Kaderimizde elenmek varsa yapacak bir şey yok.Sordduğum kişilerin hepsi seni elenme adayı gösterdi.
Kaderimizde elenmek varsa yapacak bir şey yok.Sordduğum kişilerin hepsi seni elenme adayı gösterdi.
Böyle dememelisin elenirsen burayı başımızza yıkmıcanmı.Kaderimizde elenmek varsa yapacak bir şey yok.
Böyle demelisin elenirsen burayı başımızza yıkmıcanmı.
Dememelisin olcaktı.Böyle demelisin elenirsen burayı başımıza yıkmıcan mı bu nasıl cümledir karşim
Sonuçlar konusunu açsan diyorum artık.Böyle demelisin elenirsen burayı başımıza yıkmıcan mı bu nasıl cümledir karşim
Belki sinirimden seni ve @Maskeli Fedai'yi boğarım o kadar.Böyle dememelisin elenirsen burayı başımızza yıkmıcanmı.
Ya alınma.son kararımdır artık bu yarışmada yokum 12.haftadan itibaren jüride yokum
biliyorum bugün çok yazdım ama artık dayanamıyorum bana yapılana bana
söylenen sözlere dayanamıyorumn ağlayarak yazıyorum ben kötü biri değilim
şeytan değilim ama bunu ona anlatamadım kötü bir olmadığımı
anlatamadım kötü sinsi duymaktan bıktım artık herkese başarılar
Forumu bırakırımson kararımdır artık bu yarışmada yokum 12.haftadan itibaren jüride yokum
biliyorum bugün çok yazdım ama artık dayanamıyorum bana yapılana bana
söylenen sözlere dayanamıyorumn ağlayarak yazıyorum ben kötü biri değilim
şeytan değilim ama bunu ona anlatamadım kötü bir olmadığımı
anlatamadım kötü sinsi duymaktan bıktım artık herkese başarılar
@GunesinOglu'na sormak lazım Akın'ım sonuçlar açıklanmaya başlayalı çok oldu.Geçmi kaldım puanlama için.
Hadi ya işim uzun sürdü malesef yeni gelebildim.@GunesinOglu'na sormak lazım Akın'ım sonuçlar açıklanmaya başlayalı çok oldu.
Sağlık olsun Akın'ım napalım. Sona bırakmayacan işte bir işi. ssHadi ya işim uzun sürdü malesef yeni gelebildim.
Kullanmadın dimi neyse sağlık olsunNeyse sağlık olsun kusura bakmasın yarışmacı arkadaşlar @denizz19 yer beni şimdi.
Evet yaişim uzun sürdü yeni gelebildim yetişemedim. E kim yüksek puan aldı kim elendi.?Kullanmadın dimi neyse sağlık olsun