@batuhankaralar vallahi senin yarın öğlenden anlayışın 3 gün sonra olduğu için o zaman geç kalmış olursun
Oylama yarın 18.00 de bitiyor![]()
Deniz'e çok heyecan yaşattın.
@batuhankaralar vallahi senin yarın öğlenden anlayışın 3 gün sonra olduğu için o zaman geç kalmış olursun
Tamam söz vermeyeyim ama bu gece, en geç de yarın öğlen atarım oyumu@batuhankaralar vallahi senin yarın öğlenden anlayışın 3 gün sonra olduğu için o zaman geç kalmış olursun
Bulaştırmayın arkadaş oy işine beniSeçimler zor oldu valla
kusuruma bakmasın kimsecikler.
Ortada seyrettinRiri'mi nasıl buldun bu hafta.![]()
Yalın'a iyi vermişsindir sen Enis'im.Bulaştırmayın arkadaş oy işine beniSeçimler zor oldu valla
kusuruma bakmasın kimsecikler.
Ortada seyrettinYabancı pek dinlemem ona rağmen
![]()
Yani baya gitti ama acaip süper şarkılar vardıYalın'a iyi vermişsindir sen Enis'im.![]()
Yok hayal kırıklığı olamaz sana daha önce verdiklerime göre tam puan sayılırÇok beklentim yoktu zaten.Hayal kırıklığı olmayacak oluşu güzel.
![]()
daha oy kullanmadım şimdi kullancam son sözlerini alalım@primavera gelmiş konuya.ss Bu haftanın korkulu rüyası.![]()
daha oy kullanmadım şimdi kullancam son sözlerini alalım![]()
oylarımı @GunesinOglu beye gönderdim hayırlı olsun
öncelikle herkese başarılar
(BANA GÖRE) hayal kırıklıkları = Katty perry , Gülşen , Teoman ve Serdar Ortaç
Geçen haftaya göre çok iyi puan verdiklerim=Yalın , Sıla ,Sertab erener , Rihanna , Yıldız tilbe![]()
bu arada iki musti üst üste geldi ama hangisinin daha iyi puan aldığını söylemicem çatlayın![]()
@Çiğdem- @EFE UYSAL
SONUÇLAR 18.00'DE SİZLERLE!!
Beğendiğine sevindim eski gk'ci dostum.oylarımı @GunesinOglu beye gönderdim hayırlı olsun
öncelikle herkese başarılar
(BANA GÖRE) hayal kırıklıkları = Katty perry , Gülşen , Teoman ve Serdar Ortaç
Geçen haftaya göre çok iyi puan verdiklerim=Yalın , Sıla ,Sertab erener , Rihanna , Yıldız tilbe![]()
bu arada iki musti üst üste geldi ama hangisinin daha iyi puan aldığını söylemicem çatlayın![]()
@Çiğdem- @EFE UYSAL
Oy kullanmayanlar hemen oy kullansın.![]()