Sizce 'Kalbim Ege'de Kaldı' Hangi Güne Geçer?

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,610
Puanı
1,061
Kanal D'nin sevilen dizisi Kalbim Ege'de Kaldı'nın 13. bölümüyle final yapacağı açıklanmış, ancak iddialar yapımcı tarafından yalanlanmıştı.

Ancak önümüzdeki haftalarda yeni sezonuyla ekrana geri dönecek olan Poyraz Karayel, günü Kalbim Ege'de Kaldı'dan teslim alacak. Bu aşamada ise "dizi hangi gün yayınlanır" sorusu akıllara geliyor. Sizce son haftalarda reytingini yükselten yapımın yeni bölümleri hangi günde yayınlanır?

Kanal D'de Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cumartesi ve Pazar'ın dolu olduğunu düşünürsek dizi için Cuma'nın kaldığı görülüyor, ancak başka bir günde kendini göstermesi de yüksek ihtimal. Yorumlarınızı bekliyoruz.

Son düzenleme:
Pazar neye göre boş ? Şu an Yaz'ın Öyküsü var ve final haberleri yalanlandı.Siz diziyi hemen bitirdiniz.Belki bu hafta kek gibi yükselecek

Pazar neye göre boş ? Şu an Yaz'ın Öyküsü var ve final haberleri yalanlandı.Siz diziyi hemen bitirdiniz.Belki bu hafta kek gibi yükselecek
Yükselse bile pek faydası olur mu ki? Kanal D ondan daha fazla reyting alan dizileri bitirmişti sonuçta. Yine de her ihtimale hazırlıklı olmak lazım.

Cuma olma ihtimali de var, çünkü bu akşam 22.00'de tekrarı yayınlanacakmış. Kanal D nabız yokluyor olabilir.

Cuma günü kiralık aşktan ötürü tutunamaz, pt 2 içinde uygun bir dizi değil pazar denenebilir ama fazla iş yapacağını sanmıyorum

Zaten sadece senin dizilerinin yalanlama haberleri doğru diğerleri stratejik :)
Ben sadece olabileceğini söylüyorum. Diziye kesinlikle bir garezim yok ve devam etmesini isterim, özellikle oyunculukları çok kaliteli; ama reytingler endişelendiriyor maalesef. Neyse, bekleyip görmek daha doğru olacaktır.

Güllerin Savaşı düşüş yaşarsa Cumartesi'ye geçeceğini düşünüyorum aslında. :D

Bu arada Yaz'ın Öyküsü madem bitecek niye Kanal D'nin 'Yeni Sezon Tanıtım'ında yer alıyorlar bana da saçma geldi? :D @GunesinOglu

Cuma günü boş Cuma olur dicem de arada kaynar bu dizi :A

Son düzenleme:
Güllerin Savaşı düşüş yaşarsa Cumartesi'ye geçeceğini düşünüyorum aslında. :D

Bu arada Yaz'ın Öyküsü madem bitecek niye Kanal D'nin 'Yeni Sezon Tanıtım'ında yer alıyorlar bana da saçma geldi? :D @GunesinOglu

Aynen zaten o saçma geliyor.11.bölümü yayınlanacak bu hafta.Tanıtımda 1-2 bölüm için yer alacağını sanmam :D

@Aserat diziye garezin var ya da yok bilemem dizinin final haberleri yalanlandı,tanıtımda yer alıyor sen hala Pazar boş diyorsun buna sinir oldum ben