'u tanıyorum![]()
Genç Osman'nın resminide koysaydım keşke ona göre yorum yapardık.
Etikette ben yokum ayrıca. 😱
bereni görüp anastasia yı unutanları bir bir yok edeceğiz ilk sen varsın harun sonra modlar ve süper modlar var sırayla gidiyoruzdiziye genç osman aranıyor sen genç oğlan aranıyor sanmışsın)
ayrıca nasıl oluyor 2012 de foruma girdiğinde 24 yaşındaydın yıl 2016 dedi hala 24 orda park ettin bir türlü araba yol almıyor
seni yok sayıyoruz artıksınavı olanları kazana düştü saydık bizim açımızdan yok hükmündedir
![]()
Sokak sanati'ninda sesi çıkmıyor valla bir bir gidiyorsun sanırım. @ozgur2113 de yok ortalıklarda.ay yapıma neymiş yok ederiz onları da zaten adamları bizim elamanımız malkoçoğlu parlağı kurtardı tüm dizileri çöktü
memeliler konusunda @Çiğdem- ve @Yiğitt den ders almalısın
bereni görüp anastasia yı unutanları bir bir yok edeceğiz ilk sen varsın harun sonra modlar ve süper modlar var sırayla gidiyoruz![]()
vampirim bennn aynı yaşta kalıyorum oyüzden dikkat edin fantastik sevdam oyüzden geliyor geceleri buna dönüşüyorumdiziye genç osman aranıyor sen genç oğlan aranıyor sanmışsın)
ayrıca nasıl oluyor 2012 de foruma girdiğinde 24 yaşındaydın yıl 2016 dedi hala 24 orda park ettin bir türlü araba yol almıyor
seni yok sayıyoruz artıksınavı olanları kazana düştü saydık bizim açımızdan yok hükmündedir
![]()
rezil oldunvampirim bennn aynı yaşta kalıyorum oyüzden dikkat edin fantastik sevdam oyüzden geliyor geceleri buna dönüşüyorum
@xemrexxx @Harunnn60 @destere
![]()
Bu resimde ki gibiysen gayet iyisin.vampirim bennn aynı yaşta kalıyorum oyüzden dikkat edin fantastik sevdam oyüzden geliyor geceleri buna dönüşüyorum
@xemrexxx @Harunnn60 @destere
![]()
Bu resimde ki gibiysen gayet iyisin.![]()
ahahah ben her halimle iyiyim ama @xemrexxx korksun bendenrezil oldun![]()
ayol biz de inandık @destere de hayallerinde ronaldo gibiymiş poposu bile kasmış ama gerçekte metin akpınar gibi
Sen espri yapacağına gitte 4.yılımı kutla.Yeni bir isim olsun diyeceğim ama dizi zaten sallantıda en azından tanınmış bir isim olsun derim ben. Bu saatten sonra yeni isim yaratmak zor olur.
Metin Akdülger : Ay Yapım engel olur kesin. Birde şimdi oyuncu yükselişte illa başrol ister. Zannetmiyorum ama olursa iyi olur.( Benim gönlümde ki kişi. )
Barış Alpaykut: Ay Yapım'ın kadrolu elemanlarından yani zor olur.![]()
Fırat Altunmeşe: Tipi biraz Genç Osman'ı andırıyor ama kart kaçabilir sanki.
Burak Can: Bu çocukta hiç padişah tipi yok ya gelmesin ben sevmiyorum.
Bence bu role en çok Mert Yazıcıoğlu yakışır. @denizz19Tam padişah ağırlığı var çocukta. Sinirlendiğinde masa örtülerini çeker.
@xemrexxx @destere @Çiğdem-
😱Serkan Çayoğlu olmalı.![]()
Ara sıra izliyordum şimdi yalan yok, finali izledim çoğunlukla.😱
Gizli gizli Kirazı mı izledin de haberim yok benim.![]()
@Çiğdem- de serkan diyorAra sıra izliyordum şimdi yalan yok, finali izledim çoğunlukla.
Serkan'ı izlemezsem olmaz.![]()