Bu adam siradan biri degil konu gerekli yani birdaha dirilis konusuna girmemen gerektigini anlamissindir.
Veee yakamoz'un arkasindan konusma gelirse sesini keser.
O biraz zor gülüm. Eski adaletsiz yönetime darbe çoktan indi.
Bu adam siradan biri degil konu gerekli yani birdaha dirilis konusuna girmemen gerektigini anlamissindir.
Veee yakamoz'un arkasindan konusma gelirse sesini keser.
Yahu dizide rolu onemli iste teallam.nesi sıradan değil vadiye gelen andy garcia gibi hollywood starı mı adı bile duyulmamış
yakamozun yüzüne de söyledik merak etme gelsin ne sesimi kesecek onun adaletsizliklerini görmektense banlanıp gitmek daha iyidir sesiz kalmadık kalmayız)
Yakamozu yedirmeyiz getirecemO biraz zor gülüm. Eski adaletsiz yönetime darbe çoktan indi.
bekle getirir zaten kendisi yüzünden bir düzine insanın yönetime güveni sıfıra indiYahu dizide rolu onemli iste teallam.
Yakamoz gelse kacican yani ben hemen iletisime geceyimde foruma ceki duzen getirsin.
Sende ne yuzsuzsun la gorevini yapmiyosun daha yakamoz gelince ilk isi seni sutlamak olur abimin.O biraz zor gülüm. Eski adaletsiz yönetime darbe çoktan indi.
isviçre uçağına bin sen ben o uçağa roket atarımYakamozu yedirmeyiz getirecem
Yakamozu yedirmeyiz getirecem
Sende ne yuzsuzsun la gorevini yapmiyosun daha yakamoz gelince ilk isi seni sutlamak olur abimin.
Sen Isidmisinisviçre uçağına bin sen ben o uçağa roket atarım
Seni gonderecek gelinceGelsin ama yönetime giremez. Bu güzel ortamı bozmaz Ozi.
Tam cezalı mesaj. Dur görevimi yapayım.
Sen Isidmisin
Seni gonderecek gelince
ışid neymiş bnm yanımda neyse arnavutluk reyting sitesine baktım kösemle vadinin reyting yarışını haber yapmışt türkiyedeki dirilişi takan yokSen Isidmisin
Seni gonderecek gelince
Ozan o yuzden mi cok uzuldu gitmesine. kalsaydi su an darksaalın gorevini alip co admin olmustu seni banlardi ne guzel ah abim yanlis zamanda gittin.bekle getirir zaten kendisi yüzünden bir düzine insanın yönetime güveni sıfıra indi
önemli rolse başlık niye hatırlayan diye önemliyse izleyen hatırlar zati
İsine gelenleri yapicaksan modluktan attiririm seni.Gelsin ama yönetime giremez. Bu güzel ortamı bozmaz Ozi.
Tam cezalı mesaj. Dur görevimi yapayım.
Ozan o yuzden mi cok uzuldu gitmesine. kalsaydi su an darksaalın gorevini alip co admin olmustu seni banlardi ne guzel ah abim yanlis zamanda gittin.
İsine gelenleri yapicaksan modluktan attiririm seni.
ozan üzülebilir sevinen sayısı üzülenin 12 katı ))Ozan o yuzden mi cok uzuldu gitmesine. kalsaydi su an darksaalın gorevini alip co admin olmustu seni banlardi ne guzel ah abim yanlis zamanda gittin.
İsine gelenleri yapicaksan modluktan attiririm seni.
Kiskandiniz adami sizden iyi yonetiyor forumu diye neyse twitteri var bende sana bi ayar versin donup.ozan üzülebilir sevinen sayısı üzülenin 12 katı ))
ben ne ara yönetici oldum d abenden iyi yönetsin ayrıca ben yönetici olmak istemem her konuda tarafsız kalabileceiğimi sanmıyorum tarafsız olmayanın da yöneticilikte işi yok yoksa anca kendinden nefret ettirir yakamoz gibiKiskandiniz adami sizden iyi yonetiyor forumu diye neyse twitteri var bende sana bi ayar versin donup.
Senin kiskirtici konularina kiliti vuruyordu digerlerininde adamin yerinde gozu vardi.ben ne ara yönetici oldum d abenden iyi yönetsin ayrıca ben yönetici olmak istemem her konuda tarafsız kalabileceiğimi sanmıyorum tarafsız olmayanın da yöneticilikte işi yok yoksa anca kendinden nefret ettirir yakamoz gibi
ben görmedim kilit vurduğunu anca dreamle sürgünümle tartışırken kilitlenmiştir konu neyse uzatmaya gerek yok bu kadar konuşulmayı haketmeyen biriSenin kiskirtici konularina kiliti vuruyordu digerlerininde adamin yerinde gozu vardi.
Ayy sana bu ka korku yeter bide gelse dusunemiyom. @EFE UYSALben görmedim kilit vurduğunu anca dreamle sürgünümle tartışırken kilitlenmiştir konu neyse uzatmaya gerek yok bu kadar konuşulmayı haketmeyen biri
zaten üyeliğe düşünce engelledim bgörmem gelince #AlSel kalitesini bozuyon bu mesajalrınla bir susAyy sana bu ka korku yeter bide gelse dusunemiyom. @EFE UYSAL