Kurban Bayramınız Mübarek Olsun!

MayısKralı

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
11,796
Puanı
710
haber_resim_md_13204899962078443284.png

Yarın pek fazla online olamayacağım için şimdi açmak istedim konuyu umarım yanlış yapmamışımdır.
Forumdaki 2. bayramım bu, nice bayramlara.
Tüm forumun Kurban Bayramı Mübarek Olsun. :) :)

İyi bayramlar arkadaşlar, hep birlikte nice güzel bayramlara. :) Bu arada forumla geçirdiğim ikinci kurban bayramı, hep birlikte nice yıllara umarım. :)

Forum ahalisi Rabbim nice bayramlar görmenizi nasip eylesin. Kestiğiniz kurbanların kabul yapacağınız yardımların makbul olması dileklerimle...

Hayirli bayramlar ; Allah daha nice bayramlari gormeyi nasip etsin

Hayvanların katledilmeyeceği nice Bayram'lara...

Hayvanlar yılın 365 günü kesiliyor, kasaplar o etleri ağaçtan toplamıyor. Ama söz konusu İslam adına olunca bu kesip fakire dağıtma işlemi barbarlık olarak anılıyor bazı tatlı su hümanistleri tarafından. Yılbaşında hindi kessek çağdaş oluruz. :)

Hayvanlar yılın 365 günü kesiliyor, kasaplar o etleri ağaçtan toplamıyor. Ama söz konusu İslam adına olunca bu kesip fakire dağıtma işlemi barbarlık olarak anılıyor bazı tatlı su hümanistleri tarafından. Yılbaşında hindi kessek çağdaş oluruz. :)
Yaptığım yorum kimseyi enterese etmez ben fikrimi açıklıyorum yanlış buluyorum bulmaya da devam edeceğim.

Bu mübarek bayramda kalplerinizde barış, gözlerinizde umut, etrafınızda sevgi olsun. Kurban Bayramınız Mübarek Olsun.

( :D:D )
Kurban-Bayram%C4%B1-Karikat%C3%BCrleri-8.jpg

başka söze gerek yok heralde. :D

İyi bayramlar Beşiktaşlılar ve diğerleri. :)

Şaka şaka sevgi ve mutluluk dolu bir bayram geçirmenizi dilerim, herkese iyi bayramlar. :)

Senin profilinde de dedim. Hayvan sevgin bazı şeylerin önüne geçiyor diye. Eğer şöyle deseydin hayvanları eziyet edilmeden kesilsin diye buna hak verirdim. Ama sen hiç kesilmesin diyorsun buna kesinlikle katılamam. :D
Ben kimseyi memnun etmek için bir şeyler söylemiyorum zaten. Kendi doğrularımla yaşadım bugüne dek ve yine kendi doğrularımla öleceğim. Hayvanların kesilmesi senin için normaldir benim için de normaldir elbette insanız et yiyeceğiz bu oburluk doğamızda var. Ama bunu özel bir gün haline getirip kurban kesmek adı altında yapmak üstelik İslami usullere göre çoğu Zaman kesimlerin yapılmadı zorla işkenceyle yapılan kesimlerin hiçbirini etik bulmuyorum. Evet et yiyoruz evet kasaplar bu etleri ağaçtan toplamıyor kesiyorlar da getiriyorlar sofralara. Ancak kurban kestikten sonra dağıttığın et kime gidiyor ilk soru bu. Ya yapılan ve bu aralar forumda sıkça duyduğumuz et partilerine ne demeli, kavurma yapacağı için sevinenlere ne demeli. Bu mu sizin Bayram'ınız et yemek mi yoksa ihtiyacı olanı doyurmak mı yarın şöyle bir çevrene bak bakalım Eti kimler yiyecek. :)