- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Burada kurallar böyle gardaş beğenmeyen çeker gider.
Giderim arkamdan ağlarsın ama
Burada kurallar böyle gardaş beğenmeyen çeker gider.
@GunesinOglu şaka yapmıştım ben ne çekip gitmesi otur oturduğun yerde 😱@GunesinOglu yarışmayı ben devam ettiririm. @Bully
@GunesinOglu şaka yapmıştım ben ne çekip gitmesi otur oturduğun yerde 😱
Senin eline düşmeyelim de finale 3 ayda da gitsek olur.3 haftaya finale giderdik.ss
Senin eline düşmeyelim de finale 3 ayda da gitsek olur.
@sokak sanati sen beceremiyorsun bu işleri
Ne alaka şimdiSen yabancı bile dinlemiyorsun. O sebeple böyle yorumlarını takmıyorum.
Ne alaka şimdi
Üzüldüm.Bige m Aşka Gebe de değilmiş of ya
Benden sana yarar yok zaten dışlaman doğru hamle ama artık seni de dışlayacağız bu yarıştan birkaç çürük isim kaldı sonra senBenim kriterim yabancı dinleyenler. Seni dışlıyorum.
Benden sana yarar yok zaten dışlaman doğru hamle ama artık seni de dışlayacağız bu yarıştan birkaç çürük isim kaldı sonra sen
Benim onlara öyle bir şey demeyeceğimi üçü de bilir böyle galeyanlara soğutamazsın
Benim onlara öyle bir şey demeyeceğimi üçü de bilir böyle galeyanlara soğutamazsın
Oy kullanayım diye yalakalık yapmış bir de. Ayrıca Miley Cyrus & Her Dead Petz albümünü kim çıkardı ? 2 yıldır piyasada yok diyon. Pis .s .sGaga'nın albümü de tutmaz sa gel kahkahalara.
Miley 2 yıldır yok piyasada. İyi çalışmıştır umarım. Kız sempatik yaa. @yigit_00 gel oy kullan.
Taylor 2 tane şarkı çıkardı da noldu. 2 yola esamesi kalmaz.