Bu Adamı Hatırlayan Has Dirilişcidir?

Bu adam siradan biri degil konu gerekli yani birdaha dirilis konusuna girmemen gerektigini anlamissindir. :X
Veee yakamoz'un arkasindan konusma gelirse sesini keser. :kiki:

O biraz zor gülüm. Eski adaletsiz yönetime darbe çoktan indi.:A

nesi sıradan değil vadiye gelen andy garcia gibi hollywood starı mı adı bile duyulmamış:A
yakamozun yüzüne de söyledik merak etme :) gelsin ne sesimi kesecek onun adaletsizliklerini görmektense banlanıp gitmek daha iyidir sesiz kalmadık kalmayız:))
Yahu dizide rolu onemli iste teallam. :X

Yakamoz gelse kacican yani ben hemen iletisime geceyimde foruma ceki duzen getirsin. :Z

Yahu dizide rolu onemli iste teallam. :X

Yakamoz gelse kacican yani ben hemen iletisime geceyimde foruma ceki duzen getirsin. :Z
bekle getirir zaten kendisi yüzünden bir düzine insanın yönetime güveni sıfıra indi:A

önemli rolse başlık niye hatırlayan diye :F önemliyse izleyen hatırlar zati:A

bekle getirir zaten kendisi yüzünden bir düzine insanın yönetime güveni sıfıra indi:A

önemli rolse başlık niye hatırlayan diye :F önemliyse izleyen hatırlar zati:A
Ozan o yuzden mi cok uzuldu gitmesine. :A kalsaydi su an darksaalın gorevini alip co admin olmustu seni banlardi ne guzel ah abim yanlis zamanda gittin. :(

Gelsin ama yönetime giremez. Bu güzel ortamı bozmaz Ozi.:A

Tam cezalı mesaj.:Z Dur görevimi yapayım.:A
İsine gelenleri yapicaksan modluktan attiririm seni. :A

Kiskandiniz adami sizden iyi yonetiyor forumu diye neyse twitteri var bende sana bi ayar versin donup. :kiki:
ben ne ara yönetici oldum d abenden iyi yönetsin:) ayrıca ben yönetici olmak istemem her konuda tarafsız kalabileceiğimi sanmıyorum :) tarafsız olmayanın da yöneticilikte işi yok yoksa anca kendinden nefret ettirir yakamoz gibi

ben ne ara yönetici oldum d abenden iyi yönetsin:) ayrıca ben yönetici olmak istemem her konuda tarafsız kalabileceiğimi sanmıyorum :) tarafsız olmayanın da yöneticilikte işi yok yoksa anca kendinden nefret ettirir yakamoz gibi
Senin kiskirtici konularina kiliti vuruyordu digerlerininde adamin yerinde gozu vardi. :kiki: