Tam tahmin ettiğim gibiBundan böyle Serdar Ortaç'ı @eros arkadaşımız yönetecektir. Bu görevi layıkıyla yerine getireceğinden şüphem yok. Kendisine yürekten başarılar diliyoruz. Siz de başarı dileklerinizi iletin lütfen aramıza hoşgeldin diyin.
Bundan böyle Serdar Ortaç'ı @eros arkadaşımız yönetecektir. Bu görevi layıkıyla yerine getireceğinden şüphem yok. Kendisine yürekten başarılar diliyoruz. Siz de başarı dileklerinizi iletin lütfen aramıza hoşgeldin diyin.
Belki elendi.Bundan böyle Serdar Ortaç'ı @eros arkadaşımız yönetecektir. Bu görevi layıkıyla yerine getireceğinden şüphem yok. Kendisine yürekten başarılar diliyoruz. Siz de başarı dileklerinizi iletin lütfen aramıza hoşgeldin diyin.
Sıla'yı çok seviyormuş öyle duydum.Tam tahmin ettiğim gibi
ayy çok sevindim serdarı yiyemedilerBundan böyle Serdar Ortaç'ı @eros arkadaşımız yönetecektir. Bu görevi layıkıyla yerine getireceğinden şüphem yok. Kendisine yürekten başarılar diliyoruz. Siz de başarı dileklerinizi iletin lütfen aramıza hoşgeldin diyin.
Öğrendin işte gerekli işlemleri yaparsın artık.Hayırlı olsun da önce bana söyleseydin keşke