Bu hafta hangi finallik şarkın geliyor Yanarım mı yoksa Tesadüf Aşk demişin ama değişir o ayak üstü kaç şarkı değiştirmiş insansın.Sertab'ta Yalın'a yapar.
Bu hafta hangi finallik şarkın geliyor Yanarım mı yoksa Tesadüf Aşk demişin ama değişir o ayak üstü kaç şarkı değiştirmiş insansın.Sertab'ta Yalın'a yapar.
Bu hafta hangi finallik şarkın geliyor Yanarım mı yoksa Tesadüf Aşk demişin ama değişir o ayak üstü kaç şarkı değiştirmiş insansın.
Çok beklersin. Sesin çıkmıyordu birkaç haftadır en iyi şarkılarını kullanıp final puanı aldın diye şımarmışsın yeniden.Yoo Tesadüf Aşk'ta kararlıyım forumun sevdiği bir şarkı. Sen en azından güzel şarkılarını kullanamadan gideceksin.
Geçen haftaki gibi ortalama gitmişim neyse sıkıntı yok kozlarımı saklamaya devam ediyorum.
@mrt-06 @Yiğitt @adımutlulukk @Maskeli Fedai tebrikler.
@denizz19 geçmiş olsun final puanı 1 puanla kaçmış.
@batuhankaralar geçmiş olsun.
Seksendört eleniyormuş az daha şaşırdım 😱 @ozgur2113
Çok beklersin. Sesin çıkmıyordu birkaç haftadır en iyi şarkılarını kullanıp final puanı aldın diye şımarmışsın yeniden.
Üzgünüm final şarkın olduğunu düşünmüyorum çeyrek final görürsen bile öp de başına koy bu kafayla şansın yokSeni ezmeye devam.
Sertab'ın çok iyi şarkıları var.
Üzgünüm final şarkın olduğunu düşünmüyorum çeyrek final görürsen bile öp de başına koy bu kafayla şansın yok
Ok.Yalnızlık Senfonisi, Söz Bitti, Vur Yüreğim, Yanarım ve daha nicesi..
Yalnızlık Senfonisi, Söz Bitti, Vur Yüreğim, Yanarım ve daha nicesi..
@Bully dalga mı geçiyon
Aldırma Deli Gönlüm
Söz Bitti
Vur Yüreğim
Bu Böyle
Açık Adres
Bir Çaresi Bulunur
Yalnızlık Senfonisi
Gel Barışalım Artık
Yanarım
Koparılan Çiçekler
Çok güçlü bir liste değil.@Bully dalga mı geçiyon
Aldırma Deli Gönlüm
Söz Bitti
Vur Yüreğim
Bu Böyle
Açık Adres
Bir Çaresi Bulunur
Yalnızlık Senfonisi
Gel Barışalım Artık
Yanarım
Koparılan Çiçekler
Yalnızlık Senfonisi, Söz Bitti, Vur Yüreğim, Yanarım ve daha nicesi..
Koparılan Çiçekleri kullanmadan gitme.
Adres çubuğu sayfanın en üstünde.@Bully adres çubuğu neresi ya bir öğreneyim Sırf teker teker yazdığım için etiketleri konuyu açmaya üşeniyorum
Adres çubuğu sayfanın en üstünde.
https://fav10.net/forum/threads/musicsurvivor-all-star-8-hafta-sonuçları.251442/page-28#post-2530011
Bunu sileceksin yerine etiketleri yapıştıracaksın.
Neyini anlamadın. Adres çubuğu denilen yer mesela www.google.com yazdığımız yer. Hani link ver derler ya işte o linkin olduğu yer. Yukarda da yazdım zaten şu anda bulunduğumuz sayfanın linkini. Etiketleri oraya kopyalayacaksın oradan da konuya yapıştıracaksın insanlara bildirim gitmesi için.Bir şey anlamadım neyse etiketleri teker teker yazarım
Neyini anlamadın. Adres çubuğu denilen yer mesela www.google.com yazdığımız yer. Hani link ver derler ya işte o linkin olduğu yer. Yukarda da yazdım zaten şu anda bulunduğumuz sayfanın linkini. Etiketleri oraya kopyalayacaksın oradan da konuya yapıştıracaksın insanlara bildirim gitmesi için.
Yani hala anlamadıysan benim yapabileceğim bir şey yok artık.
Burada kurallar böyle gardaş beğenmeyen çeker gider.Çok saçma ama deneriz