Yok valla Erdal.Yok artık PC'deyim şuan.Yanlış görüyor olamam Okan ya.
![]()
Yok valla Erdal.Sınavlara çalışıyordun gözlerini yorulmuş olabilir.
![]()
Amerikan uyarlaması orda kal. Hangi Amerikan uyarlaması tutmuş ya üstüne sen izleyeceksin))))erdal beşikçioğlu ismi varsa zaten izleyeceğim diziyi uzun bir süre ara vermişti bekliyoruz heleki BB uyarlamasıysa muhteşem olacaktırBB havasının onda birini alsam izlemem için yeterli sebep olur
@beyazsoy la yeni dizimizi bulduk artık ?![]()
orjinalini izledinmi ? orjinali muhteşemdir buna birde erdal beşikçioğlunu ekle ne muhteşem bişey olurAmerikan uyarlaması orda kal. Hangi Amerikan uyarlaması tutmuş ya üstüne sen izleyeceksin))))
Evet Pana Film ihtimali var ama Reaksiyon da diyorlar. O yüzden kesin bir sey yazmadım.@Harunnn60 dizinin yapımcısı kim belli mi???? serdar akar yönetmense pana filim olma ihtimali yüksek
Evet Pana Film ihtimali var ama Reaksiyon da diyorlar. O yüzden kesin bir sey yazmadım.@Harunnn60 dizinin yapımcısı kim belli mi???? serdar akar yönetmense pana filim olma ihtimali yüksek
İzlemedim ama sen beğenmişsin başka bir refansa gerek yok))))orjinalini izledinmi ? orjinali muhteşemdir buna birde erdal beşikçioğlunu ekle ne muhteşem bişey olur![]()
umarım pana film değildir umarım pana film değildir umarım pana film değildir diziyi aksiyona çevirip mahfederlerEvet Pana Film ihtimali var ama Reaksiyon da diyorlar. O yüzden kesin bir sey yazmadım.
Evet Pana Film ihtimali var ama Reaksiyon da diyorlar. O yüzden kesin bir sey yazmadım.![]()
serdar akar pana filim bünyesinde olduğu için bu soruyu sordumEvet Pana Film ihtimali var ama Reaksiyon da diyorlar. O yüzden kesin bir sey yazmadım.
Evet Pana Film ihtimali var ama Reaksiyon da diyorlar. O yüzden kesin bir sey yazmadım.![]()
Aynen katılıyorum.umarım pana film değildir umarım pana film değildir umarım pana film değildir diziyi aksiyona çevirip mahfederler)
@china_shangai da bana katılacaktır biz diziyi ay yapımın çekmesinden yanayız)
İzlemedim ama sen beğenmişsin başka bir refansa gerek yok))))
Hala ders almadın oyuncuları iyi dizi olmaz. Analar danalar da mi sana ders vermedi. Hikaye yoksa karakter de yok oyuncu da yokolmadı şimdi başta bir kere önyargılı yaklaşıyorsun olaya oysa ben ilk bölümüne bakmadığım hiç bir diziye kötü veya iyi yorum yapmam sadece büüyük ihtimal iyi olacaktır veya kötü gitme ihtimali var derim mesela bu BB den alıntı orjinali harika birde erdal var demekki iki harika yanyana birde yerlileştirecekler diziyi katletmese büyük ihtimal muhteşem bir yapım çıkacaktır ama hala net bir şekilde iyi olacaktır demiyorum bizim senaristlere ve yönetmenlere güvenim yok sadece oyuncularımız sağlam![]()
hikaye çok sağlam taş gibi hikaye diyorum ya bugüne kadar izlediğim en güzel hikayeye sahip ama bizde orjinal senaryoyu yerlileştirirken içine eden senaristler ve yönetmenler var o sebeple biraz tedirginlik yaşıyoruzHala ders almadın oyuncuları iyi dizi olmaz. Analar danalar da mi sana ders vermedi. Hikaye yoksa karakter de yok oyuncu da yok
şimdi regl ı bizimkiler çevirecek deseler zıplamıştın diziyeorjinalini sevmemiştim bakalım bu nasıl oalcak![]()
senin kalite anlayışın boobs ve baklavaşimdi regl ı bizimkiler çevirecek deseler zıplamıştın diziyekaliteli bişey olunca nedense sevemiyorsun illaki totoş dizi kalitesinde olacak
![]()