MusicSurvivor All Star I Büyük Final

Yoo seni kaç kere etiketledim.:(

Bu arada 2 mesaj üstte güzel klipler var onları izleyip oy ver.:A

Hee ayrıca puanın @xemrexxx @Harunnn60 ve @Çiğdem- 'den daha fazla. Bunuda bil isterim.:A
zaten ben onlardan her zaman fazlayım onlar çok çömez kalıyor yanımda :) bu puanda üst seviyede olmam beni bayağı etkiledi oy kullanabilirim son saniyeye doğru :)

zaten ben onlardan her zaman fazlayım onlar çok çömez kalıyor yanımda :) bu puanda üst seviyede olmam beni bayağı etkiledi oy kullanabilirim son saniyeye doğru :)
Yoo seni kaç kere etiketledim.:(

Bu arada 2 mesaj üstte güzel klipler var onları izleyip oy ver.:A

Hee ayrıca puanın @xemrexxx @Harunnn60 ve @Çiğdem- 'den daha fazla. Bunuda bil isterim.:A
ayy boşverin bu @sokak sanati nı yeternce oy almıştır o bende fial şarkımı çıkarayım ortayada bağımsız olarak yarışa katılıyorum @destere @Harunnn60 @xemrexxx bana kullanın çocuklar oylarınızı 1.olursam @GunesinOglu mecbur bana vericek kupayı şansımızı deneyelim oylar mustime @turkuazz @Buly @EFE UYSAL :A:A:A

@Bully

ayy boşverin bu @sokak sanati nı yeternce oy almıştır o bende fial şarkımı çıkarayım ortayada bağımsız olarak yarışa katılıyorum @destere @Harunnn60 @xemrexxx bana kullanın çocuklar oylarınızı 1.olursam @GunesinOglu mecbur bana vericek kupayı şansımızı deneyelim oylar mustime @turkuazz @Buly @EFE UYSAL :A:A:A

@Bully

zamanında yetişseydim yarışmaya jüri olsaydım keşke ? ilk turda elenmiştin :)) bu yumurta şarkıcıyla çok bile dayanmışsın yarışmada :))

Oh ne güzel valla.:F Yarışmanın başından beri biz çalışalım kaymağını jüriler yesin. :F
birde şöyle düşün
sonunda adalet yerini buldu :)

sen önceden insanları etiketliyorsun şu rihannacı bu sılacı şu murtazatya oy verecek şu bilmem kime :)
nerden biliyon belki bu hafta gönlüm sılaya kayacaktı bir çuval inciri berbat ettin :)))
O çuvalda incir olmadığını düşünüyorum :D neyse sıkıntı değil gönlün kaydıysa da kaymadıysa da canın sağ olsun senden değerli mi :A

sen önceden insanları etiketliyorsun şu rihannacı bu sılacı şu murtazatya oy verecek şu bilmem kime :)
nerden biliyon belki bu hafta gönlüm sılaya kayacaktı bir çuval inciri berbat ettin :)))

Benim şarkı karşısında senin nezlinde hiç şansı yoktu adam haklı bence.:Z