Ay ne çok elem keder döktün.Bilgisayar yapımı aslanı ne abartmışlar, Ormanlar Kralı diye bir çizgi film vardı oradaki aslanın aynısı.![]()
Ekin bana Tilki'yi unutturdu bile şimdiden helal.
Ay ne çok elem keder döktün.Bilgisayar yapımı aslanı ne abartmışlar, Ormanlar Kralı diye bir çizgi film vardı oradaki aslanın aynısı.![]()
Konuyu üzerine geçirelim istersen.ay pis bir sus sen hitine bak![]()
@sürgünüm @Almila @mrt-06 @ozgur2113 var
şu aslanı ertuğrul üstüne salalım parçalasınHic sevmem dedim cok guzel cikti birakmam diziyi izlerimAnalarda biraz sikmisti
ben 2.şıktayım şu an ne kötü ne iyiKonuyu üzerine geçirelim istersen.Ben sadece şu anketi koymak için konuyu açmak istemiştim.
![]()
ayy diğerlerini bilmemde gemiyi ilk terkedenler @Bully ve @sokak sanati oldu bence hahaha
Kötü yanlarını da söylemeyeyim mi?Ay ne çok elem keder döktün.![]()
Ekin bana Tilki'yi unutturdu bile şimdiden helal.![]()
aaa ertuğrulun tadıyla ne alakası var ayoll şeker ve tuz kadar zıtlar ertuğrulumun kılıçına maruz kalasın inşErtugrul tadini verdi biraz![]()
Reytingler iyi baslar gibi
Tadi dedigim guzel yapmidlar tabiki Ertugtul efsane olduaaa ertuğrulun tadıyla ne alakası var ayoll ieker ve tuz kadar zıtlar erturulumun kılıçına marız kalasın inş![]()
Hülya olmuş cidden.Kötü yanlarını da söylemeyeyim mi?Mesela Hülya çok yakışmış rolüne çekimler güzel olmuş iyi olan şeyleri de dile getirdim.
![]()
dünyada tt deyiz:::::Benden bu kadar Hannoşumu izlemeye gidiyorum, iyi seyirler size.![]()
ertuğrul ve efsaneTadi dedigim guzel yapmidlar tabiki Ertugtul efsane oldu![]()
Yok Hilal kötü değil de beklentimin altında kaldı, daha sonra netten izlicem şimdi kapadım.Ne olursa olsun, dizi harika bir şekilde ilerliyor 😉 Kıskananlar tek tek çatlıyor
Atacan sende mi beğenmedin ?@mrt-06
Evet anti seni Erugrul kalitesinin yanina yaklaamaz bu dizidünyada tt deyiz:::::
Dünya Gündemi
· Değiştir
- #1DR1LiveLounge
- Missy Elliott
- #1DayTillPURPOSE
- Fernando del Paso
- #NoPuedoDejarDe
- Philthy Animal
- #MuhteşemYüzyılKösem
- YouTube Music
- #برج_البراجنه
- #Beirut
ertuğrul ve efsane![]()
![]()
![]()
![]()
@Çiğdem-
çoktan solladık laEvet anti seni Erugrul kalitesinin yanina yaklaamaz bu dizi![]()
Evet anti seni Erugrul kalitesinin yanina yaklaamaz bu dizi![]()
vadi her zamankı gibi çok sıkıcı ve durgun ilerliyor hareket gelmezse ekmeğinize yağ çalarızdünyada tt deyiz:::::
Dünya Gündemi
· Değiştir
- #1DR1LiveLounge
- Missy Elliott
- #1DayTillPURPOSE
- Fernando del Paso
- #NoPuedoDejarDe
- Philthy Animal
- #MuhteşemYüzyılKösem
- YouTube Music
- #برج_البراجنه
- #Beirut