MusicSurvivor All Star | 8.Hafta Sonuçları

Bu hafta hangi finallik şarkın geliyor Yanarım mı yoksa :F Tesadüf Aşk demişin ama değişir o ayak üstü kaç şarkı değiştirmiş insansın. :A

Yoo Tesadüf Aşk'ta kararlıyım forumun sevdiği bir şarkı. :F Sen en azından güzel şarkılarını kullanamadan gideceksin. :A

Yoo Tesadüf Aşk'ta kararlıyım forumun sevdiği bir şarkı. :F Sen en azından güzel şarkılarını kullanamadan gideceksin. :A
Çok beklersin. :A Sesin çıkmıyordu birkaç haftadır en iyi şarkılarını kullanıp final puanı aldın diye şımarmışsın yeniden. :A

Geçen haftaki gibi ortalama gitmişim neyse sıkıntı yok kozlarımı saklamaya devam ediyorum. :A

@mrt-06 @Yiğitt @adımutlulukk @Maskeli Fedai tebrikler. :D

@denizz19 geçmiş olsun final puanı 1 puanla kaçmış. :A

@batuhankaralar geçmiş olsun. :(

Seksendört eleniyormuş az daha şaşırdım 😱 @ozgur2113

Seni ezmeye devam. :A

Çok beklersin. :A Sesin çıkmıyordu birkaç haftadır en iyi şarkılarını kullanıp final puanı aldın diye şımarmışsın yeniden. :A

Sertab'ın çok iyi şarkıları var. :A

@Bully adres çubuğu neresi ya bir öğreneyim :A Sırf teker teker yazdığım için etiketleri konuyu açmaya üşeniyorum :A

Bir şey anlamadım neyse etiketleri teker teker yazarım :F
Neyini anlamadın. :D Adres çubuğu denilen yer mesela www.google.com yazdığımız yer. Hani link ver derler ya işte o linkin olduğu yer. Yukarda da yazdım zaten şu anda bulunduğumuz sayfanın linkini. Etiketleri oraya kopyalayacaksın oradan da konuya yapıştıracaksın insanlara bildirim gitmesi için. :D

Yani hala anlamadıysan benim yapabileceğim bir şey yok artık. :F

Neyini anlamadın. :D Adres çubuğu denilen yer mesela www.google.com yazdığımız yer. Hani link ver derler ya işte o linkin olduğu yer. Yukarda da yazdım zaten şu anda bulunduğumuz sayfanın linkini. Etiketleri oraya kopyalayacaksın oradan da konuya yapıştıracaksın insanlara bildirim gitmesi için. :D

Yani hala anlamadıysan benim yapabileceğim bir şey yok artık. :F

Çok saçma ama deneriz :A