'Tatlı Küçük Yalancılar' Özetsiz Ekrana Gelecek!

Ice_Cool_23

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,349
Puanı
205
Star Tv'de yayınlanan, başrollerini Büşra Develi, Burak Deniz, Beste Kökdemir, Melisa Şenolsun, Bensu Soral gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizi bundan böyle özetsiz ekrana gelecek.
Dizinin yeni yayın saatinin 21.30'a alınmasıyla Star Tv dizinin yeni bölümünü bundan böyle Cumartesi akşamı özetsiz yayınlayacak.
Tatlı Küçük Yalancılar 13.bölümüyle de final yaparak ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.
Yeni saatinde özetsiz yeni bölümüyle Tatlı Küçük Yalancılar Cumartesi akşamı 21.30'da Star Tv'de!
11393051_902827059740233_6305733820472017994_n.jpg

Sanki ne farkedecek hiçbir etkisi olmayacak. İlk 3 bölüm sevilmediyse dahası olmuyor üzgünüm.

Ahah.

Bu dizi bana göre izleyici ile dalga geçiyor 5 dk izleyim dedim yazık 5 dakikam gitti.

Şefkat Tepe ile ayni keseye koyuyorum bu diziyi.
Türk milletide bu diziyi izlememekle cezalandırıyor.
zekanı kaldıracak dizileri izlemeye devam et o zaman. birkere şefkat tepe ile kıyaslaman durumunun acizliğini gösteriyor. yazık sana.

zekanı kaldıracak dizileri izlemeye devam et o zaman. birkere şefkat tepe ile kıyaslaman durumunun acizliğini gösteriyor. yazık sana.
Şefkat Tepe mesela çok saçma ben konu ile karşılaştırmadim. Şefkat Tepe de de insan zekasini boşaltacak içerikler var bundada.

Ayrıca sosyal medyada bu dizi hakkında değişik yazılar var.

Çok öz eleştiri olacak ama alınma bence ;
Kurtlar Vadisi ni izleyen birisi Bu diziye katlanamaz bence .
Ne alakası var Vadiyle bu dizi yaz dizilerinden farkli gizemli gerilim türünde bir dizi ve Türkiye de uzun zaman sonra bu diziler çıktı

Ayrıca Şefkat Tepe neymiş bu dizinin yanında abartmayalim

Şefkat Tepe mesela çok saçma ben konu ile karşılaştırmadim. Şefkat Tepe de de insan zekasini boşaltacak içerikler var bundada.

Ayrıca sosyal medyada bu dizi hakkında değişik yazılar var.
bu dizi senin izlediğin o sıradan basit dizilerden değil. diziyi anlaman için tamamen tüm bölümlere hakim olman lazım. 5 dakika izleyip de saçmaymış gibi yorumlar atarak gülünç olmamayı öğrenirsin artık.

Ne alakası var Vadiyle bu dizi yaz dizilerinden farkli gizemli gerilim türünde bir dizi ve Türkiye de uzun zaman sonra bu diziler çıktı

Ayrıca Şefkat Tepe neymiş bu dizinin yanında abartmayalim
Tamam gizemli ve gerilim olsada bu dizide ki konu bile çok ilginç tasarlanmış.

Peki neden izlenmiyor. İlişki Durumu Karışık i ilk bölümlerden hatırlıyoruz , şimdi çok iyi ancak bu dizi niye tutulmadı ??
Çünkü çok saçma.

Peki neden izlenmiyor. İlişki Durumu Karışık i ilk bölümlerden hatırlıyoruz , şimdi çok iyi ancak bu dizi niye tutulmadı ??
Çünkü çok saçma.
farkıda o zaten. matematiği olan bir dizi. hey allahım ya.

Çünkü çok saçma.
Çünkü bizim insanımız karisik dizi sevmiyor dediğin dizi bastit konuda bir dizi.bu dizi ise bulmacali fark burda

bu dizi senin izlediğin o sıradan basit dizilerden değil. diziyi anlaman için tamamen tüm bölümlere hakim olman lazım. 5 dakika izleyip de saçmaymış gibi yorumlar atarak gülünç olmamayı öğrenirsin artık.
Bence bir dizi 5 dk izleyerek anlaşılır.
Sende bir dizi izlerken ilk 5 dk da nasıl ilerlediğine bakarsın . Öyle bırakıp bırakmadıgini anlarsın. Bunu çoğu ekran izleyicisi yapar zaten