- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Elenirsem korkusu da var ama Son Mektup'u çok sevmiştin sen senin için kullanacam.
84 e artık hep yüksek veririm zaten Kullan haftaya
Elenirsem korkusu da var ama Son Mektup'u çok sevmiştin sen senin için kullanacam.
aaa pis pis açık açık şike yapıyor 😱84 e artık hep yüksek veririm zaten Kullan haftaya
Evet sürekli düşük puan geliyordu, bu hafta iyi bir puan bekliyoruz.Nihayet sevdiğim bir şarkısıyla geliyorsun. Seksendört severim aslında ama sen sevmediğim şarkılarını buluyordun hep.
Hemen GK izleyeyim bunun şerefine. Belki daha da yüksek verirsin.84 e artık hep yüksek veririm zaten Kullan haftaya
ayol dizideki en önemli erkek karakter benim rolüm büyük n ereye ölüyom .ss@ozgur2113 tatlı küçük üyelerde bunu ben öldüreyim ya ne olur
Ne güzel olur ama dimi. Zaten senin rolün baya artıyor.@ozgur2113 tatlı küçük üyelerde bunu ben öldüreyim ya ne olur
Cevaa yani Eren Hoca var sana noluyor be.ayol dizideki en önemli erkek karakter benim rolüm büyük n ereye ölüyom .ss
ayol orjinalinde etkisiz o boşboş sahneleri var ben yapıyom kritik işleriNe güzel olur ama dimi. Zaten senin rolün baya artıyor.
Cevaa yani Eren Hoca var sana noluyor be.
Biz TKY'ye göre yapıyoruz.ss Gerçi orada da Toprak baya önemli ama sen olunca önemsiz yapıyorum.ayol orjinalinde etkisiz o boşboş sahneleri var ben yapıyom kritik işleri
Bu haftaki şarkımız Vaveyla albümünden gelecek yine ve şarkımız büyük beğeni toplayan ve uzun sürede listelerin zirvesinde yer almayı başaran Zor Sevdiğimden olacak
@Bully @mrt-06 @Yiğitt @ozgur2113 @sokak sanati @Harunnn60 @xemrexxx @Ahmad @adımutlulukk @EFE UYSAL @tolgab @Maskeli Fedai @-potterhead- @vadikızı @turkuazz @Castei @eskici @gözlemci @batuhankaralar @destere @Çiğdem- @DarkLeqenD @cevaa @Reytinger @primavera @Aserat @hayret bi şey @OzaN @Tzira @yatutarsa @Tolstoyevski @cookies @Billy Kane @EnveR @Titanium @beyazsoy @ABAY_06 @Amoureux @*YıldırıM* @HarzeM
bu haftaki şarkım söz müzik yıldıza ait
@Çiğdem- @mrt-06 @GunesinOglu @denizz19 @ozgur2113 @sokak sanati @Bully @Aserat @Tzira @OzaN @batuhankaralar @destere @tolgab @EFE UYSAL @HarzeM @primavera @ABAY_06 @vadikızı @Maskeli Fedai @Ahmad @Castei @Billy Kane @Amoureux @Harunnn60 @turkuazz @S.G.A.T. @cookies @hayret bi şey @Titanium @Yiğitt @-potterhead-
ay sen dinleme zaten ya 1 ya da2 vericen elemindenFunda Arar'ın yak geli ile ilgisi yok dimi. Mobilim dinlemedim.
ay sen dinleme zaten ya 1 ya da2 vericen eleminden