Dizi Savaşları | 6. Hafta Sonuçları

Zirvede yer almışım mutluyum :D
koyunun olmadığı yerde keçiye abdullatifşener derler yada aburrahman çelebi derler neyse yani öyle bir laf vardı :)
kötünün iyisini seçtik :)

ayy sen hertürlü o oklavayı kafana yiyeceksin zaten burda akbaba gibi beni elemeye çalışmıssın :F:F:F
ama başaramadım @xemrexxx totoşunun iki puan veresi gelmiş :)

özellikle bu dizi savaşlarını takip edeceğim diğer yerlerden elimi ayağımı çekiyorum :) kurbağalar vadisi elenene kadar jüriliğim devam edecek :))
sizlere inat son 5 e kaldım ayol bir şekilde elenmiyoruz bu haftada ertuğrulun - puan almasıyla kurutlmuşuz hhahah buraya kadar gelmemde yeter bence :F:F:F

sen en iyisi başka yarışmaya git jüri olarak :) gelecek hafta gelme diğer haftaya gelirsin tekrar :)
Pusu formatındaysa Murolu bir sahne kullanırsa ben kurtarırım. :))))
hayır gelsin samanyolu olan üyede surgurlarla kaıtlıp şevkat tepe ahneleri kullanmıstı batuhankaraları ikna etmiştik aynı dizi diye so üyede 1 kadın 1 erkekten 1 kadın 1 erkek 1 çocuk dizisinden sahne kullanmıstı bende pusudan kullanabilirdim ama eski vadiden tercih ediyorum ama işe yaramıyor en iyisi bir muro sahnesi koyayım biraz komediden gidelim
:F:F:F

sen en iyisi başka yarışmaya git jüri olarak :) gelecek hafta gelme diğer haftaya gelirsin tekrar :)
MS'de daha jüri olamam beni eleyenlere birde puan mı vercem. :A Çok zor, Vadi finale çıkacak. :))

hayır gelsin samanyolu olan üyede surgurlarla kaıtlıp şevkat tepe ahneleri kullanmıstı batuhankaraları ikna etmiştik aynı dizi diye so üyede 1 kadın 1 erkekten 1 kadın 1 erkek 1 çocuk dizisinden sahne kullanmıstı bende pusudan kullanabilirdim ama eski vadiden tercih ediyorum ama işe yaramıyor en iyisi bir muro sahnesi koyayım biraz komediden gidelim
Olabiliyorsa kullan bence. Muro çok ünlü bir karakter hatta filmi bile yapılmıştı. :D

bir hafta bize müsade etsin @mrt-06 , senin vadiyi bir hakkıyla uğurlayalım:) sonra istediği kadar burda jürilik yapsın sorun olmaz :)

MS'de daha jüri olamam beni eleyenlere birde puan mı vercem. :A Çok zor, Vadi finale çıkacak. :))

Olabiliyorsa kullan bence. Muro çok ünlü bir karakter hatta filmi bile yapılmıştı. :D
bir hafta bize müsade etsin @mrt-06 , senin vadiyi bir hakkıyla uğurlayalım:) sonra istediği kadar burda jürilik yapsın sorun olmaz :)
sungurlarla katılanda şevkat tepe sahneleri seçmişti izin almıştık
muronun anna tekliinimi kullansam en ünlü sahnesiydi @destere de çatlayıp patlasın haftaya

sungurlarla katılanda şevkat tepe sahneleri seçmişti izin almıştık
muronun anna tekliinimi kullansam en ünlü sahnesiydi @destere de çatlayıp patlasın haftaya
kesinlikle bu sahne olmz kabul etmiyoruz polatlı bir sahne olması şart pusu olmasıda önemli değil ama polatlı olsunki rahat 1 verelim :)