Sizce TV Dünyası Bölümünde Moderatör Kim veya Kimler Olmalı ?

Sizce TV Dünyası Bölümünde Moderatör Kim veya Kimler Olmalı ?

• AlemTo

Oy: 1 8.3%
  • cevaa

Oy: 5 41.7%
  • emreemreu

Oy: 3 25.0%
  • Fks14

Oy: 2 16.7%
  • Hani kardeştik(ulvi)

• iesc

• izmircetesi

• keskinbudala

Oy: 3 25.0%
  • kreys

• sanchez45

• sazan

• SuPeR_SaMeT

• tazıcan

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,405
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Merhaba FavoriForumum sakinleri :)
TV Dünyası bölümünde yöneticisi düzenlemesi yapılacaktır. Bildiğiniz gibi bölümde şu an sadece Fks14 arkadaşımız moderatör. Bu moderatör sayısını 2 veya 3'e çıkarmayı düşünüyorum. Bunun için sizlerden de görüş almak istiyorum.

Bu anket sadece bölümün fikrini görmek için açılmıştır. Sonuç niteliği taşımamaktadır. Son karar üst yönetime yani bana ait olacaktır ve bu kararın sonuçlarla hiç bir alakası olmayabilir.

Ankete bölümde aktif olarak gördüğüm kişileri ekledim. Unuttuğum kişiler varsa kusura bakmasınlar :)

Kendinize oy atmanız yasaktır. Kendine oy atan kişi diskalifiye olur oylamadan.

Kime oy attığınız üyeler tarafından görülmeyecek, sadece adminler tarafından görülebilecektir. Adminler oyları kontrol edeceği için dışarıdan hileli hurdalı işlere girmenize hiç gerek yok :) Yine böyle bir işe kalkışan olursa da oylamadan diskalifiye edilir.

Oylamada yer alan adaylar:

AlemTo
cevaa
emreemreu
Fks14
Hani kardeştik(ulvi)
iesc
izmircetesi
keskinbudala
kreys
sanchez45
sazan
SuPeR_SaMeT
tazıcan
xdragxx

Kendimize Atmak Yasak Mı Admin ? Tamam Admin Şimdi Gördüm Yasakmış O Zaman Bana Oy Çıkmaz :D

Son düzenleme:
Admin bu oylamadan ben veya başka arkadaş çıkmazsa mesala bir kişi seçildi o mu olacak yoksa benimde sansım var mı

Dediğim gibi bu oylama sadece görüşleri görmek için. Oylamada birinci olanda seçilebilir sonuncu olan da :)
Ama kimse beklentiye girip, sonradan üzülmesin. Buradaki tüm arkadaşlarımız değerli kişiler. Ve sonuç olarak içlerinden sadece 1 veya 2 kişi seçeceğiz :)

Biz de biz seçilemeyiz diyoruz admin. Bu gerçek... Geniş Ailecilerden birinin seçin siz. Ancak öyle yaparsınız. Cevaa, Ulvi seçin bir tanesini hadi uzatmayalım.

Hak edebileceğini düşündüğüm 2 kişiye oy verdim, ben aday değilim. Elbette bu işi başarıyla yürütebilecek arkadaşlar var aramızda. :)

AlemTo biz değersiziz. Boş ver sen bizi admin. Seç bir Geniş Aileci vicdanını rahatlat. Biz burada gereksiz gereksiz yorum yapar dururuz.

Kendini kandırma AlemTo! Sen olursun belki ama benden nefret ediyorlar. Geniş Aileci birini seçsinler. Gönülleri ferahlasın.

Adminim oylama sonucuna görede yapmaya bilirirm demişsin bunlara göre bakmadan yaparsan neye göre seçeceksin(sadece merak)? :)

Adminim oylama sonucuna görede yapmaya bilirirm demişsin bunlara göre bakmadan yaparsan neye göre seçeceksin(sadece merak)? :)

-Forum içerisinde aktiflik.
-Forumda diğer üyelere yararlı olacak bilgiler verip, konular açmak.
-Diğer üyelerle iyi geçinmek, saygılı olmak.
-Türkçe'yi doğru kullanmak.
-Forumun nasıl kullanılacağını iyi bilmek.
-Konu başlıklarını düzgün belirlemek gibi bir çok faktör var :)

adminim sen oy kullandınmı kullandıysan Moderatör'ü seçdikten sonra açıklıcak mısın?