Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Bu sezon Vadi bitiyor mu ? :(
inş bitmez aga benim görüşüm bitmeyecek şu an da bu sezon bitirlme gibi bir düşünce olmadığınıda bliyorum eğer bitecek olursa sezon başında büyük final diye tanıtım yapılması gerekirdi ama beklenilmeyen gelişmeler olursa şu gibi reytingler beklentinin altında kalırsa ya da necati abiyi sektöre karşı soğutacak bir takım olaylar olursa bitme ihtimalide olabilr

inş bitmez aga benim görüşüm bitmeyecek şu an da bu sezon bitirlme gibi bir düşünce olmadığınıda bliyorum eğer bitecek olursa sezon başında büyük final diye tanıtım yapılması gerekirdi ama beklenilmeyen gelişmeler olursa şu gibi reytingler beklentinin altında kalırsa ya da necati abiyi sektöre karşı soğutacak bir takım olaylar olursa bitme ihtimalide olabilr
Reytinglerin duzelmesi icin
1-Reyting Sistemi
2-Kanal D
bu ikiilden kurtulmamiz lazim

Bayram günü gercekten yayinlanacak ise umarim sacmalik yapip diziyi saat 8, 9 da baslatmazlar.. en az yarim saatlik gecimeyle baslarsa daha iyi olur..

Kurtlar Vadisi Pusu ekibi sezon açılışını hep birlikte izledi!

Kurtlar Vadisi Pusu ekibi sezon açılışını hep birlikte izledi!
Pana Film yapımcılığında yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu ekibi, yeni sezonun ilk bölümünü düzenlenen bir yemek organizasyonunda bir araya gelerek izlediler. Davete dizinin yapımcısı ve başrol oyuncusu Necati Şaşmaz, yönetmen Doğan Ümit Karaca, Pana Film Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Karaca başta olmak üzere bütün Vadi ekibi katıldı.

d23761f5-0562-45aa-8733-09e66c20594c.jpg

Basına kapalı olarak düzenlenen yemekte Necati Şaşmaz bir konuşma yaparak ekibe yeni sezondan beklentilerini anlatıp, başarılı bir sezon diledi. Diziye yeni katılan ve diziden ayrılan oyuncular, Pana Film ekibiyle ilk bölümü izleyerek sezona dinamik bir başlangıç yaptı.

a54ba184-9ebf-4838-b306-6a7877224333.jpg

Necati Şaşmaz, Akif rolünü canlandıran Ali Buhara Mete ve senarist Selma Hacıosmanoğlu

Davete, Kurtlar Vadisi Pusu’nun başrol oyuncusu Necati Şaşmaz başta olmak üzere bütün oyuncular katılırken, diziye emek veren Pana Film çalışanlarıyla set ekibi de gecede hazır bulundu. Yeni sezonun ilk bölümünü soluksuz izleyen Kurtlar Vadisi Pusu ekibi dizi bittiğinde birbirini tebrik etti.

Gecede duygusal anlar da yaşandı. Rol gereği ölerek diziden ayrılan oyuncular çalışma arkadaşlarıyla vedalaştı. Bazı oyuncuların ise gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü…
@china_shangai @Maskeli Fedai @Polat Şaşmaz @takas @Master.1000 @34rcp44 @vadikızı @papuleoo @sürgünüm @batuhankaralar @ABAY_06 @Castei @Felon

Son düzenleme:
Necati Şaşmaz'a kravat hiç yakışmıyor.. yukarıda ki resimlerde yine karizmasiyla dağıtmış.. Allahın izniyle iyi bir sezon olur inşallah.

Necati abi müthiş çıkmış resimlerde vadi ortalığı toz duman edecek kimse bana hikaye anlatmasın şuan da an itibariyle Türkiye nin açık ara en iyi dizisini izliyoruz
diğer dizileri de izliyorum yoklukta vadiyi bi izledim diğerleri gözümde çöp değerine düştü
kıymetini bilmeyenler bitince vadinin değerini daha çok anlayacaklar
bu arada defne samyeli de çok güzel çıkmış resimlerde

Ali Buhara Mete : - ''Türkiye'nin efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da rol aldığım için çok mutluyum.Ancak her güzel şeyin bir sonu var ve maalesef senaryo gereği diziden ayrılmak zorunda kaldım.Bu sıcak aile ortamını özleyeceğim.Set ekibine,rol arkadaşlarıma ve en önemlisi benim Kurtlar Vadisi Pusu'ya katılmamda büyük payı olan Necati Şaşmaz abime çok teşekkür ediyorum.İnşallah bir başka projede görüşmek dileği ile..''

Esra Şengünalp : - ''Hayalim aksiyonu bol olan bir dizide rol almaktı.Ve ne mutluki Türkiye'nin aksiyonu sağlam fenomen dizisinde yer alabildim.Gerçekten dizide kalmak isterdim.Doyamadım diyebilirim(gülüyor).Böyle sıcak aile ortamında çalıştığım için çok mutluyum.Burdan dizide emeği geçen set ekibine,rol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Kurtlar Vadisi Pusu'dan sonra bir süre dizi projelerinde yer almayacağım.Tiyatro'ya yöneleceğim.Kendimi biraz daha geliştirip öyle ekranlara dönmem gerektiğini düşünüyorum.''

Ali Buhara Mete : - ''Türkiye'nin efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da rol aldığım için çok mutluyum.Ancak her güzel şeyin bir sonu var ve maalesef senaryo gereği diziden ayrılmak zorunda kaldım.Bu sıcak aile ortamını özleyeceğim.Set ekibine,rol arkadaşlarıma ve en önemlisi benim Kurtlar Vadisi Pusu'ya katılmamda büyük payı olan Necati Şaşmaz abime çok teşekkür ediyorum.İnşallah bir başka projede görüşmek dileği ile..''

Esra Şengünalp : - ''Hayalim aksiyonu bol olan bir dizide rol almaktı.Ve ne mutluki Türkiye'nin aksiyonu sağlam fenomen dizisinde yer alabildim.Gerçekten dizide kalmak isterdim.Doyamadım diyebilirim(gülüyor).Böyle sıcak aile ortamında çalıştığım için çok mutluyum.Burdan dizide emeği geçen set ekibine,rol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Kurtlar Vadisi Pusu'dan sonra bir süre dizi projelerinde yer almayacağım.Tiyatro'ya yöneleceğim.Kendimi biraz daha geliştirip öyle ekranlara dönmem gerektiğini düşünüyorum.''
Aynura cikmasa da olurdu be kgt den en cok ozleyecegim kisiler arasinda

Necati abi müthiş çıkmış resimlerde vadi ortalığı toz duman edecek kimse bana hikaye anlatmasın şuan da an itibariyle Türkiye nin açık ara en iyi dizisini izliyoruz
diğer dizileri de izliyorum yoklukta vadiyi bi izledim diğerleri gözümde çöp değerine düştü
kıymetini bilmeyenler bitince vadinin değerini daha çok anlayacaklar
bu arada defne samyeli de çok güzel çıkmış resimlerde
Aga sence Vadi devam eder mi ve eger bitirme karari alirlarsa sadece konsepti sonlandirip baska bir konseptle mi devam eder ?