Parlakların ve cw dizilerinin en büyük fanısın sen bene fanatikliğimi gördün ayoll![]()
Bence sinirlisinYılın en sinirlisi seçileceğim @Yiğitt ben sinirli miyim sen söyle![]()
Yani sinirli gibisin.Yani biraz sinirlisin.Aman kısaca sinir küpüsün ağaç adam
Parlakların ve cw dizilerinin en büyük fanısın sen bene fanatikliğimi gördün ayoll![]()
Bence sinirlisinYılın en sinirlisi seçileceğim @Yiğitt ben sinirli miyim sen söyle![]()
Beni sinirlendirenler utansın oysa ki çok mülayimdimBana karşı hiç görmedim, görmeyeyim zaten de değilsin ki deKüçük, kıvırcık povuduğumsun.
Nasıl sinirli seçilirsin, bak elim ayağım titriyor..
Balığın da çok güzel zaten.Beni sinirlendirenler utansın oysa ki çok mülayimdim![]()
Haklı olduğum haksız gördüğüm her şeye tepkimi koyarım yapımda var :Parlakların ve cw dizilerinin en büyük fanısın sen be
Bence sinirlisin
Yani sinirli gibisin.Yani biraz sinirlisin.Aman kısaca sinir küpüsün ağaç adam![]()
Ayy o balığım benim Prensesim ya çok tatlı akvaryumumun gülüBalığın da çok güzel zaten.![]()
Hepsini yapmak şart değil zaten, teşekkürler.En iyi türkçeyi kullanan üye: @OzaN @Bully @Arslan Bey
En çok konuştuğum: @EnveR @GunesinOglu @destere @Çiğdem- @EnveR @mrt-06 @xemrexxx @Harunnn60 @EFE UYSAL @Bully @sokak sanati
En güzel avatarlı üye: @Çiğdem- @sokak sanati @destere @Yiğitt
Konularını en çok beğendiğim: @xemrexxx @Bully @Aserat @sürgünüm @Aserat
En iyi yorumcular :
@takas @xemrexxx @denizz19 ve tabiki @destere
En çok özel mesaj yazdığım: @GunesinOglu
En iyi anlaştığım: Tabiki hepiniz
(Arada bir iki kişi var ama onlar azınlık)
En sevdiğim: Başta @Çiğdem- olmak üzere hepiniz.
En güzel kullanıcı adı: @primavera @sokak sanati @hayret bi şey
En iyi yönetici: -
En başarılı editör: -
En geveze üye: @Çiğdem- @sokak sanati @xemrexxx @destere
En aktif: @Çiğdem- @Harunnn60 @takas @xemrexxx
En çok takip ettikleriniz: @Çiğdem-
2015 yılının çıkış sanatçısı: @GunesinOglu @EFE UYSAL
@turkuazz @vadikızı
En komik üye: @cookies @destere @Çiğdem-
En filozof: @Tolstoyevski
En sinirli: @takas @denizz19
En fanatik: @takas @xemrexxx @Çiğdem- @sokak sanati @hayret bi şey
@mrt-06 çok yoruldum geri kalanı kalsa olurmu![]()
Balıklar çok soğuk hayvanlar yavHaklı olduğum haksız gördüğüm her şeye tepkimi koyarım yapımda var :
Ayy o balığım benim Prensesim ya çok tatlı akvaryumumun gülü![]()
O balıklar yenmiyormuBalıklar çok soğuk hayvanlar yavLiseydeyken öyle cam bir vamousun içine almıştım, sabaha ölmüş.
Annem ve babam üzülmüyüm diye ben kalkmadan çöpe yollamışlar garibimi.
![]()
Ne var ya.Neticede besliyorsun büyütüyorsun obezleştiriyorsun.Sonra fırına at yeAy yok artık @denizz19 😱
Fanusta balık beslenmezBalıklar çok soğuk hayvanlar yavLiseydeyken öyle cam bir vamousun içine almıştım, sabaha ölmüş.
Annem ve babam üzülmüyüm diye ben kalkmadan çöpe yollamışlar garibimi.
![]()
@cookies akvaryum balığı adı üstünde.Ay yok artık @denizz19 😱
Ya biliyorum tabi onun dolu işi var, ben öyle bir fanusa su koyup attıydım balığı öylesine arkadaşlardan özenmiştim.Fanusta balık beslenmezBu konuda çok fevriyim hata yapmışsınız.
@cookies akvaryum balığı adı üstünde.Yenmez etleri.
Hadi ya yazık olmuş. Bir daha dene şansını bu sefer olucak inanıyorum Ozan.@mrt-06 yarım saatimi ayırıp uzun uzun yazdım ama en sonuncu maddede bilgisayar kapandı kendi kendine ve açtığımda her şey silinmiş. Seneye artık.![]()
Ciddi vakit sıkıntım var ama hızlı hızlı yaparım belki haftasonu.Ozan 30 Aralık'a kadar uzattım zaten, bir daha yaparsın ne olacak.
30 Aralık Çarşamba.![]()
En iyi türkçeyi kullanan üye: @OzaN @Bully @Arslan Bey
En çok konuştuğum: @EnveR @GunesinOglu @destere @Çiğdem- @EnveR @mrt-06 @xemrexxx @Harunnn60 @EFE UYSAL @Bully @sokak sanati
En güzel avatarlı üye: @Çiğdem- @sokak sanati @destere @Yiğitt
Konularını en çok beğendiğim: @xemrexxx @Bully @Aserat @sürgünüm @Aserat
En iyi yorumcular :
@takas @xemrexxx @denizz19 ve tabiki @destere
En çok özel mesaj yazdığım: @GunesinOglu
En iyi anlaştığım: Tabiki hepiniz
(Arada bir iki kişi var ama onlar azınlık)
En sevdiğim: Başta @Çiğdem- olmak üzere hepiniz.
En güzel kullanıcı adı: @primavera @sokak sanati @hayret bi şey
En iyi yönetici: -
En başarılı editör: -
En geveze üye: @Çiğdem- @sokak sanati @xemrexxx @destere
En aktif: @Çiğdem- @Harunnn60 @takas @xemrexxx
En çok takip ettikleriniz: @Çiğdem-
2015 yılının çıkış sanatçısı: @GunesinOglu @EFE UYSAL
@turkuazz @vadikızı
En komik üye: @cookies @destere @Çiğdem-
En filozof: @Tolstoyevski
En sinirli: @takas @denizz19
En fanatik: @takas @xemrexxx @Çiğdem- @sokak sanati @hayret bi şey
@mrt-06 çok yoruldum geri kalanı kalsa olurmu![]()
vaktin yoksa senin yerine ben yapayım listeyi mesela en iyi anlaştığın üye en muhteşem üye kısımlarını kendimle doldururumCiddi vakit sıkıntım var ama hızlı hızlı yaparım belki haftasonu.![]()
Her yere yazmış beniEn İyi Türkçeyi Kullanan Üye: @OzaN @Arslan Bey @Aserat ve tabii ki ben
En Çok Konuştuğun Üye: @denizz19 @Yakamoz-Asi @mrt-06 @Maskeli Fedai @Yiğitt @ozgur2113 @sokak sanati @Mr.At @Çiğdem- @xemrexxx @GunesinOglu @Harunnn60 @EFE UYSAL @Aserat @sürgünüm
En Güzel Avatarlı Üye: @Yiğitt @ozgur2113 @sokak sanati @eros
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @Yiğitt @mrt-06 @Aserat @sürgünüm
En İyi Yorumcu Üye: @denizz19 @mrt-06 @Yiğitt @hayret bi şey @Aserat @Arslan Bey @OzaN
En Çok Özel Mesaj Yazdığın Üye: @denizz19 @Maskeli Fedai @Yiğitt @mrt-06 @Yakamoz-Asi @ozgur2113 @sokak sanati @Mr.At @Çiğdem-
En İyi Anlaştığın Üye: @denizz19 @mrt-06 @Yakamoz-Asi @Yiğitt @Maskeli Fedai @ozgur2113 @Çiğdem- @china_shangai @Mr.At @Harunnn60 @EFE UYSAL @sürgünüm @ABAY_06 @S.G.A.T. @KayıpSehir @dizi kolik @*YıldırıM* @Reytinger @eskici @RevaN @gözlemci @yatutarsa @eros @Ahmad
En Sevdiğiniz Üye: @denizz19 @Yakamoz-Asi @mrt-06 @Yiğitt @Maskeli Fedai @sokak sanati @ozgur2113 @Çiğdem- @Mr.At @Harunnn60 @gözlemci @GunesinOglu @Aserat @ABAY_06 @china_shangai @OzaN @sürgünüm @Reytinger @destere @RevaN @vadikızı @hayret bi şey @S.G.A.T. @eskici @yatutarsa @Ahmad @cookies @adımutlulukk @eros @dizi kolik @takas @Amoureux @DarkLeqenD @xdragxx @cevaa @Arslan Bey @berkann @Billy Kane @Tzira @HarzeM @tolgab @BesaleT @Polat Şaşmaz @batuhankaralar @Castei
En Güzel Kullanıcı Adı: @primavera @Amoureux @sokak sanati @hayret bi şey
En İyi Yönetici: Tüm yöneticilerimiz.
En Başarılı Editör: @Aserat @EFE UYSAL @Harunnn60 @GunesinOglu
En Geveze Üye: @xemrexxx @sokak sanati @Çiğdem-
En Aktif Üye: @xemrexxx @sokak sanati @Harunnn60 maşallah forumla yatıp forumla kalkıyorlar.@Yiğitt ve @mrt-06 da fena değiller bu konuda.
En Çok Takip Ettiğiniz Üye: En çok konuştuğum kişileri takip ederim.
2015 Yılının En İyi Çıkış Yapan Üyesi: @GunesinOglu @EFE UYSAL @adımutlulukk @tolgab @turkuazz @vadikızı
En Komik Üye: @destere @pompy @Yiğitt @denizz19
En Filozof Üye: @Tolstoyevski
En Sinirli Üye: @takas @Billy Kane @Maskeli Fedai (siyaset söz konusu olunca içinden bir canavar çıkıyor) @denizz19 @Yiğitt (Deniz ve Yiğit hem komik, hem eğlenceli hem de sinirliler, ruh ikizleri maşallah.
)
En Fanatik Üye: @takas @Maskeli Fedai @Billy Kane @EFE UYSAL @HarzeM @sokak sanati @xemrexxx @denizz19
En Sportmen Üye: @cevaa @xdragxx @EFE UYSAL @sürgünüm @OzaN
En Ciddi Üye: @turkuazz @Tzira @hayret bi şey
En Özlenilen Üye: @yakup09 @Yakamoz-Asi @KayıpSehir
En Tarafsız / Objektif Üye: @Tzira @OzaN @Arslan Bey
En Çok Rastladığınız Üye: @sokak sanati @xemrexxx @Yiğitt @Harunnn60 @denizz19 @mrt-06 @Çiğdem- @Maskeli Fedai @sürgünüm
En Unutulmayacak Üye: @denizz19 @Yiğitt
En Eğlenceli Üye: @denizz19 @sokak sanati @Yiğitt @mrt-06 @Çiğdem- @ozgur2113 @xemrexxx @destere @Maskeli Fedai
En Sabırlı Üye: Tabii ki de ben.
En Duygusal Üye: @vadikızı ve kot kafa kardeşlerim @denizz19 and @mrt-06
En Çok Tanışılmak İstenen Üye: @mrt-06 @Maskeli Fedai @ozgur2113 @Çiğdem- @sokak sanati
En Çok Tartıştığınız Üye: -
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @mrt-06 (kader ortaklığımız var kardeşimle) @Yiğitt @GunesinOglu (Yiğit ve Cengiz'le benzer dizi ve programları izlediğimiz oluyor, bir de Kanal D ortaklığı var tabii.
) @ozgur2113 (Özgür'ümle zevklerimiz hep tutuyor.
) @KayıpSehir (Adaşımla çok ortak noktamız vardı, aramıza döner umarım bir an önce.
) @sokak sanati ve @xemrexxx (.ss) ile de bazı ortak noktalarımız var sanki.
Son olarak, unutttuğum kişiler varsa affola.![]()