@xemrexxx @HachiKo @cookies size doping vereyim.
@ozgur2113 @Yiğitt @Billy Kane @Almila sizde alın dopinginizi.
@GunesinOglu senin kızlarda söylemiş bak.
Teşekkür ederim dostum.Buralara gelene kadar çok destek oldun hepsini için bir kez daha teşekkürler.
@xemrexxx @-potterhead- buda hoşunuza gidebilir.![]()
Bende Rihanna'nın bu şarkısını çok severim, Acısada Öldürmez de bir o kadar iyi. Bilemedim şimdi zor olacak![]()
ben yokken beni yok saymışsınız bayağı bir darıldım, dargınlığım geçene kadar yarışma biter bence
ben yokken beni yok saymışsınız bayağı bir darıldım, dargınlığım geçene kadar yarışma biter bence)
zaten ben onlardan her zaman fazlayım onlar çok çömez kalıyor yanımdaYoo seni kaç kere etiketledim.
Bu arada 2 mesaj üstte güzel klipler var onları izleyip oy ver.
Hee ayrıca puanın @xemrexxx @Harunnn60 ve @Çiğdem- 'den daha fazla. Bunuda bil isterim.![]()
zaten ben onlardan her zaman fazlayım onlar çok çömez kalıyor yanımdabu puanda üst seviyede olmam beni bayağı etkiledi oy kullanabilirim son saniyeye doğru
![]()
O nasıl oluyor ya. 😕 @GunesinOgluYoo seni kaç kere etiketledim.
Hee ayrıca puanın @xemrexxx @Harunnn60 ve @Çiğdem- 'den daha fazla. Bunuda bil isterim.![]()
zaten ben onlardan her zaman fazlayım onlar çok çömez kalıyor yanımdabu puanda üst seviyede olmam beni bayağı etkiledi oy kullanabilirim son saniyeye doğru
![]()
ayy boşverin bu @sokak sanati nı yeternce oy almıştır o bende fial şarkımı çıkarayım ortayada bağımsız olarak yarışa katılıyorum @destere @Harunnn60 @xemrexxx bana kullanın çocuklar oylarınızı 1.olursam @GunesinOglu mecbur bana vericek kupayı şansımızı deneyelim oylar mustime @turkuazz @Buly @EFE UYSALYoo seni kaç kere etiketledim.
Oh ne güzel valla.Elenen yarışmacıların puanı 4'lük.![]()
ayy boşverin bu @sokak sanati nı yeternce oy almıştır o bende fial şarkımı çıkarayım ortayada bağımsız olarak yarışa katılıyorum @destere @Harunnn60 @xemrexxx bana kullanın çocuklar oylarınızı 1.olursam @GunesinOglu mecbur bana vericek kupayı şansımızı deneyelim oylar mustime @turkuazz @Buly @EFE UYSAL
@Bully
birde şöyle düşünOh ne güzel valla.Yarışmanın başından beri biz çalışalım kaymağını jüriler yesin.
![]()
ayy boşverin bu @sokak sanati nı yeternce oy almıştır o bende fial şarkımı çıkarayım ortayada bağımsız olarak yarışa katılıyorum @destere @Harunnn60 @xemrexxx bana kullanın çocuklar oylarınızı 1.olursam @GunesinOglu mecbur bana vericek kupayı şansımızı deneyelim oylar mustime @turkuazz @Buly @EFE UYSAL
@Bully
sen önceden insanları etiketliyorsun şu rihannacı bu sılacı şu murtazatya oy verecek şu bilmem kime@destere seni etiketleyeceğim ama Rihanna tercihini yapacağın için etiketlemedim![]()
Oh ne güzel valla.Yarışmanın başından beri biz çalışalım kaymağını jüriler yesin.
![]()
O çuvalda incir olmadığını düşünüyorumsen önceden insanları etiketliyorsun şu rihannacı bu sılacı şu murtazatya oy verecek şu bilmem kime
nerden biliyon belki bu hafta gönlüm sılaya kayacaktı bir çuval inciri berbat ettin))
sen önceden insanları etiketliyorsun şu rihannacı bu sılacı şu murtazatya oy verecek şu bilmem kime
nerden biliyon belki bu hafta gönlüm sılaya kayacaktı bir çuval inciri berbat ettin))
Senin şarkı değil Rihanna karşısında diyelim biz onaBenim şarkı karşısında senin nezlinde hiç şansı yoktu adam haklı bence.![]()