Seven çok sen ne dinyon çok popüler oldu 40 milyon.Seven var mı şarkıyı
Burdaki çete seni bu şarkıyla eler demiş olayım))) başta bu yarışmayı yapan kişi objektif değil gerisi hikaye))Bu Hafta Tarkan'nın Adımı Kalbine Yaz albümüne damga vurmuş ''İşim Olmaz'' ile geliyorum
@Felon @Tolstoyevski @cookies @Almila @Ahmad @Tzira @HarzeM @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @soo @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @EnveR @adımutlulukk @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM*@sokak sanati @Bully @denizz19 @xemrexxx @tolgab @EFE UYSAL @Yiğitt @Harunnn60
@-potterhead- @mrt-06 @ozgur2113
Güzel.Bu Hafta Tarkan'nın Adımı Kalbine Yaz albümüne damga vurmuş ''İşim Olmaz'' ile geliyorum
@Felon @Tolstoyevski @cookies @Almila @Ahmad @Tzira @HarzeM @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @soo @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @EnveR @adımutlulukk @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM*@sokak sanati @Bully @denizz19 @xemrexxx @tolgab @EFE UYSAL @Yiğitt @Harunnn60
Geçen sene 2.olmuştum bu şarkıylaBurdaki çete seni bu şarkıyla eler demiş olayım))) başta bu yarışmayı yapan kişi objektif değil gerisi hikaye))
Acun olsun cucukten olsun ama Acun duygularını yarışmaya karistirmaz hep adil olur ve sözünde durur yani güvenilirdir Bilmem anlatabildim mi)))
Acun ve adalet? Şaka gibisin beyazsoyAcun olsun cucukten olsun ama Acun duygularını yarışmaya karistirmaz hep adil olur ve sözünde durur yani güvenilirdir Bilmem anlatabildim mi)))
adam en güvenilir TV yıldızı yoksa yarışmaları bu kadar izlenir mi. dikkat ettiysen utupyoya hiç bukasmadi hep arkadaşlar ilgileniyor dedi. adam kendini kirletme istemedi.Acun ve adalet? Şaka gibisin beyazsoy
Şarkım nasılAcun ve adalet? Şaka gibisin beyazsoy
Dinlemedim dün ama çok kötü bir sonuç aldın baktın dimi sıralamana.Şarkım nasıl
9.yum çok kötü sayılmaz normalde iyi sonuç almıştı.Dinlemedim dün ama çok kötü bir sonuç aldın baktın dimi sıralamana.
Güzel şarkı seçmişsin bu kez diğer şarkılara göre ilk 3 olabilirBu Hafta Tarkan'nın Adımı Kalbine Yaz albümüne damga vurmuş ''İşim Olmaz'' ile geliyorum
Beğendim şarkını.9.yum çok kötü sayılmaz normalde iyi sonuç almıştı.
Ya SılaTarkan Ceceli falan fos olay Rihanna'da olacak yine.
Ya Sıla