Gayet beğendi pompy.yalnız @pompy çeviriyi okuyunca şaşırmış bu kimin senaryosu diye soruyor @Harunnn60 a ))
Sadece siyaseti kıstım çünkü vadiciler şikayet ediyor hemen. @pompy iyi bilir.
Gayet beğendi pompy.yalnız @pompy çeviriyi okuyunca şaşırmış bu kimin senaryosu diye soruyor @Harunnn60 a ))
onlar anlamasın diye ingiliz yaptımGayet beğendi pompy.
Sadece siyaseti kıstım çünkü vadiciler şikayet ediyor hemen. @pompy iyi bilir.
iyi anlamış normalde pembe dizi yapardı
hahah gerçekten biz anlamıyormuşuz yoksa nekadar heyecanlı bir konusu varmışyazıyor da biz anlamıyoruz bak işte harun çözmüş işi
İşte sen öyle yaparsın millette konuyu anlamamakta zorlanır.onlar anlamasın diye ingiliz yaptım
Abartma yahu sende ceza almamı mı istiyorsun siyasi göndermeler yasak.haklısın valla @Harunnn60 çevirmen falan olmaz valla ben sana başta dedim işini bilen birine ver senin senaryoya resmen sansür uygulamış rtükten daha katı hemde
yalnız senaryoda araya reklam yerine başka senaryolarda sokuyormuş pompy çeviri sayesinde bir kaç senaryonun içiçe girdiğinide farkettik )hahah gerçekten biz anlamıyormuşuz yoksa nekadar heyecanlı bir konusu varmış
pompy ile aranızı açacağımİşte sen öyle yaparsın millette konuyu anlamamakta zorlanır.
Abartma yahu sende ceza almamı mı istiyorsun siyasi göndermeler yasak.
Bilmiyorum ama o dizinin baştan kadrosu kötüydü bence.@Harunnn60 ordaki fikir dizimedyadan çıktı ahmetin hakandan intikam alması fikri bir deniz hikayesi böyle olsa tutarmıydı
reyhan benimkinde intihar ettiBilmiyorum ama o dizinin baştan kadrosu kötüydü bence.
Çok iyi çeviri olmuş )))
Yapımcı : Pompy
Senaryo : Pompy
Çeviri : Harunnn60
Karakterler : Ceren Komiser, Cem, Tuna ( Kanal D Müdürü ) Eda , Eda'nın teyzesi, Periliçe
Sihirli Annem Halkın Yolunda
(Türkçe Çeviri)
1.Bölüm
Sahne 1
Çoçukların mezun olmadan önce verdikleri partide çıkan olaylar sebebiyle ambulans ve polisi çağırırlar. Polisler olayı yatıştırırken arka bahçeden Reyha'nın cesedini bulurlar. Reyhan'ın cesedini gören Ahmet öfkelenir ve bunu yapan kişi için intikam yemini eder.
Reyhan'ın arkadaşı Deniz ise hemen polise şikayette bulunur Reyhanın annesinin de daha önce bir takım kişiler tarafından sıkıştırıldığını bunu yapanların o polisi satın aldıklarını söyler.
Ahmet ise bu olayda Reyhan'ın arkadaşı Hakan'ı sorumlu tutar. Hakana işkence yapar.
Baş komiser Ceren ise bu olayı çözmek için görevlendirilir.
Ceren yine aynı polis ekibini seçer olay için ama seçtiği polislerin başında İstanbul il emniyet müdürü vardır polisler bu olay için rüşvet almışlardır. Ceren Komiser bu olayı çözmek için Reyhan'ın telefonuna bakar ve telefon kayıtlarında bir mesaj gözükür. Adrese giden Ceren Komiser orada rehineleri bulur. Bu olayın daha da iç yüzünü araştırmak istese de Ceren Komiser araştırılmasına izin verilmez ve Reyhan olayı kapatılır.
Ama İl emniyet müdür suç üstü yakalananları serbest bırakmış ve polisliklerine devam etmesini sağlamıştır.
Ceren bu olaydan sonra Polisliğe ara verir.
Sahne 2
Ceren'in kardeşi Cem ise çalıştığı fabrikada makinenin arızalanması sonucu çıkan yangında bir insanın ölümüne tanık olur. Ve fabrikada çalışma şartlarından dolayı isyan başlar. Makinelerin sürekli bozulmasının nedeni bir sabotajcının intikam yemininden kaynaklanmasıdır. ve diğer hedefi ise şirketleri ele geçirip silah satmak.
Şirketin ve Fabrikanın patronu olan Eda bu planlara şahit olur. Bu sabotajcıyı durdurmak için Pakize ve Perihan'dan yardım ister.
Sahne 3
Kanal sorumlusu Tuna Kanal D'de yayınlanan kurtlar vadisi pusu'yu yayından kaldırır. Nedeni ise İşid sempatizanlığı yapmasıdır.
Periler Dünyası ( Sahne 4 )
Periler dünyasının Periliçesi dünyada ki bu haksızlıklara karşı çok üzülür. kainatta iyilik olmasını savunur. dünyadaki adaletsizliği ortadan kaldırmak ister ama kendisinin başında daha büyük bir bala vardır. oğlu annesini devirmek ister. Periliçe oğlunun bu fikirlerini sezdiği için şimdiden onu durdurma planları yapmaya başlar.
Sahne 5
Fabrika'da ki makinelerin bozulmasından kuşkulanan Eda olayı araştırmaya devam eder.
Eda olayı araştırırken çok önemli bir gelişme öğrenir. Fabrikanın kamera kayıtlarına bakan Eda kamerada teyzesinin görür. Videonun sesini açan Eda, teyzesinin para karşılığında bir adama fabrikaların bozulması emrini verdiğini anlar.
Eda bu olaydan sonra teyzesinin evine gider hesap sormak için.
O anda habersiz baskına uğrayan teyzesi ve işbirlikçileri Eda tarafından polislere teslim edilir. Eda ve ve Polislerin yaptığı incelemede Eda'nın teyzesinin güçlü bir teknoloji bulduğunu bu teknoloji ile uzay araştırmaları yaptığını tespit eder. Şirketin geleceği için bu projeleri kendi üzerine alan Eda bu teknolojide varlığı bilinmeyen üç kızın sesini duyar.
1.Bölümün Sonu.
Çeviri için bir teşekkürü çok görmezsiniz artık. Zira beynim yandı çevirirken.
@destere @Çiğdem- @beyazsoy @sokak sanati @cookies @vadikızı @pompy @Billy Kane @Castei @sürgünüm
Sen beğendiysen beyazsoy bu iş olmuştur.Çok iyi çeviri olmuş )))
Allahtan umut kesilmez)))Hiç zannetmiyorum ama alır inşallah.