o senin sorunun o zaman.Karışan ben değilim bilakis uzak duruyorum. Başkaları ile olan problemin bana çok yansıyor bende ayna gibiyim. Karşılığını veriyorum.![]()
o senin sorunun o zaman.Karışan ben değilim bilakis uzak duruyorum. Başkaları ile olan problemin bana çok yansıyor bende ayna gibiyim. Karşılığını veriyorum.![]()
o senin sorunun o zaman.
kafa mı buluyosun? 3-4 gündür kimseyle konuşmuyorum bile ne yansıtmışım sana.Bana yansıtma sorun olmasın.
kafa mı buluyosun? 3-4 gündür kimseyle konuşmuyorum bile ne yansıtmışım sana.
söylemiceksen sabahtan beri ne atar yapıyosun.Tamam öyle.![]()
söylemiceksen sabahtan beri ne atar yapıyosun.
saçmasın.Uff ne diyorsun yine. Söylenecek bir şey yok hadi git işine.![]()
fark attın şu an.Bu konuda da seni geçeceğimi umuyorum.
fark attın şu an.
sana koymuş ki triplenmişsin yine.Fark yemek koymuştur sana şimdi yakında başlarsın alışkanlığına.
sana koymuş ki triplenmişsin yine.
işte ne olduda da triplendin diyorum saçma sapan cevap veriyosun. ben kime nasıl davranacağımı bilirim.Ben fark yerince en azından tripleniyorum. Senin ne yapacağın bile belli değil. Umarun yine haddini çok aşmazsin.
işte ne olduda da triplendin diyorum saçma sapan cevap veriyosun. ben kime nasıl davranacağımı bilirim.
derdini çözemicem kendin gibi saçma birini bulursan o çözebilir üzgünüm.Neyse konuyu daha fazla katletme. Sonra başka bir konuda saçmalamana izin veririm.![]()
derdini çözemicem kendin gibi saçma birini bulursan o çözebilir üzgünüm.
laf sokmak için uğraşan sensin. derdin ne diyoruz 2 kere neyse diyosun adam akıllı sorunun neyse yaz çocuk gibisin.Laf atmak için çabalamânâ gerek yok. Cevap verme diye yazmıştım üstteki mesajı
laf sokmak için uğraşan sensin. derdin ne diyoruz 2 kere neyse diyosun adam akıllı sorunun neyse yaz çocuk gibisin.
yansıyan birşey yok. kendi kendine sorun çıkarıyosun. sana laf atmadım bişey demedim. 3-4 gündür forumu uzaktan takip ediyorum bu mu yani yansıyan.Söyledim yaa Almila ile olan problemin bana yansıyor. Bu kadar açık söylemem mo gerekiyordu.
yansıyan birşey yok. kendi kendine sorun çıkarıyosun. sana laf atmadım bişey demedim. 3-4 gündür forumu uzaktan takip ediyorum bu mu yani yansıyan.