Benden çok iyi aldın diyom ne diyon
ay neyse ki sizin bu anlaşmazlığınız sayesinde kurtarıyorum durumuBenim söylediğim şarkıyı kullanmazsan olacağı bu
Benden çok iyi aldın diyom ne diyon
ay neyse ki sizin bu anlaşmazlığınız sayesinde kurtarıyorum durumuBenim söylediğim şarkıyı kullanmazsan olacağı bu
Her hafta da benim seevdiğim tarzda olduğunu söylüyosunBenim şarkım bu hafta senin sevebileceğini tarzda bakalım beğenecek misin
Kullan Hiç Pişman Olmadım al tam puanay neyse ki sizin bu anlaşmazlığınız sayesinde kurtarıyorum durumu
bizim forum slow seviyor yıldızı.ssKullan Hiç Pişman Olmadım al tam puan
ben boşa konuşmam Reverans için beğenmezsin demiştim atmaHer hafta da benim sewvdiğim tarzda olduğunu söylüyosun
Ben hareketli seviyom ne olacakbizim forum slow seviyor yıldızı.ss
ayol yürü anca gidersinle bile 10.olmuşum daha ötesi var mıben boşa konuşmam Reverans için beğenmezsin demiştim atma
Ben hareketli seviyom ne olacak
Yeterli tanıtım yapamıyorsun şarkısınıayol yürü anca gidersinle bile 10.olmuşum daha ötesi var mı
la o şarkınnı tanıtıma mı ihtiyacı var bilmiyen afrikaya taşınsınYeterli tanıtım yapamıyorsun şarkısını
Güçlü şarkılar arasında reklama ihtiyacı var tabila o şarkınnı tanıtıma mı ihtiyacı var bilmiyen afrikaya taşınsın
yürü anca gidersin 10.olmuş sana o hafta ilk 9 u göstereyim en az 3 tanesine çok şaşırırsınGüçlü şarkılar arasında reklama ihtiyacı var tabi
yürü anca gidersin 10.olmuş sana o hafta ilk 9 u göstereyim en az 3 tanesine çok şaşırırsın
afedersin ama reyting için herkesi yarışmaya doldurmuşsun o ka ismi nasıl aklımda tutuaım pis .ss kopyalasam etiket gitmiyor daTanıtımını yap şarkının biraz 2-3 kişiyi etiketliyon diğerlerini unutuyon kırılıyorlar sana
Salla biraz birileri gibi şu dönemde büyük hit olmuş diskolarda en çok çalan şarkı olmuştur falanyürü anca gidersin 10.olmuş sana o hafta ilk 9 u göstereyim en az 3 tanesine çok şaşırırsın
afedersin ama reyting için herkesi yarışmaya doldurmuşsun o ka ismi nasıl aklımda tutuaım pis .ss kopyalasam etiket gitmiyor da
görüntülü anlat bakayımAdres çubuğuna yapıştırcan ne öyle teker teker yazıyon mu sen
hislerime göre sertap eleniyor. onu katy ve yıldız takip ediyor. riri ilk 7'de yok. 1. sezen oluyor. göksel, yalın ve sıla'da final puanlarına aday. 😎
günesinoglu sonucları sana yolladı galiba ondan önce açıklamışsın puanı.Not ettim bunu.
günesinoglu sonucları sana yolladı galiba ondan önce açıklamışsın puanı.