MusicSurvivor All Star | 9.Hafta

bi dinleyip bakalım..yorumu daha sonra yapacağım:) başarılar.:)

Evet @GunesinOglu aylardır beklediğin o an sonunda geldi çattı :A

Bu hafta, geçtiğimiz yaza damgasını vuran son Cornetto şarkımız Benimki ile karşınızdayız. :)

10402461_10152817722046923_631644926107887690_n.png

@sokak sanati @denizz19 @Ahmad @tolgab @Bully @Harunnn60 @-potterhead- @mrt-06 @Maskeli Fedai @Yiğitt @ozgur2113 @xemrexxx @EFE UYSAL @adımutlulukk @Tolstoyevski @cookies @Almila @Tzira @HarzeM @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @soo @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @EnveR @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM*
yalının birçok parçası zaten cornetto ile ilgili sanırım:) şarkıyı bi dinleyim yorumu sonra yapacağım.:).başarılar:)

bildiğim bir şarkı:) şarkın iyi haftaya göre sıralama değişebilir başarılar:) bütün şarkılara baktıktan sonra ayrıca yorum yapacağım:)

şarkı baya bilindik bir şarkı :) ama bu tarz şarkılar hafta sıralaması içinde nasıl değerlendirilir bakalım..:) tüm şarkıları dinledikten sonra ayrıca yorum yapacağım:) başarılar:)

şarkıyı dinledikten sonra yorum yaparım:) başarılar:)

çok dinlediğim bir şarkıdır:) ayrıca şarkını beğendim:) tüm şarkılar içinde nasıl olur sıralama bilmiyorum ama şarkın iyi bir tercih olmuş..başarılar:)

şarkını beğendim:) çok dinlemişimdir bu şarkıyı..bütün şarkılar içinde nasıl olacak sıralama bilmiyorum ama şarkın iyi...başarılar:)

bu haftada iddalı bir şarkı tercihin olmuş:) bütün şarkılarda sıralama nasıl olur bilmiyorum ama şarkın çok iyi..başarılar:)

Son düzenleme:
yalının birçok parçası zaten cornetto ile ilgili sanırım:) şarkıyı bi dinleyim yorumu sonra yapacağım.:).başarılar:)

bildiğim bir şarkı:) şarkın iyi haftaya göre sıralama değişebilir başarılar:) bütün şarkılara baktıktan sonra ayrıca yorum yapacağım:)
4 tane cornetto şarkısı var. Sırasıyla "Keyfi Yolunda Aşkı Sonunda", "Yeniden", "Aşk Diye" ve "Benimki" şeklinde. Abartmaya gerek yok. :A

4 tane cornetto şarkısı var. Sırasıyla "Keyfi Yolunda Aşkı Sonunda", "Yeniden", "Aşk Diye" ve "Benimki" şeklinde. Abartmaya gerek yok. :A
4 tane şarkı çokta azımsanacak şarkı değil aslında:) ayrıca bazı şarkılarının cornetto ile ilgili olması olumsuz bir durum değilki ben tamamen iyi açıdan dedim:)