Dünyanın En Hit 2 Dizisi (Dömostırosyon)

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,298
Puanı
1,061
Ay uzun zamandır dömostırosyon yapmıyordum. Neyse Cannes'a geri dönelim Muhteşem Yüzyıl ve Binbir Gece ile dünya dizi sektöründe adından söz ettiren Global Agency yine fuara damgasını vurmuştu. En iyi 20 programın açıklandığı Fresh listte bu sene 1 numara Binbir Gece, 2 numara Muhteşem Yüzyıl olmuş. Suskunlar da 5.sırada yer almış.Yeni dizilerden Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Kiralık Aşk da listede.
Videoda Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Gecenin Kraliçesi için yapılan partiler ve Binbir Gece'nin başrolleri Halit Ergenç ve Bergüzar Korelle tanışma etkinliği de bulunuyor.

@destere @Çiğdem- @Almila @sokak sanati @sürgünüm @-potterhead- @mrt-06 @FurkanTB @EFE UYSAL @Billy Kane @Maskeli Fedai @gizem ak @MelankoliK @GunesinOglu @Harunnn60 @Aserat @Bully @cookies @vadikızı @tolgab

Son düzenleme:
binbir gecenin gerçek erkek başrolu tardu flordun'dur benim gözümde:A:A:A

zsenin gözlerini oymalı :A
aliyeninde barış falay :A:A:A

ayy şöyle bir bakıyorumda bu halitin hiçbir dizisinde kendi ağırlığı yok tek başına dizi alıp götürmemiş kenan imirzalıoğlu gibi hep kendisi gibi ön pilanda olan oyuncularla dolu dizilerde tutunuyor :F:F:F

aliyeninde barış falay :A:A:A

ayy şöyle bir bakıyorumda bu halitin hiçbir dizisinde kendi ağırlığı yok tek başına dizi alıp ötürmemiş kenan imirzalıoğlu gibi hep kendisi gibi ön pilanda olan oyuncularla dolu dizilerde tutunuyor :F:F:F
sana mı soaracak napacağını adam 6 dizide başro l6sı da 10+ reyting ortalamalı kenanın 2 kıvançın 1 enginin 1 çağatayın 1 dizisi var 10+ reytingli toplasan anca halit ediyor 4ü :F ay çok mu ezikledim :A @Almila @sokak sanati @destere @Harunnn60

sana mı soaracak napacağını adam 6 dizide başro l6sı da 10+ reyting ortalamalı kenanın 2 kıvançın 1 enginin 1 çağatayın 1 dizisi var 10+ reytingli toplasan anca halit ediyor 4ü :F ay çok mu ezikledim :A @Almila @sokak sanati @destere @Harunnn60
kenan ezel dışında her dizisini tek başına götürdü sadece ezelde yan oyuncular çok iyiydi ayoll bu halitin tek başına götürdüğü dizi yokki aliyede barış falay binbir gecede tardu zaten başrol gibiler muhteşem yüzyılda zaten her oyuncu seviliyordu tabi dizileri tutar yanı doldurmuş oyuncuları diziye :F:F:F

kenan ezel dışında her dizisini tek başına götürdü sadece ezelde yan oyuncular çok iyiydi ayoll bu halitin tek başına götürdüğü dizi yokki aliyede barış falay binbir gecede tardu zaten başrol gibiler muhteşem yüzyılda zaten her oyuncu seviliyordu tabi dizileri tutar yanı doldurmuş oyuncuları diziye :F:F:F
aliyede başrol erkekler nejat işler ve halit ergençti ayrıca barış falaya gelene ka ilha şeşen, senin eski vadideki iplikçi nedim falan vardı :F ayol madem kenan tek başına götürdü neden şikayet ediyordunuz kadın sahneleri çok diye :F ay neyse 4 ünü topla anca halit ediyor başarıda nanik sana:A

aliyede başrol erkekler nejat işler ve halit ergençti ayrıca barış falaya gelene ka ilha şeşen, senin eski vadideki iplikçi nedim falan vardı :F ayol madem kenan tek başına götürdü neden şikayet ediyordunuz kadın sahneleri çok diye :F ay neyse 4 ünü topla anca halit ediyor başarıda nanik sana:A
kendin diyorsun işte halit bey hiç kendisinin önde olduğu erkek rolunde olmadı dizide hep kendisinden baskada başrol gibi erkek oyuncular vardı adamın yan oyuncu kadroları bile başrol oyuncuları kalitesindeler zayıf kadrolu tutan 1 dizisi bile yok kendi performasınyla çıksın bakalım 10 reytingmi alıyor 3 mü:F:F:F

kendin diyorsun işte halit bey hiç kendisinin önde olduğu erkek rolunde olmadı dizide hep kendisinden baskada başrol gibi erkek oyuncular vardı adamın yan oyuncu kadroları bile başrol oyuncuları kalitesindeler zayıf kadrolu tutan 1 dizisi bile yok kendi performasınyla çıksın bakalım 10 reytingmi alıyor 3 mü:F:F:F
ayyol karadayıda da gördük turgut çıkınca nasıl düştü :A sanane kız kaç alırsa alır sonuçta tv nin en büyük aktöörü senin parlakalrdan değil çatla:F

ayol hangi dizisinde 3 erkek başrol daha varmış :F aliyede nejat işlerle, zerda da tek; binbir gecede tadru flardunla; my de okan yalabıkla en fazla 2 erkek başrol vardı :F
fazla bile halit beyden başka hangi oyuncu kendisinden başka başrol erkek oyuncu kullanıyor dizide hiç kendi ağırlıyla dizisi yok banane :A:A:A

Ne şimdi bu anlamadım ama tebrikler SUSKUNL4R'a

Bu arada Beren'i de mi kattılar Köse Sultan dizisine ?