tam puan verenler herhalde sağır olduBen senmiyim planet kılıklı.
Kötü şarkı ile gelme sende.
tam puan verenler herhalde sağır olduBen senmiyim planet kılıklı.
Kötü şarkı ile gelme sende.
bi dinleyip bakalım..yorumu daha sonra yapacağım başarılar.Sayın Fav10 halkı bu hafta Sezen Aksu "Yalnızlık Senfonisi" ile geliyor.
"Yalnızlığım yollarıma pusu kurmuş beklemekte... Acılar gözlerini dikmiş üstüme nöbette... Bekliyorum bekliyorum bekliyorum... Hadi gelin üstüme korkmuyorum...!"
@sokak sanati @denizz19 @Ahmad @tolgab @Bully @Harunnn60 @-potterhead- @mrt-06 @Maskeli Fedai @Yiğitt @ozgur2113 @xemrexxx @EFE UYSAL @adımutlulukk @Tolstoyevski @cookies @Almila @Tzira @HarzeM @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @soo @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @EnveR @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM*
Teşekkürler, bekliyorum yorumunu.bi dinleyip bakalım..yorumu daha sonra yapacağım başarılar.
yalının birçok parçası zaten cornetto ile ilgili sanırım şarkıyı bi dinleyim yorumu sonra yapacağım..başarılarEvet @GunesinOglu aylardır beklediğin o an sonunda geldi çattı
Bu hafta, geçtiğimiz yaza damgasını vuran son Cornetto şarkımız Benimki ile karşınızdayız.
@sokak sanati @denizz19 @Ahmad @tolgab @Bully @Harunnn60 @-potterhead- @mrt-06 @Maskeli Fedai @Yiğitt @ozgur2113 @xemrexxx @EFE UYSAL @adımutlulukk @Tolstoyevski @cookies @Almila @Tzira @HarzeM @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @soo @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @EnveR @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM*
bildiğim bir şarkı şarkın iyi haftaya göre sıralama değişebilir başarılar bütün şarkılara baktıktan sonra ayrıca yorum yapacağımBu hafta Adımı Kalbine Yaz ile haftayı domine etmeye geliyoruz
@sokak sanati @denizz19 @Ahmad @tolgab @Bully @Harunnn60 @-potterhead- @mrt-06 @Bully@Yiğitt @ozgur2113 @xemrexxx @EFE UYSAL @adımutlulukk @Tolstoyevski @cookies @Almila @Tzira @HarzeM @apoyta @eskici @Reytinger @GunesinOglu @BesaleT @destere @berkann @soo @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @EnveR @hayret bi şey @Aserat @sürgünüm @batuhankaralar @HachiKo @ABAY_06 @eros @Billy Kane @S.G.A.T. @*YıldırıM*
tam puan verenler herhalde sağır oldu
ajy pis pis al sana görücen birazdan.ssZevk meselesi. Ben gayet objectif yorum atıyorum.
ajy pis pis al sana görücen birazdan.ss
şarkı baya bilindik bir şarkı ama bu tarz şarkılar hafta sıralaması içinde nasıl değerlendirilir bakalım.. tüm şarkıları dinledikten sonra ayrıca yorum yapacağım başarılarHasretinle Yandı Gönlüm.
Recap : 0.30 - 1.45
@mrt-06 @ozgur2113 @sokak sanati @Titanium @Harunnn60 @Yiğitt @-potterhead- @ABAY_06 @primavera @Amoureux @*YıldırıM* @beyazsoy @Tolstoyevski @batuhankaralar @destere @Bully @denizz19 @GunesinOglu @Maskeli Fedai @Tzira @Billy Kane @S.G.A.T. @hayret bi şey @Castei @DarkLeqenD @gözlemci @Çiğdem- @turkuazz @Reytinger @vadikızı @tolgab @xemrexxx @EFE UYSAL @OzaN @Maskeli Fedai
şarkıyı dinledikten sonra yorum yaparım başarılarBu hafta 'Hayır Olamaz' ile fazla iddialıyız.
çok dinlediğim bir şarkıdır ayrıca şarkını beğendim tüm şarkılar içinde nasıl olur sıralama bilmiyorum ama şarkın iyi bir tercih olmuş..başarılarBu hafta Giderli Şarkılar ile geliyorum.
Bu hafta da elenme riski yaşarsam pes derim artık
Tüm yarışmacılara başarılar
@DarkLeqenD @Yiğitt @EFE UYSAL @cevaa @gözlemci @batuhankaralar @Billy Kane @Castei @HarzeM @*YıldırıM* @BesaleT @hayret bi şey @sokak sanati @denizz19 @GunesinOglu @Ahmad @Bully @Harunnn60 @-potterhead- @mrt-06 @Maskeli Fedai @ozgur2113 @xemrexxx @adımutlulukk @Tolstoyevski @cookies @Almila @Tzira @apoyta @eskici @Reytinger @destere @berkann @soo @yatutarsa @vadikızı @Amoureux @Titanium @beyazsoy @primavera @turkuazz @Çiğdem- @OzaN @EnveR @Aserat @HachiKo @ABAY_06 @eros @S.G.A.T.
şarkını beğendim çok dinlemişimdir bu şarkıyı..bütün şarkılar içinde nasıl olacak sıralama bilmiyorum ama şarkın iyi...başarılarBu haftaki şarkımız Vaveyla albümünden gelecek yine ve şarkımız büyük beğeni toplayan ve uzun sürede listelerin zirvesinde yer almayı başaran Zor Sevdiğimden olacak
@Bully @mrt-06 @Yiğitt @ozgur2113 @sokak sanati @Harunnn60 @xemrexxx @Ahmad @adımutlulukk @EFE UYSAL @tolgab @Maskeli Fedai @-potterhead- @vadikızı @turkuazz @Castei @eskici @gözlemci @batuhankaralar @destere @Çiğdem- @DarkLeqenD @cevaa @Reytinger @primavera @Aserat @hayret bi şey @OzaN @Tzira @yatutarsa @Tolstoyevski @cookies @Billy Kane @EnveR @Titanium @beyazsoy @ABAY_06 @Amoureux @*YıldırıM* @HarzeM
bu haftada iddalı bir şarkı tercihin olmuş bütün şarkılarda sıralama nasıl olur bilmiyorum ama şarkın çok iyi..başarılarbu haftaki şarkım söz müzik yıldıza ait
@Çiğdem- @mrt-06 @GunesinOglu @denizz19 @ozgur2113 @sokak sanati @Bully @Aserat @Tzira @OzaN @batuhankaralar @destere @tolgab @EFE UYSAL @HarzeM @primavera @ABAY_06 @vadikızı @Maskeli Fedai @Ahmad @Castei @EnveR @cevaa @DarkLeqenD @Billy Kane @Amoureux @Harunnn60 @turkuazz @S.G.A.T. @cookies @hayret bi şey @Titanium @Yiğitt @-potterhead-
4 tane cornetto şarkısı var. Sırasıyla "Keyfi Yolunda Aşkı Sonunda", "Yeniden", "Aşk Diye" ve "Benimki" şeklinde. Abartmaya gerek yok.yalının birçok parçası zaten cornetto ile ilgili sanırım şarkıyı bi dinleyim yorumu sonra yapacağım..başarılar
bildiğim bir şarkı şarkın iyi haftaya göre sıralama değişebilir başarılar bütün şarkılara baktıktan sonra ayrıca yorum yapacağım
4 tane şarkı çokta azımsanacak şarkı değil aslında ayrıca bazı şarkılarının cornetto ile ilgili olması olumsuz bir durum değilki ben tamamen iyi açıdan dedim4 tane cornetto şarkısı var. Sırasıyla "Keyfi Yolunda Aşkı Sonunda", "Yeniden", "Aşk Diye" ve "Benimki" şeklinde. Abartmaya gerek yok.
sen konuşuyon mu insan istifa eder de emekli olur be .ss@tolgab bu şarkıyı niye şimdi kullandın insan önce kullanır
Ay uğraşma artık şu çocukla yeter foruma küsüp gidecek senin yüzünden.sen konuşuyon mu insan istifa eder de emekli olur be .ss
cengonun avatarıyla iç güzelliği doğru orantılı benceAy uğraşma artık şu çocukla yeter foruma küsüp gidecek senin yüzünden.
Artık nasıl sinir ettiysen bunalıma girip avatarını he hale getirmiş. ss
Sen Yıldız'ına çirkin mi diyon yanicengonun avatarıyla iç güzelliği doğru orantılı bence
hayır cengo da yıldızım gibi iyi bir insan demek istiyorum yoksa @denizz19 a nasıl katlansınSen Yıldız'ına çirkin mi diyon yani
hayır cengo da yıldızım gibi iyi bir insan demek istiyorum yoksa @denizz19 a nasıl katlansın
@vadikızı geçen sene Adimi Kalbine Yaza iyi vermiştin hatırlatayim dedim
Geçen sene daha kötüleri vardı ondan demek@vadikızı geçen sene Adimi Kalbine Yaza iyi vermiştin hatırlatayim dedim