'Karagül' Final Yapmaktan Vazgeçti!

Kesin Baran'ın babası mezarından hortlayacak ve Baran Murat'ı seçecek :F Sonra konağa ruhlar falan dadanır lanetli konak diye kentsel dönüşümden yıkarlar :D

Kısaca bu dizide hikaye bitmez, Arka Sokaklar'dan daha fazla senaryo var :)

Biteceği haberin doğru olduğunu pek sanmıyordum zaten, FOX asla bitirmez. :D

Umarım sezon sonunda biter hiç yoktan, abartmasınlar. :(

enekler salı günü değişmişti zaten eşkiyayı 9dan 8 e indirdiler karagül o hafta patlama yaşadı pazar günüde denekerin değiştiğini açıkladılar resmi olarak şuan karagül ve paramparça dizilerine yaramış görünüyor başka göze çarpan birşey henüz yok ama takipteyiz :F
denek değişmeden öncede 8 rtg alıyordu karagül zaten

Biteceği haberin doğru olduğunu pek sanmıyordum zaten, FOX asla bitirmez. :D

Umarım sezon sonunda biter hiç yoktan, abartmasınlar. :(
bu kanal d hata yaptığı sürece Kendi dizisine ara verdittiği sürece bu işin altından kalkamaz ve karagül bu gidişle maşallah rekor kırar Güneşin kızlarının yükselmesi şımarttı her halde

Bence Baran, diğer çocuklar, Kendal hepsi sezon finalinde ölsün. Gelecek sezon dizinin adı "Karadul" olsun Ebru'nun maceralarını anlatsınlar. :A

:) Vadiden daha yüksek alıyor yalnız son haftayı saymasak bile :A vadi bitmiyorsa bu niye bitsin. :D
vadinin kemik kitlesi var ne olursa olsun vazgeçmez garanti kitlesi ve potansiyeli çok büyük yarın bi bomba hamle bi bakmışsın 15 reyting alıyor :D ama bu diziler öyle değil düştüler mi biterler
hem arada 10 sene fark var vadinin 3.yılında özeti 13 reyting alıyordu kendisi 20 :D

vadinin kemik kitlesi var ne olursa olsun vazgeçmez garanti kitlesi ve potansiyeli çok büyük yarın bi bomba hamle bi bakmışsın 15 reyting alıyor :D ama bu diziler öyle değil düştüler mi biterler
hem arada 10 sene fark var vadinin 3.yılında özeti 13 reyting alıyordu kendisi 20 :D
Karagül'ün şuan inan bana ölü reytingleri bunlar. Bende izliyordum bıraktım ama senaryosu şuan evrildi bu yönüyle bile 8 alıyor totalde :D

Ya zaten Fox bir dizisi iyi reyting alıyorsa onun iyice dip yapmasını bekler yoksa bitirmez erkenden kolay kolay iyi reyting alıyorsa sonuna kadar devam. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,102
Üyeler
8,555
Son Üye
Stoimargsor