rai ve zdf italyan ve alman devlet kanalları diğerleri de devlet kanalalrıdır googleda aratBunların devlet kanalı olduğu ne malum melunn yayınlanınca görürsün.
Filinta konuk oluyor ama Cannesa oda Trt'nin. Dirilişte bu foruma gidiyor tebrik et.rai ve zdf italyan ve alman devlet kanalları diğerleri de devlet kanalalrıdır googleda arat
zaten trt yi kim takar devlet kanalları dışında
filintayı wilma,nur üzerinden pazarlıyorlar dirilişte öyle bir şansları yok kim var ünlüFilinta konuk oluyor ama Cannesa oda Trt'nin. Dirilişte bu foruma gidiyor tebrik et.
Katılmazsa katılmaz Diriliş yurtdışında yayınlanıyor mu yayınlanıyorünlüde var dizide daha da artacak mı artacak nokta.filintayı wilma,nur üzerinden pazarlıyorlar dirilişte öyle bir şansları yok kim var ünlü
ayrıca cannesa kösem katılıyor bir de fransızlar my tarzı bir dizi yapmış o da olacak diriliş sönük kalırdı ondan katılmıyor
yayınlansın ne var bunda daha küçük gelini geçmesine çok varKatılmazsa katılmaz Diriliş yurtdışında yayınlanıyor mu yayınlanıyorünlüde var dizide daha da artacak mı artacak nokta.
Geçecek merak etme seninde dizin oldu başarılı olunca Gelin.yayınlansın ne var bunda daha küçük gelini geçmesine çok var
bnm dizim değil başarılı olunca paylaşıyorumGeçecek merak etme seninde dizin oldu başarılı olunca Gelin.
Dirilişide paylaşacan inşallah. Endonezyada yayın tarihi belli olmuş 14 Eylül.bnm dizim değil başarılı olunca paylaşıyorum
bakalım paramparça elif ya da binbir geceyi geçecek miDirilişide paylaşacan inşallah. Endonezyada yayın tarihi belli olmuş 14 Eylül.
Saati tam belli değil ya 21:45 ya da 22:45bakalım paramparça elif ya da binbir geceyi geçecek mi
22.45 olursa kanal güvenmiyi demektirSaati tam belli değil ya 21:45 ya da 22:45
Kanlı sahneler olduğu için 22:45 olabilrimiş.22.45 olursa kanal güvenmiyi demektir
beter olsunKanlı sahneler olduğu için 22:45 olabilrimiş.
bence komple keserler kiraz mevsimi ergenik dizisinin bile öpüşme sahnelerini kesiyorlarŞimdi o sahneye sansür koyarlar.
Sonra diziye Rtük ceza vermişti kanlı sahneler nedeniyle keserlerse berbat olur.bence komple keserler kiraz mevsimi ergenik dizisinin bile öpüşme sahnelerini kesiyorlar
İzlesen sevecen tarih seversin sen. @harzemliişahAy şu diziyi o kadar eleştirdim ama kıskançlıktan.
Başlayacağım diyorum ama bir türlü başlayamıyorum bu diziye.