16 Nisan 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Akasya Durağı (Kanal D)

Oy: 1 10.0%
  • Kavak Yelleri (Kanal D)

• Yahşi Cazibe (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kızım Nerede (ATV)

• Survivor (Show)

Oy: 2 20.0%
  • İzmir Çetesi (Star)

Oy: 3 30.0%
  • Lale Devri (Fox)

• Şefkat Tepe (STV)

• Real Madrid - Barcelona Maçı (NTV Spor)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV izlemedim

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
eskiler 1-2 bölüm takılır sonra çocuklar duymasın gibi sağlam oyuncular katılmassa zor ha yaz dönemii dizisi yapıyorlarsa çok iş yapar .... adminim en son babalar duyarda başlıyacak birol güven uğraşıyor diyolar ne kadar doğru

Katılıyorum ama Behzat Ç 30 küsür bölümdür var ve reytingleri hep aynı geliyor. Yani son üç haftada hep 3.80 3.90 4.00 reyting almış, izleyici kitlesi sabit bir dizi. Tanıtımıda çok iyi yapıldı. İzmir Çetesi ise hem reklamı yapılmadı hemde izleyici kitlesi yeterince oturmadı. Daha yeni bir dizi. Ayrıca çekimler başladığı hafta dizi başladı bu yüzden dizi fragmanı bile ancak Cuma günü girebiliyor. Dün izlediğimiz bölümlerin bir kısmı Cuma gecesi çekildi dersem durum daha iyi anlaşılır :)

İzmir Çetesi'ne bir hafta ara vermeleri iyi olur o zaman rahatlamaları için :)
Behzat Ç çok oturmuş bir dizi değil bence. Daha önce gün değiştirdiğinde çok kötü olmuştu durumu. Yine aynı riski alamaz Star.
İzmir Çetesi'nin fragmanları bazen geç geliyor belki ama yine de tanıtımları iyi yapıldı denemez. Bence bu sezon tanıtımı en iyi yapılan dizilerden biri :)

eskiler 1-2 bölüm takılır sonra çocuklar duymasın gibi sağlam oyuncular katılmassa zor ha yaz dönemii dizisi yapıyorlarsa çok iş yapar .... adminim en son babalar duyarda başlıyacak birol güven uğraşıyor diyolar ne kadar doğru
En Son Babalar Duyar'ı planlıyor Birol Güven. Ama şu an sadece tasarı aşamasında sanırım. Gelecek sezon olmaz ama bir sonraki sezon döner belki. Hatice Aslan şu an Lale Devri'nde oynuyor. Levent Ülgen Akasya Durağı'nda... Somut bir gelişme yok o konuda.

İzmir Çetesi'ne bir hafta ara vermeleri iyi olur o zaman rahatlamaları için :)
Behzat Ç çok oturmuş bir dizi değil bence. Daha önce gün değiştirdiğinde çok kötü olmuştu durumu. Yine aynı riski alamaz Star.
İzmir Çetesi'nin fragmanları bazen geç geliyor belki ama yine de tanıtımları iyi yapıldı denemez. Bence bu sezon tanıtımı en iyi yapılan dizilerden biri :)

En Son Babalar Duyar'ı planlıyor Birol Güven. Ama şu an sadece tasarı aşamasında sanırım. Gelecek sezon olmaz ama bir sonraki sezon döner belki. Hatice Aslan şu an Lale Devri'nde oynuyor. Levent Ülgen Akasya Durağı'nda... Somut bir gelişme yok o konuda.

Evet ilk bölüm tanıtımı çok iyi yapıldı ama sadece ilk bölüm. Sonra dizi kaldırılmış gibi oldu. İnternette dizinin yayınlandığı günden haberi olmayan yazılar gördüm ben. Ayrıca dizinin adını duymayan çok insanda var, bunlar çok büyük eksik. Dizi tekrar sayısı 1' e indi, ilk haftalar 4-5 kere gösteriliyordu. Dizinin oyuncuları Doğan medya programlarına bile çıkarılmadılar. Her hafta film reklamı yapılan Beyaz Show' da mesela tek bir oyuncularını bile göremedik. Diziden önce Okan' ın programına çağırıldılar tek kelime konuşturulmadı oyuncular. Diziye resmi site açmadılar. Bunlar ilk akla gelenler.

Son düzenleme:
Arkadaslar size bir sorum olucakti dizilerle ilgili:

Proje tasarim ne demek?
Final mix ne demek?
Genel koordinatör ne demek?
Sanat yönetmeni ne demek ?
Senaryo uygulama/danismani ne demek?
Tretman ve öykü ne demek ?

Ben Şefkat Tepe'yi dedemlerde izledim. :) Diziyi dedemlerde izlediğim zaman dizide çok büyük yükseliş oluyor. :D

adminim hafta sonu dizilerinin hafta içi dizilerine göre nasıl bir avantajı var sence ?

adminim hafta sonu dizilerinin hafta içi dizilerine göre nasıl bir avantajı var sence ?

Ozan daha iyi bilir ama bende 1-2 cümle yazmak istedim buna. Mesela Salı günü ÖBGZ karşısında hiçbir dizi dayanamaz şu anda. Çarşamba Muhteşem Yüzyıl, Perşembe Fatmagül rakipsiz diziler.

Evet ilk bölüm tanıtımı çok iyi yapıldı ama sadece ilk bölüm. Sonra dizi kaldırılmış gibi oldu. İnternette dizinin yayınlandığı günden haberi olmayan yazılar gördüm ben. Ayrıca dizinin adını duymayan çok insanda var, bunlar çok büyük eksik. Dizi tekrar sayısı 1' e indi, ilk haftalar 4-5 kere gösteriliyordu. Dizinin oyuncuları Doğan medya programlarına bile çıkarılmadılar. Her hafta film reklamı yapılan Beyaz Show' da mesela tek bir oyuncularını bile göremedik. Diziden önce Okan' ın programına çağırıldılar tek kelime konuşturulmadı oyuncular. Diziye resmi site açmadılar. Bunlar ilk akla gelenler.

Beyaz Show'a çıkarlar heralde birkaç hafta sonra :)

Arkadaslar size bir sorum olucakti dizilerle ilgili:

Proje tasarim ne demek?
Final mix ne demek?
Genel koordinatör ne demek?
Sanat yönetmeni ne demek ?
Senaryo uygulama/danismani ne demek?
Tretman ve öykü ne demek ?
Google ile araştırabilirsin hepsini teker teker. Burada hepsinin anlamını çok iyi bilen olduğunu sanmıyorum :)

Karşılarında Kanal D'nin güçlü dram dizileri olmuyor :):)

Küçük Sırlar Yazın Devam Ettirebilir yazın yüksek reyting alıyordu sahsen ben yapımcı veya kanal yöneticisi çarşambaya alırdım yani yazın çarşamba günleri yayınlardım dizi için eski reytingler gelebilir ama küçük bir ihtimal yahşi cazibe nin sihirli annemden etkileneceğini sanmıyorum izliyecelerin bir kısmını lale devrine değil totalde akasya durağına kaptırmış onun için en büyük şok akasya durağında gerçekleşir survivorun haftaya daha da düşeceğini tahmin ediyorum hatırladığım kadar survivor erkekler kızlarda böyle bir yaşandı pazartesi salı zirvede olurken acundan yine bir mantık hatası geldi 5 reytingin altına inmişti ondan sonra hafta sonuna mı ne alındı galiba 5 civarı reytingler almaya devam etti finali ise büyük sıçlama yapmıştı ayrıca star tv sihirli annemi pazar,perşembe,çarşamba gününe denemez büyük ihtimalle ya cuma yada cumartesi çocukların okulu olamdığı fgün yayınlaması daha mantıklı olur inşallah cuma günü olur zaten geniş aile o saatte pek de başarılı değil cuma ikinci kuşağı alınınırsa eskisinden daha ii reyting alır geniş aile star artık geniş ale mudahale etmesi lazım yada bitirmesi

Google´de aradim ama birsey bulamadim, maalesef:(
Niye lazım ki sana bunlar ?

Küçük Sırlar Yazın Devam Ettirebilir yazın yüksek reyting alıyordu sahsen ben yapımcı veya kanal yöneticisi çarşambaya alırdım yani yazın çarşamba günleri yayınlardım dizi için eski reytingler gelebilir ama küçük bir ihtimal yahşi cazibe nin sihirli annemden etkileneceğini sanmıyorum izliyecelerin bir kısmını lale devrine değil totalde akasya durağına kaptırmış onun için en büyük şok akasya durağında gerçekleşir survivorun haftaya daha da düşeceğini tahmin ediyorum hatırladığım kadar survivor erkekler kızlarda böyle bir yaşandı pazartesi salı zirvede olurken acundan yine bir mantık hatası geldi 5 reytingin altına inmişti ondan sonra hafta sonuna mı ne alındı galiba 5 civarı reytingler almaya devam etti finali ise büyük sıçlama yapmıştı ayrıca star tv sihirli annemi pazar,perşembe,çarşamba gününe denemez büyük ihtimalle ya cuma yada cumartesi çocukların okulu olamdığı fgün yayınlaması daha mantıklı olur inşallah cuma günü olur zaten geniş aile o saatte pek de başarılı değil cuma ikinci kuşağı alınınırsa eskisinden daha ii reyting alır geniş aile star artık geniş ale mudahale etmesi lazım yada bitirmesi
Küçük Sırlar'ın Mayıs sonu bitirilip Temmuz'da başlatılması mantıklı olabilir. Tıpkı geçen yıl Kavak Yelleri'nin yaptığı gibi.

Peker Açıkalın gittikten sonra Yahşi Cazibe'nin büyüsü bozuldu. İzleyici yeni karakterleri yadırgadı. Reytingler olduğu gibi forumdaki ankete de yansıyor. Eskiden %20 altına düşmezdi, şimdi %7-8 arası gidiyor. Gani Müjde, gelecek haftalarda yeni bir karakter katılacağını söylemiş. Bence ondan önce yapılacak ilk iş gereksiz karakterleri çıkarmak. Ejder, Fakriye ve şu an adını hatırlayamadığım Şeref'in annesi derhal çıkmalılar diziden.

Survivor düşüşte geçti, bu düşüş sürecek gibi. Senin de dediğin gibi geçen sezon da düşmüştü zamanla.

Star, Geniş Aile'ye dokunmaz şu an. Dünde yazdım aynısını. Dokunsaydı reytinglerde 20.sıralara kadar düştüğünde dokunurlardı. Bu hafta 7.sıraya kadar yükseldi. Şu an Star'ın en iyi üç dizisinden biri. (Papatyam ve Behzat Ç ile birlikte) Günüyle oynayacaklarını sanmıyorum. Neden bitirilmesi gerektiğini düşündüğünü anlamadım. Şu an Star için çok iyi reytingler alıyor.

Survivor' ın ilk bölümlerinde Nihat Doğan efsanesi vardı. İzleyiciler Nihat Doğan çıktığı anda ekrana kilitleniyordu acaba ne diyecek diye. 😱mg: Acun Nihat' la reyting yoluna gitti ama Gönüllüler grubundaki Kıbrıslı Taner onun önüne geçti. Reytingler ne olur bilmiyorum ama geçen hafta Survivor balonu sönmeye başlamıştır. Artık rakipsiz değil. Bence ada birleşimine kadar reytinglerde sürekli ama hafif bir düşüş yaşanacaktır.

Küçük Sırlar'ın Mayıs sonu bitirilip Temmuz'da başlatılması mantıklı olabilir. Tıpkı geçen yıl Kavak Yelleri'nin yaptığı gibi.

Peker Açıkalın gittikten sonra Yahşi Cazibe'nin büyüsü buldu. İzleyici yeni karakterleri yadırgadı. Reytingler olduğu gibi forumdaki ankete de yansıyor. Eskiden %20 altına düşmezdi, şimdi %7-8 arası gidiyor. Gani Müjde, gelecek haftalarda yeni bir karakter katılacağını söylemiş. Bence ondan önce yapılacak ilk iş gereksiz karakterleri çıkarmak. Ejder, Fakriye ve şu an adını hatırlayamadığım Şeref'in annesi derhal çıkmalılar diziden.

Survivor düşüşte geçti, bu düşüş sürecek gibi. Senin de dediğin gibi geçen sezon da düşmüştü zamanla.

Star, Geniş Aile'ye dokunmaz şu an. Dünde yazdım aynısını. Dokunsaydı reytinglerde 20.sıralara kadar düştüğünde dokunurlardı. Bu hafta 7.sıraya kadar yükseldi. Şu an Star'ın en iyi üç dizisinden biri. (Papatyam ve Behzat Ç ile birlikte) Günüyle oynayacaklarını sanmıyorum. Neden bitirilmesi gerektiğini düşündüğünü anlamadım. Şu an Star için çok iyi reytingler alıyor.

Yahşi Cazibe' de ilginç bir düşüş oldu. Birkaç haftaya her yerde birileri bu diziden espriler yapardı, her yerde muhabbeti dönerdi şimdi kimsenin konuştuğu yok. Şu anda diziyi götüren tek karakter Simge bence.

Son düzenleme:

Peker Açıkalın gittikten sonra Yahşi Cazibe'nin büyüsü buldu. İzleyici yeni karakterleri yadırgadı. Reytingler olduğu gibi forumdaki ankete de yansıyor. Eskiden %20 altına düşmezdi, şimdi %7-8 arası gidiyor. Gani Müjde, gelecek haftalarda yeni bir karakter katılacağını söylemiş. Bence ondan önce yapılacak ilk iş gereksiz karakterleri çıkarmak. Ejder, Fakriye ve şu an adını hatırlayamadığım Şeref'in annesi derhal çıkmalılar diziden.

Admin Beni Yanlış Anladın Star Geniş Aile İçin Birşey Yapmıyor Bu Reytingler Kötü Gelecek Sezon Olmuyabilir Yahşi Cazibede şerefin annesinin kocasının sürekli adı çıkıyor o karekter ortada yok kinyas karakteri getirirse ii olur bu arada ödeki hafta yahşi cazibeye hangi karakter geliyor bilgin var mı ?

Bu reytingler kötü değil bence. Yahşi Cazibe ile arasında çok az fark var. Daha güçlü rakiplerle karşı karşıya olmasına rağmen.
Azeri bir adam gelecekmiş Yahşi Cazibe'ye.

Karşılarında Kanal D'nin güçlü dram dizileri olmuyor :):)[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

öyle değil adminim hani gündüz kuşağı programları dizileri yokya haftasonu o biraz avantaj olmuyomu haftasonu dizilerine

bencede hafta içi deniz yıldızı ve unutma beni var ve çok başarılılar