23 Nisan 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Akasya Durağı (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Kavak Yelleri (Kanal D)

Oy: 2 20.0%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

• Kızım Nerede (ATV)

Oy: 1 10.0%
  • Survivor (Show)

Oy: 3 30.0%
  • İzmir Çetesi (Star)

Oy: 5 50.0%
  • Lale Devri (Fox)

• Şefkat Tepe (STV)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV izlemedim

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
Bence :

TOTAL

1. Lale Devri
2. Survivor
3. Akasya Durağı
4. Yahşi Cazibe
5. Kızım Nerede
6. Şefkat Tepe
7. Kavak Yelleri
8. İzmir Çetesi

A/B

1.Survivor
2.Yahşi Cazibe
3.Lale Devri
4.Kavak Yelleri
5.Akasya Durağı
6.Kızım Nerede ?
7.İzmir Çetesi
8.Şefkat Tepe

Lale Devri'nin senaristleri değişti mi,ilk bölümle dünkü bölümü yazan kişiler aynı mı? Yer gök aşk için de aynı soru geçerli...

TOTAL
1-Lale Devri 7,23
2-Survivor 6,54
3-Yahşi Cazibe 5,67
4-Akasya Durağı 5,38
5-Şefkat Tepe 5,07
6-Kızım Nerede? 4,45
7-İzmir Çetesi 4,10
8-Kavak Yelleri 4,06

A/B
1-Survivor 8,76
2-Yahşi Cazibe 6,02
3-Lale Devri 5,43
4-İzmir Çetesi 4,45
5-Kavak Yelleri 4,34
6-Kızım Nerede? 4,02
7-Akasya Durağı 3,42
8-Şefkat Tepe 2,09

Özetler, haberler dışında.

İki dizinin senaristleri baştan beri hep aynı mıydı ? Ben bu saydığın senaristler sadece Yer Gök Aşk'ı yazıyor diye biliyordum...

Senaristlere gelirsek takdir ettiğim kişilerdir,daha önceki projelerinden takip ettiklerim oldu ama yanlış bilmiyorsam dizileri uzatma konusunda fazla becerikli değiller,sonradan bozulabiliyor...

Yine iddiasız işlerin buluştuğu klasik cumartesi işte,bunun neyine yorum yapacağız...

Ama şunu söyleyeyim bence STV ve Show hariç diğer bütün kanallar dizilerini bitirmeliler,seneye şans eseri bir 10 reytinglik iş gelir,hepsi darmadağan olurlar, bu reytinglerle şu an devam ettirilmeleri bile hata,hep zarar...

Bu akşam sadece İzmir Çetesini izledim, önceki bölümlerin verdiği haz bu sefer yoktu. Yinede güzel bir bölümdü.
Lale Devrinin reytingleri Yer Gök Aşk' la paralel gidiyor. Haftalardır Yer Gök Aşk azalırken, Lale Devri artıyordu. Bu hafta 0.3' lük bir artış oldu YGA' da. Lale Devri' nin 2. sıraya düşeceğini düşünüyorum.
Yahşi Cazibe 5. sırada yer alacaktır. Sırası sabitlendi ama bitmek bilmeyen bir düşüş söz konusu dizinin reytinglerinde.
STV' nin en popüler dizisi Şefkat Tepe bakalım kaçıncı olacak?
Efe' nin ölümünden sonra iyice düşüşle geçen Kavak Yelleri' nin çok fazla toparlanamayacağını düşünüyorum.

Yahşi Cazibe tahminim aynen tutmuş, 5. sırada.
Kavak Yelleri toparlanamamış :)
Lale Devri' nin 2. sıraya düşeceği tahminimde tutmuş. :D

İzmir çetesi geçen haftaya göre yükselmiş tebrik ederim.yahşi cazibe düşmeye devam ediyor geçen hafta A/B de nerdeyse 6 reyting alacakken şimdi 5 reytingin altına düşmüş.Yaralanmış hasta gibi sürekli kan kaybediyor.Bu işe son veremezlerse sonu ölüm olur.

Seneye bu şekilde devam edilmez umarım,yıllardır cumartesi izleyecek bir şey bulamıyorum, umarım doğru dürüst bir iddialı dizi gelir seneye, yüksek reytinglere hasret kaldık...

Survivor,Kavak yelleri,lale devri,kızım nerede,akasya durağı en az sevdiğim projeler,bunlardan kurtulursak ve yerine taze kanlar gelirse renkli bir cumartesi yaşayabilirim...

Lale Devri totalde biraz reyting kaybederek 2.sıraya düşmüş fakat sürpriz olan AB izleyicisinde ilk kez gecenin en çok izlenen dizisi olmuş.Fox un Arka sıradakiler ve yer gök aşk totalde iyi izlensede ab de ilk 10 a bile giremiyorlar.İlk defa foxun bir dizisi AB izleyicisinde bu kadar yüksek sıralara tırmanıyor..
İzmir çeteside bu hafta yükselmiş.Halen hakettiği yerde değil ama yinede yükselmesi güzel.Star ın nerdeyse en çok izlenen dizisi durumunda.Umarım daha da yükselir..
Survivor olayını anlamış değilim,Bir grup insan mahalle kavgası gibi sürekli birbirini yemekle meşgul ve haftanın 3 günü insanlar saatlerce bunu seyrediyor..Neyse zevkler ve renkler tartışılmaz diyelim yine de..

Keskin budala bu dizileri sevmiyorsam izmir çetesine ve yahşi cazibeye göz at bir kere

Sağol Adminim. :)

Yahşi Cazibe Pt2 de olsa daha başarılı olur bence.En azından ilk 3'e girer diye düşünüyorum. :)
İzmir Çetesi 1 hafta yükseliyor 1 hafta düşüyor. :) Haftaya yine düşüş yaşayabilir. :)
Survivor haftaya 1.liği kaybedecek gibi gözüküyor bence. Çünkü haftada 3 gün izleyici sıkılacak gibi. :)
Şefkat Tepe haftaya yine yükseliş gösterebilir. Totalde 6-7. olabilir. :)
Kavak Yelleri sezon sonu final yapacağı için reytingleri çok fazla önemli değil. :) İlk 20ye giremediği sürece Kanal D gün değişikliğine gider. :)
Akasya Durağı'nda her hafta aynı şey oluyor ama izleyici yine de sıkılmıyor diziden. :) Eski bölümlerini koyup üste yeni bölüm yazsalar yine de ilk 10'a girer bence. :):)
Sihirli Annem'in tekrarı A/B de iyi gitmiş.Dizinin A/B de totalden daha iyi reyting alacağı şimdiden belli oluyor. :)

Bu arada ilk 10'a bakıyorum 10 share'nin altına düşen tek dizi İzmir Çetesi. Bunda geç saatte başlamasının payının olduğunu düşünüyorum. :) :)

İzmir Çetesi Starın en çok izlenilen dizisi oldu bu hafta ama muhtemelen Behzat Ç 4 düzeyinde reyting alabilir.

Seneye bu şekilde devam edilmez umarım,yıllardır cumartesi izleyecek bir şey bulamıyorum, umarım doğru dürüst bir iddialı dizi gelir seneye, yüksek reytinglere hasret kaldık...

Survivor,Kavak yelleri,lale devri,kızım nerede,akasya durağı en az sevdiğim projeler,bunlardan kurtulursak ve yerine taze kanlar gelirse renkli bir cumartesi yaşayabilirim...
hahah bu diziler zaten düzgü demekki sende bi bozukluk vr

Cumartesi günleri çok iddali diziler olmadığı bir gerçek ama bu yıllardır böyledir.Hiçbir kanal cumartesi gecesine sağlam bir drama koymaz.Çünkü türkiyede çalışan kesimin %90 ının izin günü pazar günüdür.Bu nedenle cumartesi akşamları bir çok insan dışarı çıkmayı tercih eder.Reyting rakamlarıda bunu açıkça gösteriyor.4-5 arası reytinglerle sıralanıyor diziler.yazın yaklaşmasıyla bu reyting rakamları iyice düşmeye başladı.. İyi bir drama koysanızda çok fazla insanın evde oturup izleyeceğini sanmıyorum..

Sadece fox bir değişiklik yapıp Lale Devri gibi bir drama koydu cumartesi gününe ama o da mecburiyetten..Hafta içi günler çok güçlü rakipler olduğu için şansını denemek istedi..

ben şunu merak ediyorum Lale Devri haftaiçi'de böyle reyting ve sıralama alabilirmi

hahah bu diziler zaten düzgü demekki sende bi bozukluk vr

Eleştiriye varım,kendim de eleştirmeyi severim ama kişisel eleştirilere ve hakaretlere tahammülüm yok, mesaj umarım sizin tarafınızdan alınır...

Keskin budala bu dizileri sevmiyorsam izmir çetesine ve yahşi cazibeye göz at bir kere

O dizilere baya göz attım ama çok sarmadılar beni, komediyi severim,geniş aileyi severim ama bunlara pek ısınamadım, belki Üsküdar'a Giderken beni keser,göreceğiz...

Son düzenleme: