zelihaya benzeyen kuru kız yine favorim sempatik biri..
youtube kanalı 15 video koymuş 20.bölümden 4 ü koriş üzerine akıllandılar senaristler korişi daha çok yazıyorlar yakında başrolleri sollicekzelihaya benzeyen kuru kız yine favorim sempatik biri..
senin korneş yuvarlağı boş adam )
koriş öyledir hayatım sen anlamazsın onunla aynı çağda yaşadığın için çok şanslısınÇok yaratıcı bir sahneymiş.
koriş öyledir hayatım sen anlamazsın onunla aynı çağda yaşadığın için çok şanslısın
koriş ilk anda renkli bir karakter olarak dikkat çekecektir sonra balonu çabuk sönecektiryoutube kanalı 15 video koymuş 20.bölümden 4 ü koriş üzerine akıllandılar senaristler korişi daha çok yazıyorlar yakında başrolleri sollicek
neriman da sahalara dönse süper olur neyse dernekte seçim var 2 bölüme coşar nöro daBen diziyi Koriş sayesinde daha çok sevmeye başladım
Neriman out oldu bu aralar.
neye totoş .ssUff bir de inandırmışsın kendini.
ayol yılalrdır polat alemdar olsun marazdan doğan ali olsun dirilemeden geberesice ertuğrul olsun sürekli parlak peşinde koşan @Çiğdem- bile bayılıyor korişekoriş ilk anda renkli bir karakter olarak dikkat çekecektir sonra balonu çabuk sönecektir
ama kuru kızın doğuştan balonu güzel daha bir en az 20 yıl kullanım süresi var )
@Çiğdem- in korişe hayran olması doğal zaten dean parlağıda öyle bir yumoştu kızın sevdiği erkek tipi yuvarlak olmasa çoktan benimle izdivaç yapmıştı tek eksiğimiz yomoş olmamak ordan kaybediyoruz artık yumoşlarla evlenip ne yapmayı düşünüyorsa sanırım akşama kadar kızkıza oturup dedikodu yapmayı planlıyorlarneriman da sahalara dönse süper olur neyse dernekte seçim var 2 bölüme coşar nöro da
neye totoş .ss
ayol yılalrdır polat alemdar olsun marazdan doğan ali olsun dirilemeden geberesice ertuğrul olsun sürekli parlak peşinde koşan @Çiğdem- bile bayılıyor korişe
neriman da sahalara dönse süper olur neyse dernekte seçim var 2 bölüme coşar nöro da
neye totoş .ss
ayol yılalrdır polat alemdar olsun marazdan doğan ali olsun dirilemeden geberesice ertuğrul olsun sürekli parlak peşinde koşan @Çiğdem- bile bayılıyor korişe
hahahah ayy sussana sen beee adımı çıkarıcaksın tövbe yarabbim@Çiğdem- in korişe hayran olması doğal zaten dean parlağıda öyle bir yumoştu kızın sevdiği erkek tipi yuvarlak olmasa çoktan benimle izdivaç yapmıştı tek eksiğimiz yomoş olmamak ordan kaybediyoruz artık yumoşlarla evlenip ne yapmayı düşünüyorsa sanırım akşama kadar kızkıza oturup dedikodu yapmayı planlıyorlar
gidip düzgün bir kız seçemedik sevdiğimiz kız, yuvarlak seviyor şansıma tüküreyim
ee tabi sana rakip değiller ondan öyle diyonhahahah ayy sussana sen beee adımı çıkarıcaksın tövbe yarabbim
ama şöyle bir gerçek var yumuşak erkekler kadınlara en iyi arkadaştır yanı kadınların hemcinslerinden bile daha iyi dost olur yumuşak adamlar kadınlara
neyini anlatayım benim gitmişliğim yokki yalnız japon kızları kimononun altına bişey giyinmiyormuş sokakta gezerken rüzgarın çıkması muhteşem manzaralar oluşturuyordur
sen incelemişsindir meraktan nasıl oluyor japonların kerhaneleri ))neyini anlatayım benim gitmişliğim yokki yalnız japon kızları kimononun altına bişey giyinmiyormuş sokakta gezerken rüzgarın çıkması muhteşem manzaralar oluşturuyordur
hepsinde malzeme aynı aynı .. hepsi bir örnek yani ben daha rastlamadım üç memeli olanasen incelemişsindir meraktan nasıl oluyor japonların kerhaneleri ))
Dıştan görünüşü böyleymiş, kim bilir içi nasıldır.neyini anlatayım benim gitmişliğim yokki yalnız japon kızları kimononun altına bişey giyinmiyormuş sokakta gezerken rüzgarın çıkması muhteşem manzaralar oluşturuyordur