- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
@sokak sanati ne diyor bu.
Tabi ki hayır.Sanırım şuan benden çok senden nefret ediyor.
Mahnum varken dediğini ciddiye mi aldın.
Kurcalama işte şu an sana gıcık olmuş bunun üzerine gitmeye çalışıyorum.Sanırım şuan benden çok senden nefret ediyor.
Mahnum varken dediğini ciddiye mi aldın.
Tabi ki hayır.
Ay bu oylamada en az sevdiğime tam puan en çok sevdiğime 1 puan vericem yani tam tersi olacak.
Kurcalama işte şu an sana gıcık olmuş bunun üzerine gitmeye çalışıyorum.
Ne dedim ki All-Star'da Kuzu Kuzu'yu kullanmayacak dedim kullansın isterse yeniden elenmek istiyorsa.Niye kuzu kuzu diyorsun o zaman.
Yalın'a ihanet etmezsin sen bence. Daha Yeniden'i kullanacaz ilerde ona da destek vermek istersin herhalde.Ay bu oylamada en az sevdiğime tam puan en çok sevdiğime 1 puan vericem yani tam tersi olacak.
Ne dedim ki All-Star'da Kuzu Kuzu'yu kullanmayacak dedim kullansın isterse yeniden elenmek istiyorsa.
Yalın'a ihanet etmezsin sen bence. Daha Yeniden'i kullanacaz ilerde ona da destek vermek istersin herhalde.
Vaay be çocukluk şarkısını 2 dkda sattı )))Ne dedim ki All-Star'da Kuzu Kuzu'yu kullanmayacak dedim kullansın isterse yeniden elenmek istiyorsa.
Yalın'a ihanet etmezsin sen bence. Daha Yeniden'i kullanacaz ilerde ona da destek vermek istersin herhalde.
Çok iddialı şarkılar var bakıcaz şu ana kadar Ahmet Kaya ve Göksel arasında gidip geliyorum.Ne dedim ki All-Star'da Kuzu Kuzu'yu kullanmayacak dedim kullansın isterse yeniden elenmek istiyorsa.
Ama koymaz işte psikolojik olarak. Listesine almamış bile. O şarkıyı güzel anılarının katili olarak görüyor.Şarkıyı geç kullandığı için elendi yada riskli bir haftada kullandığı için yoksa şuan kullansa elenmez.
ah o şarkıyı göndersem,belki şu an yarışmacıydım neyse)
sona yaklaşıyoruz oylamalarda hatta konuda da olmayı düşünüyorum İnşallah
Haftaya Kuzu Kuzu ile gel tam puanı al.Vaay be çocukluk şarkısını 2 dkda sattı )))