Katy'den umutluyum sadece.
Ariana ve Miley'den de ataklar bekliyorum.
Rihanna'n benim Lana gibi olur.
Koskoca Gaga hayranı Gaga'dan umudu kesmiş.😱
Miley ve Ariana'dan bende bit şeyler bekliyorum. Rihanna zaten efsane. 30 şarkıyla geliyır. Çatla.
Katy'den umutluyum sadece.
Ariana ve Miley'den de ataklar bekliyorum.
Rihanna'n benim Lana gibi olur.
Yok umutluyum ama Taylor'la kıyaslarsak 2 tane 1 milyarlik şarki pek beklemiyorum Gaga'dan.Koskoca Gaga hayranı Gaga'dan umudu kesmiş.😱
Miley ve Ariana'dan bende bit şeyler bekliyorum. Rihanna zaten efsane. 30 şarkıyla geliyır. Çatla.
Yok umutluyum ama Taylor'la kıyaslarsak 2 tane 1 milyarlik şarki pek beklemiyorum Gaga'dan.
Zaten şu son jazz tarzindan sonra yeniden eski tarza döner umarim.
Ariana "My Everything" albümü ile baya umut verdi, yine güzel şeyler bekliyorum.
30 sarkidan bakalim milyarlik hit çıkcak mı.
2 tane mi sadece? 😱Gaga'nın albümü de tutmaz sa gel kahkahalara.
Miley 2 yıldır yok piyasada. İyi çalışmıştır umarım. Kız sempatik yaa. @yigit_00 gel oy kullan.
Taylor 2 tane şarkı çıkardı da noldu. 2 yola esamesi kalmaz.
2 tane mi sadece? 😱
Style 300M
Bad Blood zaten söze gerek yok. 1 milyarı geçer bir süre sonra.
Wild Dreams da bi bak izlenmesine.
Kız bi albüme neler yaptı.
Miley bakalim napacak aynen.
Adele ve Sia düet yapsa nolur öyle 😱Valla fosta çıkabilir Miley. Bende bekliyorum. Doo it iyi gibiydi.
Nqpak yani. Karga gibi sesi var. Haa Justin haa o. Zaten kesin şikeli o oranlar Ben biraz araştırayim bakalım böyle iddia var mı.
Rihanna'nın Man Down'u değil hiç biri kısaca. Ses olarak dağıtır.
Adele'de geliyor. Kadın o kocaman yağlı vücudundan nasılda sesler çıkarıyor.
Adele ve Sia düet yapsa nolur öyle 😱
Kimdi senin sanatcı. Öyle şey yapmamak lazım, kulaklar farklıysa beğenme şansımda okadar azalır, buna şuna az vereyim çok süper oluyor gibi bir sistemde vermiyorum oylarımı.@Titanium senden bir yüksek alamadık
Noldu ki.@Titanium çok teşekkürler
Ben bile derken.
Ne itirazı yapmıştın sen.Ben her verdiğim savunurum ama Benim itirazima hala cevap vermediniz)))
Ben bile derken.
Ne itirazı yapmıştın sen.
Domates Biber Patlıcan'la bu dreceyi mi aldım? Çekilebiliyoz mu ya?