'İnadına Aşk' Gün Değiştirdi!

İnadına Aşk konusu bite bilir en yüksek reytingi 6.72 oldu suan zar zor reytinglerde devam ediyor
Yeni gününde 3 üstü gider
iDK ama en yüksek reytingi 6.60 falan oldu suanda hemen hemen aynı oranlarda 6 üstü devam ediyor yani konusu bitmedi kemik gibi izleyciyle devm.ediyorlar @batuhankaralar

Bence Çarşamba daha iyi olmuş, benzer bir dizi yok. İlgi görebilir. :)

Acil Aşk Aranıyor dizisi de o şekil düşünülerek gelmişti ama son. :)
Acil Aşk Aranıyor'un senaryosu değişti romantik komediden bildiğin entrikalı diziye çevirdiler bu yüzden kitlesini kaybetti. İlk sezon severek izliyordum ben bile bıraktım. :)

Acil Aşk Aranıyor'un senaryosu değişti romantik komediden bildiğin entrikalı diziye çevirdiler bu yüzden kitlesini kaybetti. İlk sezon severek izliyordum ben bile bıraktım. :)
Bu dizide de senaryo kalmadı artık, boşa kürek çekiyor. Aynı kefedeler bence. :)

Bu dizide de senaryo kalmadı artık, boşa kürek çekiyor. Aynı kefedeler bence. :)
Pek takip etmiyorum ama oyuncu kadrosu geniş bir dizi, yeni hikayeler üretebilir senaristler. :) En azından Fox'u sezon sonuna kadar idare edebilir zaten Fox'un yıllardır Çarşambaları kötü.

Pek takip etmiyorum ama oyuncu kadrosu geniş bir dizi, yeni hikayeler üretebilir senaristler. :) En azından Fox'u sezon sonuna kadar idare edebilir zaten Fox'un yıllardır Çarşambaları kötü.
Kanal D kalitesinin gölgesinde kalıyorlar çarşamba günleri kanallar :bhr: