vışşh 😱 psikopata bağladıYüzüğün takılı olduğun parmağını kesti. 😱
vışşh 😱 psikopata bağladıYüzüğün takılı olduğun parmağını kesti. 😱
karadayıda küçük naziften nefret ettim ağlak çocuk direk buraya geçmişti ilk sahnede onu görünce bir daha yanaşmamıştım diziye@destere Poyraz Karayel izlemiyor musun?
Sen onun yeteneğinden anlamazsın.karadayıda küçük naziften nefret ettim ağlak çocuk direk buraya geçmişti ilk sahnede onu görünce bir daha yanaşmamıştım diziye![]()
Yuh artık. Karadayıcı olupta Küçük Nazif'i sevmeyen tek sendirsin heralde. 😱karadayıda küçük naziften nefret ettim ağlak çocuk direk buraya geçmişti ilk sahnede onu görünce bir daha yanaşmamıştım diziye![]()
izlekaradayıda küçük naziften nefret ettim ağlak çocuk direk buraya geçmişti ilk sahnede onu görünce bir daha yanaşmamıştım diziye![]()
Tamam, anladım.behçet kendisinin korunmasını istedi![]()
Artık bu tür şeyler bana sıradan geliyor, çünkü her hafta zirvedeyiz. 😎
despina-bahri aşkı başlasın bari sema-seferi kaybettik
Botokslu Despoş ile nereye kadar gelinebilir ki?despina-bahri aşkı başlasın bari sema-seferi kaybettik![]()
Bu arada kendi mesajından alıntı yapman da gözümden kaçmadı.despina-bahri aşkı başlasın bari sema-seferi kaybettik![]()
@sokak sanati nın oyunları hep yönetici olarak şettiriyor.ssPoyraz, Ayşegül ve Sinan bir arada uyuyor; işte görmek istediğimiz şeyler.
Botokslu Despoş ile nereye kadar gelinebilir ki?
Bu arada kendi mesajından alıntı yapman da gözümden kaçmadı.![]()