Dinle bir bakalım ?O kadar biliyok .Orda yani güzelliğini vurguladım.
Jüriyle dalga geçme eksi 5 @GunesinOglu
Puanlarımla belirteceğim.![]()
Dinle bir bakalım ?O kadar biliyok .Orda yani güzelliğini vurguladım.
Jüriyle dalga geçme eksi 5 @GunesinOglu
Puanlarımla belirteceğim.![]()
La bu yarışmacılar çok konuşuyor .Elini korkak alıştırma![]()
Canına yandığım insan dediğin konuşurLa bu yarışmacılar çok konuşuyor .![]()
Sen böyle yaptıkça benim Sıla'yı böyle 1-2 yapasım geliyor ya.Canına yandığım insan dediğin konuşur![]()
Dilin böyle söyler ama kalbin buna el vermez için temiz biliyorumSen böyle yaptıkça benim Sıla'yı böyle 1-2 yapasım geliyor ya.![]()
Herkese aynı yorumu yapıyorum fakat cidden çoğu şarkı günlük yaşamda dinlediğim şarkılar
Bu haftaki şarkımız;
@DarkLeqenD @Castei @S.G.A.T. @Bully @soo @Harunnn60 @EFE UYSAL @beyazsoy @GunesinOglu @Yiğitt @Çiğdem- @xemrexxx @sokak sanati @ozgur2113 @denizz19 @Ahmad @HachiKo @Felon @primavera @gözlemci @Maskeli Fedai @EnveR @eros @Billy Kane @tolgab @OzaN @turkuazz @batuhankaralar @mrt-06 @-potterhead-
Jürin artık masum değil anne.Dilin böyle söyler ama kalbin buna el vermez için temiz biliyorum![]()
Bekleyip görelim o zaman daha fazla istemiyorsan uğraşmamJürin artık masum değil anne.![]()
![]()
Yoo ben severim.Bekleyip görelim o zaman daha fazla istemiyorsan uğraşmam![]()
Demet candır başka söze gerek yok3. Hafta Rota ile yarışıyorum
@Felon @DarkLeqenD @batuhankaralar @Yiğitt @mrt-06 @Castei @cevaa @Tzira @adımutlulukk @S.G.A.T. @Bully @soo @Harunnn60 @EFE UYSAL @beyazsoy @GunesinOglu @Çiğdem- @xemrexxx @sokak sanati @ozgur2113 @denizz19 @Ahmad @HachiKo @primavera @gözlemci @Maskeli Fedai @EnveR @eros @Billy Kane @OzaN @-potterhead- @ABAY_06 @cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @sürgünüm @Titanium @yigit_00 @eskici @Amoureux @BesaleT @vadikızı
Adamın dibisin Enis'im beğendiğine sevindim.Yalın yine iddalıBu adamın her şarkısı iyidir ,iyi
![]()
15'den aşağısı kesmezYoo ben severim.Ama bekle
Ciddi söylüyorum ama diğer şarkılar iyi olursa gene 13 veya aşağısı yukarısını bekleme.![]()
Ben dedim geçen hafta ama listesinde yokmuş.@mrt-06 Atacan'ım bu hafta Aşktan Ne Haber I Medcezir kullan 20 al herkesten![]()
Sıla adına daha iyi beklerdim ,yinede iyi gidicektir sırlamamdaBu haftaki şarkımız Konuşmadığımız Şeyler Var albümünün en keyifli en hareketli şarkısı ''GOL'' oluyor. Umarım beğenirsiniz diyelim
@HachiKo @OzaN @Bully @batuhankaralar @Maskeli Fedai @mrt-06 @vadikızı @Çiğdem- @xemrexxx @harzemliişah @-potterhead- @Yiğitt @sokak sanati @Harunnn60 @S.G.A.T. @EnveR @Billy Kane @eros @ozgur2113 @soo @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @Felon @DarkLeqenD @sürgünüm @Castei @beyazsoy @gözlemci @primavera @cevaa @Amoureux @GunesinOglu @eskici @Reytinger @cookies @Tzira @yigit_00 @Titanium @ABAY_06
Çoğu kez karşılaştığım bir şarkı üst sıralarda yer alır gibiBu hafta ki şarkımızı ama 3 kişi şimdiden beğendi.Beğeneceğinizi tahmin ediyorum.
Katy Perry - Walking On Air
- Recap: 1:19 - 2:19
![]()
@HachiKo @OzaN @Bully @batuhankaralar @Maskeli Fedai @mrt-06 @vadikızı @Çiğdem- @xemrexxx @harzemliişah @-potterhead- @Yiğitt @sokak sanati @S.G.A.T. @EnveR @Billy Kane @eros @ozgur2113 @soo @adımutlulukk @Ahmad @tolgab @Felon @DarkLeqenD @sürgünüm @Castei @beyazsoy @gözlemci @primavera @cevaa @Amoureux @GunesinOglu @eskici @Reytinger @cookies @Tzira @yigit_00 @Titanium @ABAY_06
Herkese iyi dedin yorumunu okumadan dedim kesin bu tarz bir yorum gelecekSıla adına daha iyi beklerdim ,yinede iyi gidicektir sırlamamda![]()