netflix my yi aldı bunu da alır100 tane yabancı dizi bitiren biri olarak konuşuyorum. Poldark (İngiliz dizisi) The Affair ve Rectify (Amerikan) gibi dizilerden çok daha güzel bu dizi. Ver Amerikalılara rahat izlerler bence. (Osmanlı tarihine Ermeni olaylarından dolayı bir ön yargıları olabilir mi bilmiyorum tabii. Objektif olarak işlemeyebileceğimizi düşünüyor olabilirler.)
handan çok ezik .ss @-potterhead-Entrika başladı.![]()
İşte bana böyle sahnelerle gelecekler.
Netflix daha çok başka ülkelerde yayınlamak için aldı. Tamam Amerika'daki kutusunda da Muhteşem Yüzyıl bulunacak ama doğru düzgün en çok izlenen saat diliminde tanıtımını yapması gerekiyor.
my nini lerisine gitmeye çalışacaktır timurNetflix daha çok başka ülkelerde yayınlamak için aldı. Tamam Amerika'daki kutusunda da Muhteşem Yüzyıl bulunacak ama doğru düzgün en çok izlenen saat diliminde tanıtımını yapması gerekiyor.
Sultan-ı Asalet Safiye Sultan göründü dizi resmen başladıEntrika başladı.![]()
Aynen birde diziye yakışmadı diyorlardı. Müthiş duruyor tam sultan asaleti var.Sultan-ı Asalet Safiye Sultan göründü dizi resmen başladı![]()
kösem de ne vahşi çıktıAynen birde diziye yakışmadı diyorlardı. Müthiş duruyor tam sultan asaleti var.
@xemrexxx adamlar birbirini doğradı hiç kan çıkmadı bir kılıca ketçap sürmüşler sadece.![]()
Timur'un Amerika'da dizinin tanıtımını yapmaya parası yetmez ama Netflix'in House of Cards'ın yanında bu dizinin tanıtımını yapsa, birkaç kişi izlemeye başlar ve kulaktan kulağa yayılır.my nini lerisine gitmeye çalışacaktır timur![]()
Hürrem'in ilk halleri gibi çingene kılıklıydı o da.kösem de ne vahşi çıktı![]()
timurun yetmez ama işin içinde global agency ve star da varTimur'un Amerika'da dizinin tanıtımını yapmaya parası yetmez ama Netflix'in House of Cards'ın yanında bu dizinin tanıtımını yapsa, birkaç kişi izlemeye başlar ve kulaktan kulağa yayılır.
sensin o çingene .ssHürrem'in ilk halleri gibi çingene kılıklıydı o da.![]()
bakıcaz daha dur ilk bölümden belli olmaz
Ekin'i ben de pek beğenmedim yalnız değilsin.