Babam Sağolsun Dizisi Hangi Günde Yayinlanir?

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Babam Sagolsun Hangi Günde Baslar?

  • Pazartesi - PT1

    Oy: 0 0.0%
  • Pazartesi - PT2

    Oy: 0 0.0%
  • Sali - PT2

    Oy: 0 0.0%
  • Carsamba - PT1

    Oy: 0 0.0%
  • Carsamba - PT2

    Oy: 0 0.0%
  • Persembe - PT1

    Oy: 0 0.0%
  • Persembe - PT2

    Oy: 0 0.0%
  • Cumartesi - PT1

    Oy: 0 0.0%
  • Cumartesi - PT2

    Oy: 0 0.0%
  • Pazar - PT1

    Oy: 0 0.0%
  • Pazar - PT2

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    7

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
55,492
Reaksiyon puanı
2,346
Puanı
809
Mayis ayinin ortasinda baslayacak olan "Babam Sagolsun" dizisi sizce hangi günde baslar?

Su an ATV'nin yayin akisi:

Pazartesi PT1 : Ask ve Ceza
Pazartesi PT2 : Ezel
Sali PT1 : Yahsi Cazibe tekrar
Sali PT2: Tövbeler Tövbesi
Carsamba PT1 : Cocuklar Duymasin
Carsamba PT2 : Unutulmaz
Persembe PT1: Kurtlar Vadisi Pusu
Persembe PT2: Kelimenin Gücü
Cuma PT1 : Cocuklar Duymasin
Cuma PT2 : Her Seye Ragmen
Cumartesi PT1: Yahsi Cazibe
Cumartesi PT2: Kizim Nerede?
Pazar PT1 : Ask Bir Hayal
Pazar PT2: Gönülcelen

Bana en mantiklisi Sali PT1 gelir:)
 
Son düzenleme:
Mayıs ayının ortası derken haftaya oluyor yani. YANİ 10-15 MAYIS ARASI MI? Her Şeye Rağmen büyük ihtimalle 13 bölüm yayınlacak eğer reytingler yükselmezse en kötü ihtimal... Büyük ihtimal salı pt-1 o zaman.
 
Mayıs'ın son haftasını bulur başlaması :) Haftaya başlaması imkansız :)

Bu arada Salı dedim ama Papatyam'ı unutmuşum. İkisi de MinT yapımı. Birol Güven, Salı'yı istemeyecektir. Ama başka da gün yok nasıl olacak bilemiyorum :)
 
Arkadaşlar ATV yayın akışını hazırlamış önümüzdeki hafta uygulanacak olan... HER ŞEY AYNI... YALNIZCA SALI 20.00'YE " YERLİ DİZİ "YAZMIŞ. HEP YAHŞİ CAZİBE (TKR) YAZARDI. DİĞER DİZİLER FALAN AYNI. BÜYÜK İHTİMAL SALI PT-1 OLACAK. VE ÖBGZ'NİN DÜŞEN REYTİNGLERİNİ BİRAZ DAHA DÜŞÜREBİLİR.
 
Birol Güven iki dizisinin aynı anda yayınlanmasına izin vermez. ATV yeni bir plan üretecektir.

Yerli dizi yazıyorsa Her Şeye Rağmen'in tekrarı çıkabilir Salı günü. Dizi gelecek hafta başlayamaz zaten.
 
HER ŞEYE RAĞMEN tekrarı salı ilk 35'e girerse Her Şeye Rağmen Salıya alınır:):):):):):):):):) Keşke:) O gün pek dizi yok. Papatyam ve ÖBGZK reklamında ATV'ye bakılır belki:):):):)Sence adminim???
 
ATV 13.bölümden önce son bir şey yapacak Her Şeye Rağmen'e... Ama ne? Büyük ihtimalle salı deneyecek. Bana göre ne olursa olsun cumadan daha iyi olur. En azından TOTAL'de ilk 15'e girer. Tekrarını versinler. İlk 30'a girerse salıya alsınlar. Bnece tekrarı 40. falan olursa da iyi:)
 
Ama ATV uzun süredir salıya yerli dizi yazmıyordu. Sürekli Yahşi Cazibe yazıyordu. Büyük ihtimalle Her Şeye Rağmen tekrarı verir. Zaten Her Şeye Rağmen aslında cumaya değil salıya alınacaktı ama vazgeçildi.
 
Yarın yine Yahşi Cazibe yazarlar belki. Yahşi Cazibe'nin yeni bölümü yayınlanmadan tekrarının duyurusunu yapmak istemiyor olabilirler :)
 
Her Şeye Rağmen mayıs ayının ortasına kadar final yapar bence. :) Babam Sağolsun da Cuma Pt2 de yayınlanır. :)
 
Birol Güven ayni adminim dedigi gibi sali pt1'de istemez cünkü Papatyam var, o zaman bencede Her Seye Ragmen sali pt1 olur ve Babam Sagolsun cuma pt2 :). Keske bu diziyi agustosda felan yayinlatsalarda veya yeni sezonda:).
 
Evet Cuma PT1 olur o zaman... keske hanimin ciftligi'nin bitmesini bekleselerdi, daha iyi reytingler alilardi
 
ATV, hem Çocuklar Duymasın'a, hem Her Şeye Rağmen'e hemde yeni diziye çözüm bulmaya çalışıyor. Tövbeler Tövbesi Cuma PT1'de çok iyi başlamadı. Ama şu anda ilk kararlaştırılan günü olan Salı'da gayet iyi reytingler alıyor. Tabii PT2'de. Fakat dizinin Salı başlayacağı en yüksek ihtimallerdendi.
Salı günü boş bir gün. Öyle Bir Geçer Zaman Ki 22'ye gerilediyse birden daha düşeceğinin sinyallerini yaktı. Papatyam var, fakat ATV bu sefer Birol Güven'den empati bekleyecektir. Birol Güven ATV'nin başında olsaydı boş olan Salı'yı sırf aynı yapım şirketinin dizisiyle aynı günde çakışıyor diye düşünerek herhalde Kanalın belkide tümünü etkileyecek bir yayın akışı düzenlemesine gitmezdi. Birol Güven'in 3 günü kapanacak ATV'de fakat Star'da 1 gün MİNT Prodüksiyon'dan bir dizi.
Bana kalırsa Çocuklar Duymasın'ın tek güne inmesi şart. Fakat Cuma çok dolu bir gün. Bu dizi Cuma'ya gelirse belki Çocuklar Duymasın'ın altında kalacak, reyting olarak. Çünkü Çocuklar Duymasın izleyicisi Sihirli Annem'e katılacak. Babam Sağolsun ise kendisine izleyici kitlesi yaratmak zorunda. Cuma günü dolu, Salı hem ATV açısından hem de Show ve FOX'dan iddalı bir yapım çıkmıyor. Kanal D zaten Salı günü tartışmasız zirvede, fakat bu Salı günlerinde diğer kanalların hiçbir şey yapmayacağı anlamına gelmez. Salı günleri kimse zirve için yarışamaz. Tövbeler Tövbesi ve Papatyam kanallarına ikincilik getirmek için uğraşıyorlar. ATV, Tövbeler Tövbesi ve Babam Sağolsun ile Salı gününü tartışmasız 2.sırada tamamlayabilir. MINT Prodüksiyon ATV ile iyi iş yapıyor, bu yüzden Birol Güven ATV'nin Salı PT1 isteğini pek zorlamaz.
Dizi ile ilgili ilk bölümünü hangi gün olursa izleyeceğim. Ben çok küçükken Melek Baykal'ın Hayat Bağları dizisi vardı. Fragmanları bana onu hatırlattı. O yüzden bu dizinin tutmasını istiyorum, eğer ki elle tutulur iyi bir yapımsa...
Her Şeye Rağmen ise ATV için gurur meselesi oldu. Bitirdiği anda yazarlar 'Biz zaten söylemiştik biteceğini. ATV bizi yalanlamak için biraz daha uzattı.' şeklinde bir şeyler yazabilirler. O yüzden birazcık daha beklerler bence Her Şeye Rağmen'i.
 
Konu dışı ama;
Bir de adminim ve diğer arkadaşlar ATV, Yahşi Cazibe'nin gününü değiştirse hangi günde şimdiki aldığı reytinglerden yüksek alır?