Dizi Savaşları | 6. Hafta Sonuçları

Son puanlar gelmeden önce bir şarkı daha:

Ve son oylar elem keder konusunda sınır tanımayan ve her gün kendini daha da aşan; yarışmacılarımızın korkulu rüyası olma amacıyla jüri üyemiz olan @sokak sanati'ndan. Puan durumu az sonra ilk mesajda olacak. :X

1 puan: Diriliş Ertuğrul
2 puan: Kurtlar Vadisi
3 puan: Poyraz Karayel
4 puan: Beni Böyle Sev
5 puan: Karadayı
6 puan: Parmaklıklar Ardında

Ve son oylar elem keder konusunda sınır tanımayan ve her gün kendini daha da aşan; yarışmacılarımızın korkulu rüyası olma amacıyla jüri üyemiz olan @sokak sanati'ndan. Puan durumu az sonra ilk mesajda olacak. :X

1 puan: Diriliş Ertuğrul
2 puan: Kurtlar Vadisi
3 puan: Poyraz Karayel
4 puan: Beni Böyle Sev
5 puan: Karadayı
6 puan: Parmaklıklar Ardında

bu hafta @Çiğdem- son anda da olsa kurtarmış :) hep işi şu @xemrexxx nin iki puanı bozdu :)

tahminen sıralama
parnaklar arasında birinci olur
poyraz karamel ikinci
benimle böyle seviş üçüncü
karabayır dördüncü (@sürgünüm senin karabayır pek parlak gitmiyor yarışmada )
kurbağalar vadisi beşinci
domuşuk ertuğrul altıncı olacak gibi :)

Puan durumu ilk mesaja eklenmiştir. İlk 3'e giren dizilerin aldığı final puanları:
Parmaklıklar Ardında: +3
Karadayı: +2
Poyraz Karayel: +1

Beni Böyle Sev 4, Kurtlar Vadisi 5. sırada yer alırken yarışmaya veda eden dizi ise Diriliş Ertuğrul oldu. @HarzeM'e 6 hafta boyunca verdiği emekler için teşekkür ediyoruz. 7. hafta konusu bir aksilik olmazsa yarın açılacaktır. :)

@denizz19 @Bully @ozgur2113 @Çiğdem- @HarzeM @batuhankaralar @sokak sanati @destere @Tzira @EFE UYSAL @GunesinOglu @xemrexxx @mrt-06

böyle şarkılar ve şarkıcılar dururken gidip yalın ı seçenleri gelde kınama ? :))
Yalın kaliteli şarkıcıdır tüm şarkılarını da kendi yapar hareketli şarkılarını sevmesen de slowlarını seveceğini düşünüyorum en azından. :) Bu haftaki şarkımı beğeneceğini düşünüyorum mesela. :)

Ayrıca ikinci sezonda finale çıkmıştım ve Sezen Aksu'ya kaybetmiştim o elendiğine göre kazanma şansım oldukça yüksek artık. :)

Puan durumu ilk mesaja eklenmiştir.

Alınan final puanları:
Parmaklıklar Ardında: +3
Karadayı: +2
Poyraz Karayel: +1

Yarışmaya veda eden dizi ise Diriliş Ertuğrul oldu. @HarzeM'e 6 hafta boyunca verdiği emekler için teşekkür ediyoruz. 7. hafta konusu bir aksilik olmazsa yarın açılacaktır. :)

@denizz19 @Bully @ozgur2113 @Çiğdem- @HarzeM @batuhankaralar @sokak sanati @destere @Tzira @EFE UYSAL @GunesinOglu @xemrexxx @mrt-06

hep şu 2 puanlar @Çiğdem- i kurtardı @sokak sanati ile @xemrexxx yi kınıyoruz ?

Yalın kaliteli şarkıcıdır tüm şarkılarını da kendi yapar hareketli şarkılarını sevmesen de slowlarını seveceğini düşünüyorum en azından. :) Bu haftaki şarkımı beğeneceğini düşünüyorum mesela. :)

Ayrıca ikinci sezonda finale çıkmıştım ve Sezen Aksu'ya kaybetmiştim o elendiğine göre kazanma şansım oldukça yüksek artık. :)
tam tersinide düşünebilirsin :) ikinci sezonda finalde yarıştığın en büyük rakibin gittiyse yalınında gitme sırası gelmiş demektir :)
slowlarla aram iyidir hareketli parçaları pek sevmiyorum doğru tahmin yalnız klipte önemli göze falan çalışan bişeyler şart :)