Sona yaklaşıyoruz artık.Hatırlatma :
Yeni haftadan itibaren sadece 2 kişi final puanı alacaktır!(3,2)
@Bully @Harunnn60 @xemrexxx @Yiğitt @sokak sanati @denizz19 @-potterhead- @Maskeli Fedai @EFE UYSAL
Sona yaklaşıyoruz artık.Hatırlatma :
@Bully @Harunnn60 @xemrexxx @Yiğitt @sokak sanati @denizz19 @-potterhead- @Maskeli Fedai @EFE UYSAL
Hatırlatma :
Saçma bir karar bence. Biz o kadar iyi şarkılarımızi sona saklayalim final puanı almayalim. Hayır her şarkı İyi olacak bence 4 şarkı final puanı almalı.![]()
Hayır tabi kiÇekişmenin daha fazla olması için 2 kişiye düşürdüm.
Ama final puanlarının toplanıp finalde büyük rekabet yaşanması için bence final puanı avantajları sağlanmalı.![]()
Beni jüriye almıyor musun.@GunesinOglu
Zaten 2,1 şeklinde almayacaklar ki.İlk 2 ye girsinler 3,2 alsınlar.Hatta az bulursanız 4,3 yaparım
Canım yazmama gerek var mıydı seni![]()
Beni jüriye almıyor musun.@GunesinOglu
ayyy sen final puanı alması lazım bu şarkının diye geçenlerde koyduğun şarkıyı saklama kararı almıştın şimdi daha zararlı çıkıcakın 3'ten 2'ye üştüğüne göre o şarkıyı boşa saklamış olucaksın avantajın daha az olucakAma final puanlarının toplanıp finalde büyük rekabet yaşanması için bence final puanı avantajları sağlanmalı.![]()
Ay seviyorum seni.Zaten 2,1 şeklinde almayacaklar ki.İlk 2 ye girsinler 3,2 alsınlar.Hatta az bulursanız 4,3 yaparım
ayyy sen final puanı alması lazım bu şarkının diye geçenlerde koyduğun şarkıyı saklama kararı almıştın şimdi daha zararlı çıkıcakın 3'ten 2'ye üştüğüne göre o şarkıyı boşa saklamış olucaksın avantajın daha az olucak![]()
merak etme biz seni bir çekicez bir kolun @Çiğdem- de diğeri @denizz19 da kalacak kafan @sokak sanati na gövden bana düşecekHayır tabi kiÇekişmenin daha fazla olması için 2 kişiye düşürdüm.
Benim işimi daha zorlaştırıyorsun daha final puanım yok.Zaten 2,1 şeklinde almayacaklar ki.İlk 2 ye girsinler 3,2 alsınlar.Hatta az bulursanız 4,3 yaparım
Vay pis.ss Ay hep çok az bir puan farkıyla eleniyorum bak yine sinirlendim.Ben de seviyorum seni ama elendin artık cevap vermem
4.sezon olursa Ajda Pekkan ı filan seç de 1.ol![]()
Biraz daha översen yükseleceksin.Cant remember to Forget You'ya 1 basılır mı. Senin 1 klasin var Özgür.
Ben kendimden ve destekçilerimden eminim sen rahat ol.![]()
3. de almalı bana haksızlık.
Vay pis.ss Ay hep çok az bir puan farkıyla eleniyorum bak yine sinirlendim.
Ajda Pekkan'ı sevmiyorum daha iyilerini bulurum.
Biraz daha översen yükseleceksin.![]()