Kurtlar Vadisi Pusu 267. Bölüm Yorumları

-KADİR-

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
45,501
Puanı
860
Efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu bu akşam 267.bölümüyle ekranlara gelecek.
Diziyle ilgili tüm yorumlarınızı bu konu altında yapabilirsiniz.
Kurtlar Vadisi Pusu kendi gününde kendi saatinde 20:00'de Kanal D'de!

12079149_1711467739076480_3876599208963124983_n.jpg

bakalim bu hafta neler bizi bekliyor

[USER=86534

Son düzenleme:
@vadikızı abla seni konuda aktif olarak görmek istiyorum konunun sana ihtiyacı var senin bakış açıların farklı olduğu için konuya renk geliyor 🙂

tekrar tşkler bazıları benim yorumlarımı beğenmiyor dün
edho yorum yazdım beğenmedim diye kıskanmışım başarısını ondan yazmışım
abla senin gibi vadiciyi kaybedemeyiz sen bu konuda istediğini yazarsın gerekeni bizde söyleriz katılmadığımız yerleri tabi ki syleceyez ama karşımızdakinin fikrine saygı duyarak onu suçlamayarak bunu yapacaz

abla senin gibi vadiciyi kaybedemeyiz sen bu konuda istediğini yazarsın gerekeni bizde söyleriz katılmadığımız yerleri tabi ki syleceyez ama karşımızdakinin fikrine saygı duyarak onu suçlamayarak bunu yapacaz

tşk ederim ben her görüşe saygı duyarak yazıyorum zaten saygısızlık yapmamaya
çalışıyorum

çok teşekkür ederim diziyi izlediğim için yorum yazayım dedim bundan sonra
yazmıcam zaten ehdo ya yorum
hadsizleri takma abla neyini çekemeyecen en rekortmen dizi biziz bizim aldığımız reytingi kim alabilmiş ki unutmasınlar biz 13. yılımızdayız affetmeyiz o yüzden kimse konuşmasın :D

çok teşekkür ederim diziyi izlediğim için yorum yazayım dedim bundan sonra
yazmıcam zaten ehdo ya yorum
kızım baska forumu buraya karıştırma orası ayrı burası ayrı bu foruma başka forulrdan birşey katmayarak gel burda sana birşey diyen olmadı oyüzden bu forumda eşkiya yüzünden tepki çektim deme buraya tasıma yanı aa diğer forumda tepkini koyarsın yorum atmazsın o ayrı birşey ama bu foruma taşıma diğer forum sıkıntılarını burda sıkıntı olursa öyle yazarsın
😉😉😉

kızım baska forumu buraya karıştırma orası ayrı burası ayrı bu foruma başka forulrdan birşey katmayarak gel burda sana birşey diyen olmadı oyüzden bu forumda eşkiya yüzünden tepki çektim deme buraya tasıma yanı aa diğer forumda tepkini koyarsın yorum atmazsın o ayrı birşey ama bu foruma taşıma diğer forum sıkıntılarını burda sıkıntı olursa öyle yazarsın
😉😉😉

yok kız takmıyorum öylesine dedim zaten buraya getirmem yorum yazmıcam zaten
artık

hadsizleri takma abla neyini çekemeyecen en rekortmen dizi biziz bizim aldığımız reytingi kim alabilmiş ki unutmasınlar biz 13. yılımızdayız affetmeyiz o yüzden kimse konuşmasın :D

valla kıskanmadım öyle zannetmiş arkadaş valla hiç bir dizi alamaz zaten aldığımız
ratingleri

bölüm yine erken bitecek bari bu hafta kanal d iyi bir reklam kuşağıyla yayınlasa

İçimde bugüne dair hiç iyi bir his yok ne yazık ki :))) İnşaallah yanılırım 😉

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,334
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato