30 Nisan 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Akasya Durağı (Kanal D)

Oy: 1 12.5%
  • Kavak Yelleri (Kanal D)

Oy: 2 25.0%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

• Kızım Nerede (ATV)

• Survivor (Show)

• İzmir Çetesi (Star)

Oy: 4 50.0%
  • Lale Devri (Fox)

• Şefkat Tepe (STV)

• 2.Antalya TV Ödülleri (TNT)

Oy: 3 37.5%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

• TV izlemedim

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .
adminim izmir çetesi geniş aileden kötü mü birde favori üye olmak istiyorum
Reyting olarak aralarında pek fark yok. Bir hafta biri, öbür hafta diğeri geçiyor :) Bu hafta Geniş Aile daha iyi sanırım.

İzmir Çetesini Ben 1-2 Bölüm Baktım Gayret Güzel Bir Dizi Ama 2 Reyting Alan Dizi Yükselmesi İmkansız Gibi Benim Anlamadığım Star Tv En İyi Dizisi 5 Reyting Alıyor Bunun Sebebi Nedir?
Kötü yönetim.
Özellikle dizilerin başlangıç saatlerini ayarlamayı bir türlü öğrenemediler. Hala 21.00'da başlatıyorlar çoğu dizilerini...

Peki Star Tv nin geçen sene nasıldı reytingleri bir tane geçen seneni reytingini buldum
1 GENIS AILE Serials Turkish KAND 20:56 13,0 28,6
2 ASK VE CEZA Serials Turkish ATV 20:32 12,6 27,0
3 GENIS AILE (OZET) Serials Turkish KAND 20:00 8,0 18,2
4 ASK VE CEZA (OZET) Serials Turkish ATV 20:00 6,9 16,3
5 PAPATYAM Serials Turkish STAR 20:22 6,8 14,6
6 ATV ANA HABER BULTENI Newscast ATV 19:13 5,9 15,4
7 UGUR DUNDAR'LA STAR HABER Newscast STAR 19:25 5,8 15,0
8 M.ALI BIRAND'LA KANAL D ANA HABER Newscast KAND 19:01 5,3 14,2
9 OMRE BEDEL Serials Turkish FOX 20:03 5,3 11,5
10 KAPALICARSI Serials Turkish ATV 22:41 5,2 18,6

İzmir Çetesi ve Behzat Ç acil olarak Kanal D' ye alınmalı, yazık oluyor bu diziler 6-8 reytinglik diziler ama 2-3-4 reyting alıyorlar.

bence Survivor adalar birleşince Cumartesi günüde Total'da ilk 2 sırayı kapacaktır...İzmir Çetesi çok erken düşmeye başladı inşallah toparlanır...Akasya Durağı'na diyecek bişey bulamıyorum zaten...

Star istemez Kanal D ister falan diyoruz ama iki kanalın da yöneticileri de sahipleri de aynı :)

Kanal D, Star'dan dizi almaz. Daha doğrusu Kanal D hiçbir kanaldan dizi almaz :) Bir dizi alacaksa bile Muhteşem Yüzyıl olur o :)

Geniş aile kanal d de iken aşk ve cezayi bile geçiyordu.hatta 13 reyting bile alıyordu.şimdi 3 reyting alıyo

Starın hataları;

-Dizilerin fragmanları geç çıkıyor, çok az gösteriliyor. Mesela Cumartesi günü sürekli İzmir Çetesi' nin, birazda Behzat Ç.' nin gösterilmesi gerekirken, Küçük Sırlar gösteriliyor.
-Dizilerin web siteleri çok geç yayınlanıyor. İzmir Çetesi' nin 9. bölümü bitti, web sitesi daha yeni hazırlanmaya başlanmış. :D
-Dizi fotoğrafları çok geç gösteriliyor. İzmir Çetesi' nin 9. bölümü dün bitti, bölüm fotoğrafları daha yayınlanmadı. Bu konuda Behzat Ç. daha iyi. Bölümden 4-5 gün önce 30 civarı fotoğraf eklendi.
-Dizi özetleri çok uzun. Komedi dizilerinin 15-20 dakikadan uzun özet yayınlaması hata. Star TV 1 saat özet yayınlıyor. Ayrıca çok sık reklam veriyor.
-Dizi tanıtımları yetersiz.
-Star kendisini biraz yenilesin. İzleyiciye cazip gelmiyor. 15 yıldır aynı sembol, aynı renk. Dizi reklamları bile aynı şekilde veriliyor.

En önemli neden ise Star bir dizi kanalı düşüncesi oluşmuyor kimsede. Nedense çoğu kişinin çok soğuk baktığı bir kanal Star. Bunun en büyük sebebi son yıllarda hiç çok ses getiren dizi çıkaramaması diye düşünüyorum. Bu yıl Behzat Ç ile epey ses getirdiler. Ama yine de onunla da yüksek reytinglere ulaşamadılar...

adminim dünkü antlya ödüllerini kim düzünledi aklım hep geniş aile ve ezelin toplamda 1 ödül almasındada...

adminim İzmir Çetesi 2.78 reyting almış 13.sırada Cuma günü Geniş Aile 3.01 reyting almıştı ama 21.sıradaydı bunun nedenini açıklarmısın

adminim geniş aile yaz oynasa şimdi durdurulup gündüzde tekrarlar verilse dah iyi değilmi

adminim İzmir Çetesi 2.78 reyting almış 13.sırada Cuma günü Geniş Aile 3.01 reyting almıştı ama 21.sıradaydı bunun nedenini açıklarmısın
Admini yormayalım, ben cevaplayayım sana. Cuma günleri yayından bildiğin gibi daha çok dizi var. Şimdi alınan rating'e bakmayacaksın. Günden güne değişir. Mesela Geniş Aile o ratingle pazartesi gününe gelse ilk 10'a girer.