Yalan Dolan 8.Bölüm

Yalan dolan 9.bölüm fragmanı
Haziranın arkadaşlarına süpriz bir tuzak engellemeye çalışan polise cuma günü fav10.nette Yalan dolan
Süpriz ve heyecan dolu bölümüyle yalan cuma saat 20 de fav10 nette
@Çiğdem- @Harunnn60

damadının oglu çıktıktan damadı taraf değiştiriyor haziranın üvey kardeşi yani dünya ardından melekinde eski eşi hedefi giresunu hedefe alır ilk hedefteki muhtardır daha inaılmaz olaylarıyla yalan dolan 9.bölümüyle cuma günü fav10 nette

@Çiğdem- @Harunnn60 @GunesinOglu

Hahahaha Selim ya :F
kaliteye hakkını vermek lazım muhteşemdi gerçekten konusuyla anlatımıyla akıcılığıyla @pompy nin belkide bugüne kadarki en büyük eseri ? :)

Kesinlikle @destere mesaj atmış bana sırf senin senaryolarını okumak için gidiyormuş foruma bence daha fazla yazmalısın kalemin gerçekten çok güçlü :X
kalemi çok güçlüde kalemin sahibi bomba patlatıp kalemi kırıyor sık sık? yoksa kalem muhteşem :)

tam Ab tarzı dizi
yalnız forumda totoş dizi severler çok mesela @xemrexxx @sokak sanati @denizz19 @Harunnn60 bu arkadaşlar kaliteli diziden anlamaz gidip nerde çöp senaryo varsa oraya yorum yaparlar gelip burdaki şaheseri görmezler ?

Hahahaha kusura bakma bu arada özelden yazdığını ağzımdan kaçırdım ama :(
olsun ama önemli değil , bazen insan sır saklayamıyor sende benim gibisin benimde ağzımda bakla ıslanmaz en fazla sırları bir saat saklayabiliyorum :))

yalnız forumda totoş dizi severler çok mesela @xemrexxx @sokak sanati @denizz19 @Harunnn60 bu arkadaşlar kaliteli diziden anlamaz gidip nerde çöp senaryo varsa oraya yorum yaparlar gelip burdaki şaheseri görmezler ?

olsun ama önemli değil , bazen insan sır saklayamıyor sende benim gibisin benimde ağzımda bakla ıslanmaz en fazla sırları bir saat saklayabiliyorum :))
Emoş'un sırlarını açığa vermenden belli olsun hep temiz kalbimizden :bhr:

Bulmuşsun yine tarzına uygun ama bu dizide bayan oyuncu yok hep ali ozan Komiser var.:A

merak ettiğim bişey var @GunesinOglu @xemrexxx @sokak sanati @denizzz @mrt-06 @Çiğdem- @Harunnn60 aklımdayken sorayım şimdi (fazla merak iyi değilde soralım yinede :) )

şimdi kırgında songüle gelen mektup üzerine bir şarkı çalıyor harika bişey.. karadeniz yöresine ait şarkılar, türküler genelde güzeldir, bu yarışmada karadeniz yöresine ait hiçbir şarkı gelmedimi geldide elendimi ben mi görmedim :)

özellikle sevdaluk hayranı @denizz19 den bir başka turda apolas lermi, selçuk balcı, veya resul dündar adına yarışmasını bekliyoruz :))

Son düzenleme:
merak ettiğim bişey var @GunesinOglu @xemrexxx @sokak sanati @denizzz @mrt-06 @Çiğdem- @Harunnn60 aklımdayken sorayım şimdi (fazla merak iyi değilde soralım yinede :) )

şimdi kırgında songüle gelen mektup üzerine bir şarkı çalıyor karadeniz şarkısı karadeniz yöresine ait şarkıları çok severim bu yarışmada karadeniz yöresine ait hiçbir şarkı gelmedimi geldide elendimi ben mi görmedim :)

özellikle sevdaluk hayranı @denizz19 den bir başka turda apolas lermi, selçuk balcı, veya resul dündar adına yarışmasını bekliyoruz :))

ayrıdan hey gidi karadeniz diye karadeniz yöresine ait bir yarışma yapıldı
@Harunnn60 şevval şam ile 1. oldu :F:F:F

şimdi kırgında songüle gelen mektup üzerine bir şarkı çalıyor karadeniz şarkısı karadeniz yöresine ait şarkıları çok severim bu yarışmada karadeniz yöresine ait hiçbir şarkı gelmedimi geldide elendimi ben mi görmedim :)

@denizz19 Marsis ile yarıştı. . Bende şevval sam ile yarıştım. :A Finalde Deniz'i yendim. :A

ben onu kaçırmışım :)
yetişsem hülya polattan koçari türküsüyle birinci olurdum :)

deniz marsisi nerden bulmuş şevval her türlü birinci gelir :)
ayoll bizim forum karadeniz şarkılarından pek anlamıyormuş @OzaN hülya polat ile elendi zaten ben niye evleneyim şarkısıyla hemde :F:F:F