11 Nisan 2011 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bu Pazartesi hangi yapımları izlediniz ?

• Arka Sokaklar (Kanal D)

Oy: 2 40.0%
  • Kanıt (Kanal D)

• Aşk ve Ceza (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Ezel (ATV)

• Karadağlar (Show)

Oy: 1 20.0%
  • Survivor (Show)

• Küçük Sırlar (Star)

• Yer Gök Aşk (Fox)

• Sen de Gitme (TRT 1)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV izlemedim

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .
Doğrudan olmasa da dolaylı olarak etkilemiş olabilir. Birçok firmanın siyasi sebeplerden dolayı Türkan dizisine reklam vermediğine yönelik iddialar ortaya atılmıştı.

Benzer şekilde geçen yıl, Fox'un en çok reyting alan işlerinden biri olmasına rağmen Olacak O Kadar da kaldırılmıştı.

Ne nedenle kaldırılmış olursa olsun. Türkan kaldırılmamalıydı. Sonuna kadar devam ettirilmeliydi. kanal D çok büyük prestij kaybetti...

Keskinbudala Türkan'ı ben de sevdim. İyi bir diziydi. Ama 23.15'te başlaması 3 rating almasına bahane olarak gösterilemez. Kızım Nerede de 23.15'te başlıyor ama 5.5 rating alıyor.

Türkan cumartesi günleri saat 23 den sonra yayınlansaydı 5 reytingin üzerinde alırdı. Kızım Nerede cumartesi günleri 23 den sonra başarılı olmasının nedeni pazar gününün tatil olmasıdır. :) Kızım Nerede ? hafta içi bir günde olsaydı 5 reytingi geçemezdi. :)

Perşembe ve Cumartesi günleri arasında büyük fark var. Perşembe'nin ertesi gün yani Cuma iş günü. Cumartesi'nin ertesi günü olan Pazar ise tatil.
Bu nedenle dikkat edersen talk show veya iddialı diziler Cuma ve Cumartesi geceleri yayınlanır.

Türkan, buna rağmen A/B'de 5 ratingi geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Adminim AB'de son 4.63 aldı. Total'de de 3.44 aldı. Son gün değişikliği sonrasında Perşembe 23.15'te 1 kez 5 ratingi AB' de geçti. Diğer ratinglerinde hep 4.5 rating aldı. Total'de de 3 ratingi geçemedi.

Keskinbudala Türkan'ı ben de sevdim. İyi bir diziydi. Ama 23.15'te başlaması 3 rating almasına bahane olarak gösterilemez. Kızım Nerede de 23.15'te başlıyor ama 5.5 rating alıyor.

Ben böyle bir şey dediğimi sanmıyorum,herhangi bir bahane aramıyorum,Türkan'ın kaldırılmasının bir bahanesi olamaz,kanal D büyük suç işlemiştir...

bütün diziler reytinglerde düşüş yaşarken özellikle Yer Gök Aşk ve Karadağlar, Küçük Sırların reytingini arttırması ilginç geldi bana

Adminim ankette bir gariplik yok mu? Karadağlar 1.çıkmış. Hep Küçük Sırlar olurdu.
Ankette son zamanlardaki en büyük çekişme yaşanıyor :)

Karadağlar'ın oylamadaki yükselişini reytinglerdeki düşüşe bağlıyorum. Dizinin reytingleri düştüğü için izleyenleri diziye sahip çıkıyor :)

Total'de 3 ratingi 5 haftadır geçemeyen bir yapım kaldırılır bence. Üstelik AB'de de son gün değişikliği sonrasında 5 ratingi 1 kez gördü. İlk başladığında AB'de 8.1 rating bile almıştı. Hep 7 ratingi geçmişti. Çarşamba olduğunda ise üç hafta ilk 45'e giremedi. Ama kanal sabretti.Perşembe 23.15'te total'de 4.5 AB'de her hafta 5 ratingi geçse bitmezdi arkadaş idrak edebildin mi

Karadağlar'ın düşüşü normal,erken saatte girersen reyting kaybedersin...

Total'de 3 ratingi 5 haftadır geçemeyen bir yapım kaldırılır bence. Üstelik AB'de de son gün değişikliği sonrasında 5 ratingi 1 kez gördü. İlk başladığında AB'de 8.1 rating bile almıştı. Hep 7 ratingi geçmişti. Çarşamba olduğunda ise üç hafta ilk 45'e giremedi. Ama kanal sabretti.Perşembe 23.15'te total'de 4.5 AB'de her hafta 5 ratingi geçse bitmezdi arkadaş idrak edebildin mi

Konuya çok farklı noktalardan baktığımızı görüyorum. Bence daha fazla uzatmayalım...

herkes tarafsız olsu türkan TÜRK haıkında KADIN EGEMEN TOPLUMDA NE KADAR İZLENİR Kİ EZELİ BİLE YAVAŞ YAVAŞ TOTALDE HARCADILAR

Perşembe ve Cumartesi günleri arasında büyük fark var. Perşembe'nin ertesi gün yani Cuma iş günü. Cumartesi'nin ertesi günü olan Pazar ise tatil.
Bu nedenle dikkat edersen talk show veya iddialı diziler Cuma ve Cumartesi geceleri yayınlanır.

Türkan, buna rağmen A/B'de 5 ratingi geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Admin Türkan Bir Çok Gün Değişikiği Yaptı Pazar Günü Yaınlandı 3 reytingi dahi geçemedi türkan başarılısız yapım oldu konusu iyi olabilir reyting sıkıntı çekmesini sebebi kadrosunda önemli isimler olmaması rüzgar aksoy hariç

Alemto burda pazar 20:00'den bahsedilmiyor,adminim cumartesi gecesi yayınlansa daha iyi olur dedi ki haklı,ertesi gün tatil olan günlerin geceleri daha uzun süre tv izleniyor,perşembe gece dizi yayınlamak mantıklı değil...

Pazar günü yayınlandığında tutmayacağı açıktı, hatalı bir değişiklikti. Türkan, A/B'de 6 ve üzeri reyting alıyordu Perşembe 22.35 gibi çıkarken. Günü değiştikten sonra geri döndüğünde 23.15 gibi yayına sokulmaya başlandı. Buna rağmen A/B'de ilk 5'i zorluyordu.
Bence reytingleri apar topar bitirilecek kadar kötü değildi. Hatta saatine göre gayet iyiydi.

keskinbudala2 aynı nickli olsak da aramızda çok fark olduğunu düşünüyorum zira benim bahsettiğim dizinin tutup tutmadığı değildi, o konuya gelirsek de reytingi kötü değildi,dizinin reyting nedeniyle bitirilmesi mantıklı gözükmüyor.

Dediğin reytingi alamaz bence,en fazla 5.50...