'Tatlı Küçük Yalancılar' Özetsiz Ekrana Gelecek!

Neden ki
Bal gibide seviyorlar karışık dizi .[emoji52]

Aşk i Memnu
Karadayı
Paramparça

Basit dizimi ??
Özellikle Paramparça.
Evet basit dizi yani konusu karışıklıklar ile dolu degil aklı fazla yormayan bir dizi işte
Tkynin ise farklı bir konusu var

Neden ki
Bal gibide seviyorlar karışık dizi .[emoji52]

Aşk i Memnu
Karadayı
Paramparça

Basit dizimi ??
Özellikle Paramparça.
off vallahi gülmekten yanak kaslarım ağrıdı. BU DİZİ AŞK DİZİSİ DEĞİL. GERİLİM VE SORU İŞARETLERİ OLAN BİR DİZİ. BU DİZİ TÜRKİYE'DE BİR İLK. BAŞKA DİZİLERLE KIYASLAMA YAPAMAZSIN. AYRICI VERDİĞİN ÖRNEKTEKİ DİZİLERİ SEN BİLE YAZARSIN. :) :) :) :)

off vallahi gülmekten yanak kaslarım ağrıdı. BU DİZİ AŞK DİZİSİ DEĞİL. GERİLİM VE SORU İŞARETLERİ OLAN BİR DİZİ. BU DİZİ TÜRKİYE'DE BİR İLK. BAŞKA DİZİLERLE KIYASLAMA YAPAMAZSIN. AYRICI VERDİĞİN ÖRNEKTEKİ DİZİLERİ SEN BİLE YAZARSIN. :) :) :) :)

Tky çok güzel ama bir yö değil ama demi :F

Daha çok kaliteli dizler olur, Böyle cümleler kurmanı beklemesemde,biticek bu dizi zaten ondan dolayı çok tartışmayalım.

Daha çok kaliteli dizler olur, Böyle cümleler kurmanı beklemesemde,biticek bu dizi zaten ondan dolayı çok tartışmayalım.
Yapıcı yorumlar yapsan tartışma çıkmaz zaten. TKY tür olarak gerçekten çok farklı bir dizi. Her bölüm ayrı bir sır, ayrı bir soru, ayrı bir gizem var. Uzun zamandır böyle bir dizi yapılmadı ama böyle dizilerin kıymeti bilinmiyor.

Bu diziyi Şefkat Tepe'yle bir tutman bile başlı başına bir saçmalık.

Yapıcı yorumlar yapsan tartışma çıkmaz zaten. TKY tür olarak gerçekten çok farklı bir dizi. Her bölüm ayrı bir sır, ayrı bir soru, ayrı bir gizem var. Uzun zamandır böyle bir dizi yapılmadı ama böyle dizilerin kıymeti bilinmiyor.

Bu diziyi Şefkat Tepe'yle bir tutman bile başlı başına bir saçmalık.

Aa sen benim izlediğim dizilere yine laf atıyon :A

Bak sonra Cengiz is back oluyor diyonuz :A

Boş konuşan varsa sensin bence zaten bitecek dizinin ne tartışmasını yapıyorum ben ya ,Kösem Sultan ,Aşk ı Memnu varken bu dizinin tartışmasını yapmak yakışmaz .🙂

Diziyi izlemiyorum ama konusunu biliyorum Türkiye'de ki dizi standartlarının üzerinde bir diziydi ve diğer dizilerden çok daha farklıydı ama bu ülke de izleyici basit konulu dizileri izlemeyi sevdiği için ne zaman farklı bir yapım ortaya çıksa pek ilgi görmüyor, ilgi görmediği için de final yapıyor. Bu ülke de izleyici ne zaman basit konulu dizilerden vazgeçerse o zaman dizi standartları da yükselecek ama bu izleyici kitlesinin değişeceğini pek sanmıyorum..

Bakın kimse bunu düşünmüyor ;

Bu dizide olaylar çabucak aksanlanıyor, olaylar hemen çözülüyor buna ne demeli ?

Bakın kimse bunu düşünmüyor ;

Bu dizide olaylar çabucak aksanlanıyor, olaylar hemen çözülüyor buna ne demeli ?
Olaylar hemen çözülüyor mu. 😱 Öyle olsa her bölüm seyirci "-A bence şu" deyip ertesi bölüm yanılmaz. Ve A açıklanırdı. Her bölüm farklı bir olay var dizide.