MusicSurvivor All Star I Büyük Final

Vayy be demek final he. :(

Yarışma 31 ağustos'ta başlamıştı. Benim maceram ise 2 Aralık'ta son buldu. Aslında Katy'nin bu kadar sevileceğini bilsem en başta çeyrek final hedeflerdim. neyse 17 haftada iyidir. :)

Oy vermek benim için zor olmayacak bu akşam kullanırım. :)
Şaşırmadım :A

İlk sezon finalistleri yeniden final heyecanı yaşiyor demek. Gerçekten her iki arkadaşa azimlerinden dolayı tebrik ederim, çok iyi geldiler. En çok hakeden hanginizse o da kazansın.

Başarılar.

Final haftasındayız artık yarışmaya 3. Haftadan itibaren jüri olmuştum..iki adayında şarkısı çok çok iyi..bütün jüriler için zor bir karar olacaktır..oyumu birazdan kullanacağım..iki yarışmacıyada başarılar diliyorum..:)

Hem @denizz19'a hem de @sokak sanati'na buraya geldikleri için büyük tebrikler. Zor bi seçim olacak Sıla'nın şarksını daha önceden biliyordum Rihanna'nın şarkısını da dinledikten sonra oyumu kullanacağım. :)

@denizz19 @sokak sanati ikiniz finale gelerek aslında şimdiden kazanmış oldunuz..bu yüzden hanginiz kazansada öbür yarışmacıda büyük bir başarı sağlamış oldu..ikinizide çok seviyorum..şarkılarınız ikiside iddalı..temsil ettiğiniz şarkıcılarda baya iddalılar..ikinizide başarılar diliyorum

@xemrexxx @HachiKo @cookies size doping vereyim.:Z

@ozgur2113 @Yiğitt @Billy Kane @Almila sizde alın dopinginizi.:A

@hayret bi şey Hadise'de söylemiş şarkıyı.:Z

@GunesinOglu senin kızlarda söylemiş bak.:F

@denizz19 @sokak sanati ikiniz finale gelerek aslında şimdiden kazanmış oldunuz..bu yüzden hanginiz kazansada öbür yarışmacıda büyük bir başarı sağlamış oldu..ikinizide çok seviyorum..şarkılarınız ikiside iddalı..temsil ettiğiniz şarkıcılarda baya iddalılar..ikinizide başarılar diliyorum

Teşekkür ederim dostum.:D Buralara gelene kadar çok destek oldun hepsini için bir kez daha teşekkürler.:D

@xemrexxx @-potterhead- buda hoşunuza gidebilir.:F

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking