Doğum Günün Kutlu Olsun sokak sanati!

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,995
Puanı
1,061

Bugün forumumuzun sevilen yöneticilerinden Umut'un (@sokak sanati) doğum günü!

Umut işte ya fazla bir şey yazmama gerek yok "Loo" desem her şeyi anlar zaten yeterli. :bhr:

Nice mutlu yaşlar dilerim dostum iyi ki varsın iyi ki bizimlesin! İnşallah yeni yaşın sana mutluluk, huzur, ........ (Noktalı yerleri sen doldur, gönlünden ne kopuyorsa artık. :F)

Hediyemi veriyorum, bunu yapan çocuk kör olmuş diyolla. :A :S

GkOm5r.png

Bugün forumumuzun sevilen yöneticilerinden Umut'un (@sokak sanati) doğum günü!

Umut işte ya fazla bir şey yazmama gerek yok "Loo" desem her şeyi anlar zaten yeterli. :bhr:

Nice mutlu yaşlar dilerim dostum iyi ki varsın iyi ki bizimlesin! İnşallah yeni yaşın sana mutluluk, huzur, ........ (Noktalı yerleri sen doldur şimdi senin isteklerin fazladır, gönlünden ne kopuyorsa artık. :F)

Hediyemi veriyorum, bunu yapan çocuk kör olmuş diyolla. :A :S

GkOm5r.png

Teşekkür ederim gardaşın.:bhr: Ben anladım artık sözler zaten yeterli olmuyor.:love1:
Hediyen biraz değişik ama çok hoş.:F

Bu arada doğum günümü ben bile unutmuştum. Ahmad'ın sene konusunu görünce hatırladım.:F benim doğum günümde kayıt olmuştu @Ahmad .:bhr:

@mrt-06 :F Gerçekten yaratıcılığın tüylerimi diken diken etti. :A

Doğum günün kutlu olsun Umut'çum sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı seneler diliyorum ve hediyelerimi takdim ediyorum 3'lü paket hazırladım senin için. :A

Sana Hakan ve Akın'ı vermek vardı ama ben senin kadar acımasız değilim sevmediğin kişileri hediye etmem sana. ss

544921_301121409957705_812676572_n.jpg

11159965_10152985573871676_4231105452346791405_n.jpg

247142_383503868513988_7051517318743116633_n.jpg

Özellikle Rihanna hediyene bayılacağını düşünüyorum. :A

Doğum günün kutlu olsun. :X İlk kez açılıyor sanırım forumda doğum günü konun. Ben farklı hediye vermek istiyorum.:X

119.jpg

45.jpg

@mrt-06 Profile yazdığımı mesajdan mı gördün yoksa biliyor muydun doğum gününü. :A

Bugün doğum günün mü :bhr: @sokak sanati İyi ki doğmuşsun Umut, nice mutlu yıllara! Forumda muhabbetini en sevdiğim kişilerdensin, hep aramızda ol :)

Teşekkür ederim rakib.:F Bende sohbetini seviyorum. Bu sezon HTGAWM'da bize eşlik edersen haftalık yorum yaparsan çok hoş sohbetler olabilir.:Z Bunun sözünü sezon başlamadan alayım.:A

Mutlu yıllar Umut'cum. Her şey gönlünce olur umarım hayatında, kalbin kadar hayatında pırıl pırıl geçsin, mutlu aşk dolu bi yuva ve haylaz veletlerin olsun. :)

@mrt-06 :F Gerçekten yaratıcılığın tüylerimi diken diken etti. :A

Doğum günün kutlu olsun Umut'çum sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı seneler diliyorum ve hediyelerimi takdim ediyorum 3'lü paket hazırladım senin için. :A

Sana Hakan ve Akın'ı vermek vardı ama ben senin kadar acımasız değilim sevmediğin kişileri hediye etmem sana. ss

544921_301121409957705_812676572_n.jpg

11159965_10152985573871676_4231105452346791405_n.jpg

247142_383503868513988_7051517318743116633_n.jpg

Özellikle Rihanna hediyene bayılacağını düşünüyorum. :A

Çokta uğraşmışsın.:bhr: Aslında kopyala yapıştır ama öyle bir tane ile geçiştirenlere bir sitem olur.:A Ayrıca ben sana Turabi'yi hediye ededim.:A
Teşekkür ederim Kaan güzel dilerlerin ve güzel fotoların için.:Z

Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu yıllara. :X @sokak sanati

Bu da hediyen:
rihanna-jpg.jpg

Teşekkür ederim Aserat.:D Hediyeni şöyle bir pastanın üstünde göreydim.:A

Doğum günün kutlu olsun. :X İlk kez açılıyor sanırım forumda doğum günü konun. Ben farklı hediye vermek istiyorum.:X

119.jpg

45.jpg

@mrt-06 Profile yazdığımı mesajdan mı gördün yoksa biliyor muydun doğum gününü. :A

Aslında ben bile unuttum. En son Çiko ile konuşurken dillendirmiştim.:F
Teşekkür ederim güzel fotoğraflar için ama bunları en az 1 saat inceleyip sonra anladığına hayran hayran 1 saat daha bakmak gerekir.:F Bir ara bakacağım.:D

Doğum günün kutlu olsun, hediyen. :D
1.jpg

Teşekkür ederim.:D

Mutlu yıllar Umut'cum. Kalbin kadar hayatında pırıl pırıl geçsin, mutlu aşk dolu bi yuva ve haylaz veletlerin olsun. :)

Teşekkür ederim güzel dileklerin için ama daha önce dediğim gibi bana fazla bunlar şimdilik.:D

Çokta uğraşmışsın.:bhr: Aslında kopyala yapıştır ama öyle bir tane ile geçiştirenlere bir sitem olur.:A Ayrıca ben sana Turabi'yi hediye ededim.:A

Teşekkür ederim güzel fotoğraflar için ama bunları en az 1 saat inceleyip sonra anladığına hayran hayran 1 saat daha bakmak gerekir.:F Bir ara bakacağım.:D

Teşekkür ederim güzel dileklerin için ama daha önce dediğim gibi bana fazla bunlar şimdilik.:D
Nickinin hakkını ver sende bence. :D Seninde bir çalışmanı görelim. :A

Bana bunlar fazla dediğin için özellikle diledim. :)

Nickinin hakkını ver sende bence. :D Seninde bir çalışmanı görelim. :A

Benden çıkmaz o kabiliyet. Çok etkileyiciler ama.:D

Nice senelere @sokak sanati :) Yeni yaşın umarım mutluluk getirir. :)

Çok teşekkür ederim tzira.:D Güzel dileklerin içinde.

Bana bunlar fazla dediğin için özellikle diledim. :)

Qww çok ince.:D Ben oradan hatırlayarak dediğini tahmin etmemiştim.:D